Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Kasiu dzieki za dobre słowo:))
ale 36,06 dzis rano mnie dobiło trochę......
Testuje 11 z Santoocha, z tym, ze u niej tempka leci up )
Fidelissa trzymam kciuki za teścior! Do 11 już niedługo mam nadzieję, że będzie zielono! Tego Ci życzę Kochana!alka89, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Another wrote:Już chyba pisałam w tym wątku, ale tu się tyle dzieje, że ciężko wszystko przeczytać :D
Lekarz dał mi od następnego cyklu CLO (jeśli chcę, nie naciskał, bo powiedział, że bez wspomagaczy też może się u mnie udać). Zapytał czy mi "śpieszno", oczywiście że mi śpieszno. To tak jakby zapytać głodującego czy lubi zapach chleba! Więc dał mi receptę i kazał brać przez 3 miesiące w wyznaczonych dniach cyklu. Jednak bez monitoringu. Większość lekarzy monitoruje cykle z Clo, bo jak wyhoduje się za dużo jajeczek i nie popękają to mogą powstać torbiele. U mnie w tym cyklu pękł pęcherzyk sam, więc pewnie tym się zasugerował (bo przecież jak chodzę prywatnie to dla niego każda wizyta to dodatkowa kasa). No i się obawiam strasznie. Z jednej strony mogę sobie dość mocno zwiększyć szanse, a z drugiej boję się, że bardziej zaszkodzę niż pomogę...
Dlatego tak się martwię najbliższym cyklem. Ciężko mi podjąć jakąkolwiek decyzjęDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Hej Nati ;* nie martw się, ja ze śluzem wiecznie miałam problem i byłam przekonana, że nie mam owulacji a tu proszę
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ;*
U mnie wieczór jakoś leci, a co u Ciebie? -
Wróciłam )
Cześć wszystkim z którymi dziś się nie widziałam
uff trochę z mężem i wracam do Was:) ale dziwny dzień rano taki spadek tempki dzień drugi i zalało mnie jakimś białym śluzem ale znowu później miałam lepki i o co tu chodzi?
Buzi dla każdej :*
-
przedszkolanka:) wrote:Wróciłam )
Cześć wszystkim z którymi dziś się nie widziałam
uff trochę z mężem i wracam do Was:) ale dziwny dzień rano taki spadek tempki dzień drugi i zalało mnie jakimś białym śluzem ale znowu później miałam lepki i o co tu chodzi?
Buzi dla każdej :* -
nick nieaktualnyZ. wrote:Ciekawa kompozycja I tak wszystko naraz?
Np. takie ptasie mleczko maczane w sosiku z ogórasków... feee
Ogórki przegryzane ptasim mleczkiem zobaczymy co będzie dalej już się boję tych wynalazków hehZ., Kaśka28, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:Another mi ciezko doradzac ale przypomnij mi jak dlugo sie staracie? badania hormonalne w porzadku? maz badanka porobil?"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Hej Nati ;* nie martw się, ja ze śluzem wiecznie miałam problem i byłam przekonana, że nie mam owulacji a tu proszę
Trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę ;*
U mnie wieczór jakoś leci, a co u Ciebie?
Jaki miałaś problem ze śluzem? bo ja u siebie nie widzę płodnego
teraz troche białego a tak to sucho -
Pioseneczka o przyszłości....................))
Oprócz błękitnego nieba,
Dzidzi mi tylko potrzeba:))
Piękny ogród, dobra praca,
Mało godzin, super płaca.
A jak będzie tak już ładnie,
Niechaj drugie dziecko wpadnie:)))
Piękna przyszłość rodzinkowa
Chętnie trzecie bebe chowa
La la la )?Nati89, Z., Ania07, Kaśka28, alka89, przedszkolanka:), kasia_czarna, santoocha, Landryneczka, Misty87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
alka89 wrote:po ilu dniach najwczesniej moze wyjsc test albo lepiej czy slyszalyscie czy komus wczesnie wyszedl? Zrobilam wczoraj i lipa...,ale nadzieje mamDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Hej Aniu, u mnie samotny wieczór bo mąż pojechał grać w siatke, także wróci po 22, poza tym boli mnie prawy jajnik, gdzie niby jest ten dominujacy pęcherzyk mam nadzieję, ze cos tam się dzieje pozytywnego i jakimś cudem od poneidziałku do jutra z 12 mm skoczy na 20 mm A Ty jak sie czujesz?
Mówisz mąż Ci wybył na meczyk? Ale za to z nami masz czas żeby posiedzieć
Jak jajnik boli to może dobrze świadczyć mam nadzieję, że pęcherzyk pięknie urośnie.
A ja się czuję dobrze dziękuję ;* plamienia ustały, bóle podbrzusza też. Zdarzają się rzadko przy większym wysiłku ale już nic mnie nie męczy poza cyckami i bezsennością. No i jeszcze to gardło troszkę daje w nocy o sobie znać. Niestety żadnych leków nie mogę brać, ale wytrzymamFidelissa lubi tę wiadomość
-
Another wrote:Już chyba pisałam w tym wątku, ale tu się tyle dzieje, że ciężko wszystko przeczytać :D
Lekarz dał mi od następnego cyklu CLO (jeśli chcę, nie naciskał, bo powiedział, że bez wspomagaczy też może się u mnie udać). Zapytał czy mi "śpieszno", oczywiście że mi śpieszno. To tak jakby zapytać głodującego czy lubi zapach chleba! Więc dał mi receptę i kazał brać przez 3 miesiące w wyznaczonych dniach cyklu. Jednak bez monitoringu. Większość lekarzy monitoruje cykle z Clo, bo jak wyhoduje się za dużo jajeczek i nie popękają to mogą powstać torbiele. U mnie w tym cyklu pękł pęcherzyk sam, więc pewnie tym się zasugerował (bo przecież jak chodzę prywatnie to dla niego każda wizyta to dodatkowa kasa). No i się obawiam strasznie. Z jednej strony mogę sobie dość mocno zwiększyć szanse, a z drugiej boję się, że bardziej zaszkodzę niż pomogę...
Dlatego tak się martwię najbliższym cyklem. Ciężko mi podjąć jakąkolwiek decyzję -
nick nieaktualnyFidelissa wrote:Pioseneczka o przyszłości....................))
Oprócz błękitnego nieba,
La la la )?
Ty to masz głowę to wymyślania tekstów
Super! Podoba mi się!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Pioseneczka o przyszłości....................))
Oprócz błękitnego nieba,
La la la )?
Zdolniacha z CiebieFidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Mówisz mąż Ci wybył na meczyk? Ale za to z nami masz czas żeby posiedzieć
Jak jajnik boli to może dobrze świadczyć mam nadzieję, że pęcherzyk pięknie urośnie.
A ja się czuję dobrze dziękuję ;* plamienia ustały, bóle podbrzusza też. Zdarzają się rzadko przy większym wysiłku ale już nic mnie nie męczy poza cyckami i bezsennością. No i jeszcze to gardło troszkę daje w nocy o sobie znać. Niestety żadnych leków nie mogę brać, ale wytrzymam
A no mam chwile spokoju , a faktcyznie tak mnie prawy jajor pobolewa i bulgocze, oby to dobre obajwy byly To dobrze, ze u Ciebie wszystko ok Oby tak do końcaAnia07 lubi tę wiadomość