Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny jestem juz z wami przynajmniej dopoki mi neta nie urwie i znowu sie nie wkurze na to hehehe no zobaczymy
a oto moje wypocinyFidelissa wrote:Usiłuje sobie wyobrazic jak to będzie........patrzę a tam dwie kreski....
I nie umiem:))potforzasta wrote:Ależ prowadzę tylko nie umiem dodać tak jak wy tutaj i chyba mam nieudostępniony albo tylko dla przyjaciółek zaraz poprawię ale miniatury nie dodam bo nie umiem.AnusiaM wrote:Cześć
Ja też się staram o 1 maleństwo
nieoficjalnie od kwietnia 2013, oficjancie od czerwca 2013 i nic
tydzień temu w poniedziałek gin powiedział mi, że nie ma pęcherzyka dominującego (a już powinno być widać) i raczej owu nie będzie. Robię od 3 dni testy owu i dzisiaj test pozytywny, jak myślicie mimo pozytywnego testu mogę nie mieć owulacji? Biorę Bromergon na prolaktynę i od tego cyklu Femoston - brała go któraś??AnusiaM wrote:Jak się wyśpicie proszę o jakieś porady
Dobranoc :*Złota wrote:Cześć Żabciu, cześć Aniu, cześć Moniu, czść Olka, cześć Fidelisso, cześć Nati. I Witam na zaś te co przyjdą po mnie
Mój mąż stwierdził dziś jak wychodziłam do pracy: ale jesteś skiełczek dziś...
Fakt, chce mi się ryczeć od rana. Powodów, jak by kto pytał, brak. Spałam prawie 9 godzin, a zamykają mi się oczy ze zmęczenia. I tak jakoś irytują mnie wszyscy wkoło.
To brak słońca, to brak słońca. Jak w mojej ulubionej piosence Kazika:
"Polacy są tak agresywni, a to dlatego, że nie ma słońca
Nieomal przez siedem miesięcy w roku, a lato nie jest gorące
Tylko zimno i pada, zimno i pada na to miejsce w środku Europy
Gdzie ciągle samochody są kradzione, a waluta to polski złoty".
KotkaPsotka wrote:Dzien dobry dziewczeta:)
Ja od wczoraj zaczelam intensywna akcje prokreacyjna . I tak zameirzam co dziennie przynajmniej jeszcze przez 5 dni do 16dc.
Zlota piszesz ze neiwyspana jestes po 9h. Ja nigdy prawie nei jestem wyspana.
Na urlopie zasapialam prawie zaraz po wejsciu do auta. Raz wypilam dwie kawy poczym zasnelam w aucie kiedy jechalismy po mega wertepach . Ja to susel jestem.Misty87 wrote:Wracajac do mojego wczorajszego rannego postu, tesciowa miala guzka na piersi, dostala slaba chemie i usuneli piers profilaktycznie. Wyniki -100% wyleczona. Ale z racji,ze ma gen obciazajacy po sp. Mamie dostala zalecenie na chemie czerwona zeby miec pewnowsc powodzenia w leczeniu, bo weszla nowa metoda z zachodu. Najbardziej przerazaly ja wlosy, ze wypadna i jak ona bedzie wygladala na weselu...nie szlo jej przegadac. Druga sprawa, nikt prawie z rodziny nie wie.
Wczoraj sukces! Po chemii poszli z moim do sklepu i nawet peruke przymierzyla! Mowi,ze nie widac roznicy
Moja mama byla pod kontrola lekarzy przez 3 lata i zaden nie auwazyl z to juz nie torbiel dopiero przypadkowo pojechala do innego i sie mu cos nie spodobalo...seria badan i sie okazalo ze zlosliwy dostala 4 czerwone chemie wypadly wlosy pozniej mastektomia...teraz na szczescie wszytko w porzadku...do peruki tak sie przyzwyczaila ze lepiej w niej wyglada niz w swoich wlosach hehe jak sie dobrze dopasuje to nic nie bedzie widacZłota wrote:Mam postanowienie wielkopostne: nie jem słodyczyManiuś wrote:hej kochane!!!u mnie dzis tez taka pogoda bezplciowa,smutna...
