Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyu nas też już prawie rok starań
a ten mój lekarz jakoś dziwnie do tego podchodzi
dopiero po długich prośbach przepisał mi Femoston czytałam w necie że to 14 tabletek estradiolu i później 14 estradiol + progesteron
jakbym zaszła to mam odstawić
a jak bym zaszła odstawie i poronię?
moje cykle są 24 dniowe ;/ ale regularne owu ok 9 dnia
w tym cyklu z nerwów miało owu nie być ale test wyszedł idealny
Ewelinka jak możesz napisz mi wiadomość prywatną bo ja do Ciebie nie mogę a chciałam coś zapytaćWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 19:56
-
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Właśnie zauważyłam
Rano wbijałam, ale nie w temacie byłam więc uciekłam
U mnie dobrze, dziękuję ;* zaczęły się zachcianki
A co u Ciebie Kochana?
Dobrze, że się czujesz w porządku jakieś ciekawe zachcianki? Bo słyszałam już takie abstrakcyjne i śmieszne, że nie mogę się doczekać jak to będzie u mnie
A poza tym to spoko, jakoś leci. Kończy mi się małpiszon więc już niebawem zacznie mi się ta przyjemniejsza część starańAnia07 lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualny
-
Fidelissa wrote:Witajcie:)) jak widać nadrabiam zaległości:)) co tam slychowac?
Santoocha jak kop ma pomoc na podwyższenie tempki, to ja sie nastawiam:)))
I tak Wogóle niedobrze mi od rana....
Hej WszystkimZ., Fidelissa lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnydo mojego gina się już przyzwyczaiłam i jest dla mnie bardzo dobry bo do niego z kasy czeka się prawie 2 miesiące, jak zadzwoniłam w sobote do niego że w poniedziałek mam 9dc to kazał przyjechać i przyjął mnie na kase i bez kolejki (jako pierwsza) jak się okazało że pecherzykowi ma się na pęknięcie kazał przyjechać na drugi dzien do szpitala gdzie miał dyżur i pecherzyka nie było
wydaje mi się że nie znajde drugiego takiego -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:u nas też już prawie rok starań
a ten mój lekarz jakoś dziwnie do tego podchodzi
dopiero po długich prośbach przepisał mi Femoston czytałam w necie że to 14 tabletek estradiolu i później 14 estradiol + progesteron
jakbym zaszła to mam odstawić
a jak bym zaszła odstawie i poronię?
moje cykle są 24 dniowe ;/ ale regularne owu ok 9 dnia
w tym cyklu z nerwów miało owu nie być ale test wyszedł idealny
Ewelinka jak możesz napisz mi wiadomość prywatną bo ja do Ciebie nie mogę a chciałam coś zapytać -
Matko, koło 17 poszłam się zdrzemnąć, ładna drzemka :D
Ewelina23 wrote:Oczywiscie ten stray wczesniejszy gin mnie straszyl i wychodzilam z placzem .
Mo mialam polip i torbiel powiedzial mi ze torbiel znikl a polip nie poszlam tydzien pozniej do nowego gina powiedzialam mu ze chciala bym sprawdzic czy jest ten polip ale polipa nie bylo . pow mu ze rok sie staramy odrazu badania ja przyszly wyniki poszlam mowi mi ze nie mam owulacji co cykl ze nieregularne cykle i dal mi te clo na przyrost pecherzykow i na skrocenie cyklu to cykl mi skrocilo ze owulke mialam 16 dc a wczesniej mialam ponad 20dc
A powiedz mi ile miałaś cykli z clo? I każdy miałaś monitorowany?
"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
kasia_czarna wrote:witaj moje kochane .. jak tam czwarteczek mija??? ja dzis taki dziwny bol brzucha mialam... pewnie @ jutro albo pojutrze wpadnie.. wrrrr a niech idzie w cho le re"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
nick nieaktualnyAnother wrote:Matko, koło 17 poszłam się zdrzemnąć, ładna drzemka :D
'
A powiedz mi ile miałaś cykli z clo? I każdy miałaś monitorowany?kasia_czarna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny