Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Driada0102 wrote:to wysylam jak na razie wiruski &&&&&&&& moze sie uda, ja bralam od misty dwie garscie
Driada0102 lubi tę wiadomość
-
sara_nar wrote:Ewelinko co do płci dziecka, ja jestem pewna, że pierwszy u mnie będzie chłopiec, druga dziewczynka. No chyba, że bliźniaki. Koleżanka igłą mi wróżyła, obrączką tak samo wychodzi. Kogo znam się sprawdziło więc wierzę, że i u mnie się sprawdzi. Dodatkowo mam większą wiarę w to, że zostanę mamą, że pisane mi jest. No chyba, że bym nagle umarła.... ale tfu, tfu. Nie ma takiej opcji
-
Cześć ponownie
Sara, faceci tak mają, oni nie rozumieją zupełnie całego tego systemu starań, a ich reakcja na słowo badania to jakaś blokada, nie ważne jakie by to miało być badanie Takie zaprzeczania to taka ich reakcja. Sama też przez to przechodziłam, musisz mu dać trochę czasu z oswojeniem się z tą sytuacją. Wspieram :*
Landryneczka a może Twoja owulacja się przesunie ze względu na chorobę, tez tak może być i może teraz będziesz miała dłuzszy cykl niz przewidujesz
Kasia i Z. bardzo podziwiam Was za te długie posty- streszczenia
Mamuśki nasze bądzcie dzielne w zmaganiach z nieprzyjemnymi dolegliwociami jakie na Was spadły
U mnie lepiej na szczęście
Witam wszystki dziewczyny online, nie chcę nikogo pominąc, bo robi się ruch
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
Lena87 wrote:Z. ..
Jak minął dzień ?
Hej Ewelinka
Dzień jak codzień, dało się przeżyć! hah
Naczytałam się o tych Waszych ćwiczeniach i stwierdziłam dziś "a wyciągnę dziś małża na spacer". I co? Stwierdziłam, że za zimno! haha i tyle z tego było
Poza tym zaczęłam brać to siemię lniane, spodziewałam się jakichś nieziemskich glutów, a te glutki tylko na dole. Może coś nie tak robię?
A u Ciebie jak dzionek? :>Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Ja to zamiast szukać wszelakich sposobów, żeby Was troszkę podczytać, to zacznę szukać tych długaśnych odpowiedzi na większość postów i będę zawsze na bieżąco :D
Lena87, Z., dżona, Kaśka28, Laura, Misty87, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość
-
potforzasta wrote:To mi wyszło 2 chłopców
dżona lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZ. wrote:Dzień jak codzień, dało się przeżyć! hah
Naczytałam się o tych Waszych ćwiczeniach i stwierdziłam dziś "a wyciągnę dziś małża na spacer". I co? Stwierdziłam, że za zimno! haha i tyle z tego było
Poza tym zaczęłam brać to siemię lniane, spodziewałam się jakichś nieziemskich glutów, a te glutki tylko na dole. Może coś nie tak robię?
A u Ciebie jak dzionek? :>
Co do glutek to nie mam pojęcia jak to ma wyglądać, bo ja dodaję siemię do chlebka
Jeszcze nie zaczęłam ćwiczyć mały wstęp był 5 minut ha ha ha ..
Zawsze jakiś krok do przodu
Mi dzień przeleciał spokojnie troszkę ogarnęłam domekLittle Frog, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Ja w sumie jestem troche skolowana bo tak bardzo milo sie zaskoczylam bo lekarz polecil nam laboratotium zeby badanka porobic i okazalo sie ze badanie nasienia tylko 50zl kosztuje i z tego sie baaaardzo ucieszylam a z drugiej strony ja mam zrobic kilka hormonkow i z tego co czytam to powinno sie robic je tak w 2-4 dc a tsh po 21 dc a jak pytalam lekarza to powiedzial obojetnie hmmm wiec sie zastanawiam ale zrobie tak jak lekarz gadal...najwyzej bede robic jeszcze raz
Kasieńko, ja bym jednak radziła zrobić w tych odpowiednich dniach W sumie jak dla lekarza to obojętne w jakich dniach, to jesli zrobisz w tych odpowiednich co piszesz wyżej to i Ty będziesz miała bardziej miarodajne wyniki i lekarz nie będzie miał nic przeciwko
100 cykl 09.2020 STOP - już nie liczę...
🛑😔 92zOvuFdiend.pl
Niedrożne jajowody? PCOS(2011), niedoczynność tarczycy(2014), hiperinsulinemia(2015), hiperprolaktynemia cz(2015), wysokie LH, znikomy śluz 😐
*08.2018 ... psychoterapia
*1,5 roku z Naprotechnologią
*kilkanaście cykli z Letrozolem
* mąż 2% morfologia, 86 ml/ml koncentracja
*01.2017 - SHSG Lublin - PJ udrożniono, LJ udrożniono na 2/3 długości
*10.2016- laparoskopia -NIEDROŻNOŚĆ OBUSTRONNA 😔PCOS-kauteryzacja jajników
*06.2014-03.2015- 8 cykli z Clostilbergyt
*07.2014- histeroskopia-lewe ujście jajowodu niedrożne, prawe drożne, macica i szyjka ok
*10.2013- laparoskopia- niedrożność PJ, kauteryzacja jajników
*Aniołek [*] 13.01.2014 ♥ 6+3t 😔
*Starania o pierwszą ciąże od 09.2012
"Każdego dnia, dostajemy od życia kamienie, ale to od nas zależy czy zbudujemy z nich mur, czy most."
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję za śliczną myszkę miki! Laura na pewno pomogą! Holandia tak? Oni są "społeczeństwem starzejącym", tak to się chyba nazywało, więc zależy im aby się maluszki rodziły
Szkoda, że w naszym kraju takie słabe działania prorodzinne...Laura, dżona lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017