Ja w niedziele znowu dostalam @,po 3 tygodniach,masakra...ale za tydzien juz do lekarza,nie moge sie doczekac ale jednoczesnie sie boje,co mi powie...
Poki co 11 cykl staran rozpoczety...Pozdrawiam i caluje wszystkie:*przedszkolanka:) wrote:Znikam z forum. Powodzenia wszystkim.Laura wrote:Też się cieszymy bardzo że to tak od razu wszystko, każde badanie :). Może jednak będę mogła zajść naturalnie bez wspomagania in vitro :)przedszkolanka:) wrote:Wiem,że nie robicie tego specjalnie, ale jakoś i tak mi się przykro zrobiło. Dziwne rzeczy mi wychodzą na wykresie i już sama niczego nie ogarniam, ale nieważne.
Laura jestem pewna,że uda Wam się naturalnie :*
I troche mi przykro jak wymienilas tylko kilka dziewczyn "ktore cie zauwazyly" z tego co wiem to odpowiadalo ci wiele wiecej osob ze mna wlacznie...dlatego nie fochajmy sie przeciez tu jestesmy dla siebie a nie przeciwko sobie...nie obrazajmy sie jak dzieci...naprawde czasami jak czytam ze ktoras ma pretensje znowu o to ze nie dostala 40 odpowiedzi a tylko kilka to az przykro mi sie robi bo skoro ktoras juz odpisala to po co sie powtarzac...jak potrezbujemy odpowiedzi na pytanie to powtorzmy je kilka razy no kurcze jestesmy dorosle tak czy nie?
Kochane kolejnego focha "niezniese" takze glowa do gory i powtarzajcie pytania a nie fochajcie sie no chyba ze strzelamy FOCHY ale nie na forum tylko w sypialniRudasek wrote:Aha, a ja jestem logopedą
mam zajęcia obecnie z 2-3 latkami w przedszkoluAnhe wrote:Co do dzisiejszego dnia - najgorszy dzień w moim życiu...
Dziadek w szpitalu z podejrzeniem białaczki, siostrę wylali z pracy i świnka morska dostała paraliżu, a druga zaczęła łysieć z niewiadomych powodów...potforzasta wrote:A ja mam pytańko czy testosteron robi się w jakimś konkretnym dniu cyklu czy nie ważne kiedy??
Sara_nar.... dobrze ze sie wygadalas to pomaga naprawde...pisz nam jak tylko bedziesz miala jakies problemy...postarmy sie wesprzec pomoc i pocieszyc...kochana glowa do gory moze jeszcze zmieni zdanie faceci musza dojrzec do tej sytuacji...moz i u niego tez tak bedzie moze odpuscie na jeden cykl wyjedzcie gdzies zrobcie cos razem i moze nie gadajnie o testach ovu o badaniach hormonach itp...moze on potzrebuje czasu.. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Tortury AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaLaura, dżona, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyDriada0102 wrote:a jeśli chodzi o smaki w ciąży to wczoraj mi się zachciało ptysia bardzo, a tu w anglii jeszcze się nie spotkałam z nim. Mój leciał po produkty do sklepu i robiłam do 23 ptysie czego się nie robi dla fasoliny hehe. Mój ze mną oszaleje. Dziś mi się chciało fety z pomidorami, ale podobno lepiej nie jeść fety do 12tyg
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Co u Was kochane ?
Ewelina23 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Ja w sumie jestem troche skolowana bo tak bardzo milo sie zaskoczylam bo lekarz polecil nam laboratotium zeby badanka porobic i okazalo sie ze badanie nasienia tylko 50zl kosztuje i z tego sie baaaardzo ucieszylam a z drugiej strony ja mam zrobic kilka hormonkow i z tego co czytam to powinno sie robic je tak w 2-4 dc a tsh po 21 dc a jak pytalam lekarza to powiedzial obojetnie hmmm wiec sie zastanawiam ale zrobie tak jak lekarz gadal...najwyzej bede robic jeszcze raz
-
Driada0102 wrote:trzymam kciuki aby wyniki byly dobre
dżona lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️