Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
idź idź nigdy nie wiadomo co i jak...
a jak poza tym się czujesz? też taka oklapła jesteś?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:idź idź nigdy nie wiadomo co i jak...
a jak poza tym się czujesz? też taka oklapła jesteś? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Dziewczynki ja sie bede żegnać pewnie zagladne jeszcze tu jak moj R pojdzie na trening czyli pewnie ok 19
Bawcie sie dobrze
paptki :*
Pa;)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualny
-
A ja sobie leze pod kocykiem i jest mi tak dobrze, ze chyba utne sobie drzemke:) na zewnatrz tak paskudnie brrr. Pozniej sie odezwe:)3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
Ewelina23 wrote:A Ty jak sie czujesz?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Hej dziołszki. Trochę tutaj naprodukowałyście, a ja niebardzo mam czas dzisiaj to nadrobić. Streści mi któraś najważniejsze informacje? Jakieś nowe zieloninki?
Tak poza tym, czy którejś z Was skakała tempka przed owu tak, żeby ovu określił to jako owu? Albo, że test owu nie wyszedł pozytywnie mimo owulacji? Kurcze, nawet śluzu płodnego nie było... Coś mi tu nie gra. Testy negatywne, a na wykresie zaznaczona owulacja z tempki. Co prawda przerywaną, ale ja już mam smuteczek nad rzeczką, że znów nie zdążyliśmy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anhe wrote:Hej dziołszki. Trochę tutaj naprodukowałyście, a ja niebardzo mam czas dzisiaj to nadrobić. Streści mi któraś najważniejsze informacje? Jakieś nowe zieloninki?
Tak poza tym, czy którejś z Was skakała tempka przed owu tak, żeby ovu określił to jako owu? Albo, że test owu nie wyszedł pozytywnie mimo owulacji? Kurcze, nawet śluzu płodnego nie było... Coś mi tu nie gra. Testy negatywne, a na wykresie zaznaczona owulacja z tempki. Co prawda przerywaną, ale ja już mam smuteczek nad rzeczką, że znów nie zdążyliśmy.
Anhe, a jakie masz zazwyczaj cykle? Ile trwają?
Moim zdaniem tempka pewnie jeszcze Ci spadnie i przy ponownym wzroście dopiero wyznaczy owulkę. Czekaj cierpliwie. -
santoocha wrote:Anhe, a jakie masz zazwyczaj cykle? Ile trwają?
Moim zdaniem tempka pewnie jeszcze Ci spadnie i przy ponownym wzroście dopiero wyznaczy owulkę. Czekaj cierpliwie.Anhe lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Anhe, a jakie masz zazwyczaj cykle? Ile trwają?
Moim zdaniem tempka pewnie jeszcze Ci spadnie i przy ponownym wzroście dopiero wyznaczy owulkę. Czekaj cierpliwie.
I tu pojawia się problem, bo cykle mam nieregularne. I to nie tak nieregularnie, że róznica wynosi 2-3 dni, bo bywały cykle po 10 dni (!) i po 2 lata. Po odstawieniu tabletek anty miałam cykl 40 dni, potem 29 i teraz jest trzeci. Już naprawdę tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda... -
Wybaczcie,nadrobie Was ok.20 chciałam tylko się podzielić,że nagle 'zalało'mnie gęstym i rozciągliwym nawet śluzem!!!!! A tempka mi pokazała tylko 35.6!!!! To może być owu??? Lecę do męża
Bd później;)santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Anhe wrote:I tu pojawia się problem, bo cykle mam nieregularne. I to nie tak nieregularnie, że róznica wynosi 2-3 dni, bo bywały cykle po 10 dni (!) i po 2 lata. Po odstawieniu tabletek anty miałam cykl 40 dni, potem 29 i teraz jest trzeci. Już naprawdę tracę nadzieję, że kiedykolwiek się uda...