Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Kasiu dzieki za dobre słowo:))
ale 36,06 dzis rano mnie dobiło trochę......
Testuje 11 z Santoocha, z tym, ze u niej tempka leci up )Z., Fidelissa, Misty87 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:Kasi kciuki w awatarze też są bardzo budujące. Rozumiem, że to za nas wszystkie? Ależ ta drzemka na mnie zadziałała... mega pozytywny nastrójDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
kasia_czarna wrote:ja po pracy , obiad na szybko.... wykapana i leze przed TV zbieram sily na weekend bo bede w pracy... a jak tylko minie weekend to zaczynam tydzien bo 14 15 16 moj kochany przyjezdza... a jak kochana u Ciebie???
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Fidelissa wrote:Kasiu dzieki za dobre słowo:))
ale 36,06 dzis rano mnie dobiło trochę......
Testuje 11 z Santoocha, z tym, ze u niej tempka leci up )
Hej,jeszcze ja mialam z Wami testowac i ZłotaFidelissa lubi tę wiadomość
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Kaśka28 wrote:To ze ci troche spadla nie znaczy ze jutro nie wzrosnie:D widzialas jak miala misty tez raz w gore raz w dol i co zielono takze trzymam kciuki
Nadzieja jest głupia i uwierzyła:))
Ja staram sie spokojnie ale.....
ona ma siłę............sile ma wielką......))Z., Kaśka28, santoocha lubią tę wiadomość
-
Fidelissa wrote:Czytam w marcowych fasolkach, ze babeczki zrobiły test i sie udało i czuje jakbym za szyba była..... Widzę, czytam ale jakoś do mnie nie dociera....
Ale sądząc po moim wykresiku i bólach, za 2-3 dni przyjdzie małpiszonek.
Tak się boję tego kolejnego cyklu... Sama nie wiem co mam zrobić. Dosłownie jakby mnie ktoś do ściany przyparł"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."