Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Another wrote:napisałam Ci w poprzednim poście ile sie staramy Ja ma Pcos, więc stąd problem. Nie badaliśmy chłopa, bo doszłam do wniosku, że póki co nie ma po co, skoro wiadomo, że problem był z mojej strony. On oczywiście jest chętny na badania, także jeśli się nie uda w następnych dwóch cyklach to zbadamy.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
przedszkolanka:) wrote:Wróciłam )
Cześć wszystkim z którymi dziś się nie widziałam
uff trochę z mężem i wracam do Was:) ale dziwny dzień rano taki spadek tempki dzień drugi i zalało mnie jakimś białym śluzem ale znowu później miałam lepki i o co tu chodzi?
Buzi dla każdej :* -
nick nieaktualnyNati89 wrote:A no mam chwile spokoju , a faktcyznie tak mnie prawy jajor pobolewa i bulgocze, oby to dobre obajwy byly To dobrze, ze u Ciebie wszystko ok Oby tak do końca
Widzę 6 cs u Ciebie, u mnie 6 okazał się trafiony. Mam nadzieję, że i u Ciebie tak będzie. Tempki masz ładne -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Wróciłam )
Cześć wszystkim z którymi dziś się nie widziałam
uff trochę z mężem i wracam do Was:) ale dziwny dzień rano taki spadek tempki dzień drugi i zalało mnie jakimś białym śluzem ale znowu później miałam lepki i o co tu chodzi?
Buzi dla każdej :*
Cześć Kochana co u Ciebie?
Jak tam praktyki? Załatwione wszystko? Bo wczoraj się nie dowiedziałam, albo nie doczytałam -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Widzę 6 cs u Ciebie, u mnie 6 okazał się trafiony. Mam nadzieję, że i u Ciebie tak będzie. Tempki masz ładne
Troche niepokoi mnie ten śluz, wyczytałam gdzieś, ze powinno się wypijać około 2 l wody dziennie,wtedy sluz jest lepszy, muszę chyba to zastosować, kiedyś nie miałam problemu, a teraz tak dziwnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 20:49
-
Kaśka28 wrote:Sorki musialam pominac ale juz sobie poszukalam zdecydowanie te 3 lata mozna zaliczyc do staran skoro bez zabezpieczen...moze sprobuj z tym clo co ci zalezy a jak bedziesz pod kontrola t niepowinno sie cos stac..."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Dziękuję, bardzo bym chciała, ale jak się okaże, że pęcherzyk jutro za mały to cykł bezowu no nic, będę próbować dalej, hmm w sumie zawsze myślałam, ze owu mam tak około 19 dn, a może sie teraz okazać, ze jeszcze później, no zobaczymy, ile jutro bedzie miał mm
Też miałam ok 19 dc tylko w tym mi się przesunęła na 23 więc wszystko możliwe. Daj koniecznie znać po wizycie ;* -
Another wrote:A monitorowane? Chodziłaś do gina patrzeć czy jest owulacja, czy pęka pęcherzyk?
Drugi cykl-cytuje-chyba tam jest jakiś płyn, wiec moze pękł a moze sie zapadł...( -
Another wrote:No właśnie kontrolę zalecił dopiero po 3 cyklach brania (chyba, że zajdę wcześniej to mam się od razu pokazać).Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Więc nadzieja jest Mam nadzieję, ze się uda jutro zacznę
A co do śluzu ja piłam ogromne ilości wody, pomogło w tym, że śluz był o wiele rzadszy i wodnisty. Wcześniej był lepki i kremowy. Dodatkowo pomógł wiesiołek. W sumie nie było takiego efektu na jaki liczyłam ale jak widać wystarczyło
Bierzesz coś na śluz? siemię albo wiesiołek? -
Ania07 wrote:A co do śluzu ja piłam ogromne ilości wody, pomogło w tym, że śluz był o wiele rzadszy i wodnisty. Wcześniej był lepki i kremowy. Dodatkowo pomógł wiesiołek. W sumie nie było takiego efektu na jaki liczyłam ale jak widać wystarczyło
Bierzesz coś na śluz? siemię albo wiesiołek?
Sporadycznie siemie lniane dodaję do jogurtów, ale bardzo rzadko, ale jak się w tym cyklu nei uda, to coś sobię zaupie i bedę pic więcej wody -
alka89 wrote:Ostatnia @ mialam 7.02,dni plodne tak chyba 22,23,a od 27 biore luteine
Po Twojej temperaturze (o ile nie jesteś przeziębiona) widać, że coś się dzieje Spróbowałabym tym czulszym potestować."Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."