Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:jak to nieeee???
pewnie ze tak:)
co tam Ewelka ?
I Od czego ?? Ale oni tu nie maja nic a takich zwyklych mi nie moga dac
A czuje sie juz lepiej przyjechalam do siosty do soboty
A jak u Ciebie ?
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Bylam w pharmacy po jakies krople do oczu .Bo sa momenty ze widze za mgla albo tak dziwnie
A jak u Ciebie ?
a jakoś leci, czekam na weekend bo niby nic nie robie a zmeczona jestem ale samo wstawanie mnie wykańcza no i @...wiec jestem osłabiona:) a póki co to czekam na 17 i spadam do domku
-
Ewelina23 wrote:Bylam w pharmacy po jakies krople do oczu .Bo sa momenty ze widze za mgla albo tak dziwnie
A jak u Ciebie ?
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:CCzesc Sylvka .
Czesc Manius
dzis ok tylko niewiem co sie dzieje z moimi oczami do okulisty pojde
Ewela idz do okulisty koniecznie, może to zapalenie spojówek.. zaczerwienione oczy, łzawią ci?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 16:25
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
5.09.21r. Antosia 11 +3 tc [*] 💔👼
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:a to nie od bólu głowy? bo podczas migreny tak jest a pamiętam, że miałaś bóle.
Chcialam krople kupic ale nie chcieli mi sprzedac bo nie maja dla kobiet w ciazy a jest jakas roznica ???? -
Ewelina23 wrote:Ale dzis mnie nie boli glowa a z rana ledwo widzialam mozliwe ze to od bolu glowy no niewiem . Wczesniej jak mnie glowa bolala jak w ciazy nie bylam to tak nie mialam ze na oczy niewidzialam .
Chcialam krople kupic ale nie chcieli mi sprzedac bo nie maja dla kobiet w ciazy a jest jakas roznica ????
Pewnie Ewelinka jest cos w skladzie co nie jest wskazane w ciazy.3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnySylvka wrote:Ewela idz do okulisty koniecznie, może to zapalenie spojówek.. zaczerwienione oczy, łzawią ci?
-
Ewelina23 wrote:Ale dzis mnie nie boli glowa a z rana ledwo widzialam mozliwe ze to od bolu glowy no niewiem . Wczesniej jak mnie glowa bolala jak w ciazy nie bylam to tak nie mialam ze na oczy niewidzialam .
Chcialam krople kupic ale nie chcieli mi sprzedac bo nie maja dla kobiet w ciazy a jest jakas roznica ????[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ewelina23 wrote:Nie ani czerwonych ani jak wstaje nie sa zaropiale nie lzawia nic . ostatnio 2 dni mnie glowa bolala mozliwe ze od tego niewiem skocze dookulisty bo ktoregos dnia bede szlai strzele gdzie w mur
No to może faktycznie od bólu głowy, od osłabienia tez może byc. Nie znam sie za bardzo:) ale okulista napewno sie przyda, żebys sie weszla w ten mur;))Ewelina23 lubi tę wiadomość
3.08.22r. Anielka 🍼👶🥰
27.08.20r. [*]
27.07.19r. Błażej 🍼👶🥰
7.07.16r. [*]
3.08.15r. [*]
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Kup sobie jakieś porządne nawilżające. Jeśli nie masz zapalenia spojówek to dobre nawilżenie pomoże.
Nosisz okulary albo soczewki?
Sylwi Piotrka siostrze powiem to w polscemi upi bo oni tu nic nie maja a na przeziebienie dawali mi paracetamol po ktorym wymiotuje i mam w domu -
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:wiesz to się jednak wchłania a w kroplach różne składniki są... gdzieś też czytałam, że tak w ciąży bywa i po urodzeniu mija. Powiedz gin swojemu o tym...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny