Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta, też znikam, może zajrzę wieczorkiem. Tylko ja bardzo wcześnie chodzę spać, bo o 20:30-21:00 i najczęściej wieczorem nie starcza mi czasu na czytanie i pisanie z Wami. Staram się nadrabiać w pracy
Buziaki!dżona, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
santoocha wrote:Alka, Złota, ja też mam na 10 marca @, ale testuję dopiero 11. Mam bardzo regularne cykle, więc dopiero opóźniona @ da mi cień nadziei.
Dobrze gadasz santoocha Trzymaj się swojego planu Powodzeniasantoocha lubi tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
santoocha wrote:Alka, Złota, ja też mam na 10 marca @, ale testuję dopiero 11. Mam bardzo regularne cykle, więc dopiero opóźniona @ da mi cień nadziei.
Byłoby cudownie jak byśmy się we trzy zazieleniły w tym samy czasie.
PAPATY!santoocha, alka89 lubią tę wiadomość
-
Złota wrote:Kochana, ja nie widze Twojego wykresu. Jak mogę go obejrzeć, żeby Ci podpowiedzieć?
Misty nie mam focha i masz rację, udzielam się ale to jest jednostronne w dużej większości... nie mam złego dnia, wręcz przeciwnie.
Anhe mój chomi też kiedyś z niewiadomych powodów dostał paraliżu...
Monia Ty mi zawsze jakoś odpisujesz a przynajmniej większość ja mierze o 9 ale ten pogrzeb był i dlatego wyszło kilka dni innej godziny...dziękuję za wsparcie :*
Cześć Driada :*
Miłego popołudnia :*dżona, Fidelissa, XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanka ja jak mierzylam temp to mialam ustawiony budzic na 5 rano i kazdrgo dnia muerzylam o tej porze. Jak byl dzien wolny od pracy to szybko zmierzrzylam i szlam spac dalej. Mi w pracy robia na złość. Chcialam zeby mi zmiane zmienili 6-14:30 bo xle sie czuje pracujac do 17 to pow że mam miec zaświadczenie od położnej że jestem w ciąży ale raczej zebym nie liczyła na zmianę godz.
-
Cześć dziewczyny
Odebrałam dzisiaj wyniki, ale tylko estradiol i testosteron zwykłego. Oba w normie, ale ledwo. Chociaż do estradiolu nie jestem pewna... Jutro wizyta u lekarza. Ciekawe co mi tam powie"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
Driada0102 wrote:Przedszkolanka ja jak mierzylam temp to mialam ustawiony budzic na 5 rano i kazdrgo dnia muerzylam o tej porze. Jak byl dzien wolny od pracy to szybko zmierzrzylam i szlam spac dalej. Mi w pracy robia na złość. Chcialam zeby mi zmiane zmienili 6-14:30 bo xle sie czuje pracujac do 17 to pow że mam miec zaświadczenie od położnej że jestem w ciąży ale raczej zebym nie liczyła na zmianę godz.
Ja też dokładnie tak samo robię z tym że o 5.30 mierze Zdrówka i powodzenia w pracy
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
A ja mam pytańko czy testosteron robi się w jakimś konkretnym dniu cyklu czy nie ważne kiedy??
-
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/kiedy-i-jakie-zrobic-badania-hormonalne,1807.html
Tu jest fajna lista kiedy jaki hormon zbadać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 16:20
potforzasta lubi tę wiadomość
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyMacierzanko to jest myśl z tym ćwiczeniem na pewno było by Nam raźniej
Przedszkolanko wystawiaj dupkę
Niejednokrotnie zostałam pominięta, ale nie obrażam się tylko wciskam
i rozmawiam o pierdołkach
Lauro - świetnie wiadomości ! .. Zazdroszczę takiej opieki medycznej
Magdas czekam na dobre wiadomości od Ciebie
Fidellis TY się budujesz ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 16:49
Laura, Z., przedszkolanka:), Ania07 lubią tę wiadomość