Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Eh... ale smutno się zrobiło
Zizia_a jak najbardziej mierz. Ja znam mój cykl, więc nie potrzebuję mierzyć temp żeby wiedzieć kiedy mam owulację. Dlatego jak sobie odpuszczę na jeden cykl i się wyluzuje, to się nic nie stanie (albo właśnie SIĘ STANIE) -
santoocha wrote:Sorry, koniec tematu chorób i śmierci
Zizia_a jak najbardziej mierz. Ja znam mój cykl, więc nie potrzebuję mierzyć temp żeby wiedzieć kiedy mam owulację. Dlatego jak sobie odpuszczę na jeden cykl i się wyluzuje, to się nic nie stanie (albo właśnie SIĘ STANIE)
to lepiej żeby się stało
jak na razie planuje zacząć..zobaczymy w przyszłym tygodniu..
-
Hej kochaniutkie,z ta plodnoscia to jest niby tak ze w msc urodzin sie ma splodzic dzieciatko...jesli by mi sie udalo w marcu to poczatkiem kwietnia moze bedzie dane zobaczyc ||krechy...ale i tak w to nie wierze,lekarz we wtorek moze cos pomoze...ale u nas to jest tak ze zaczelismy starania od kwietnia 2013 czyli marzec byl pominiety...zobaczymy...nie nastawiam sie na tak za stara jestem zeby w to wierzyc chyba:)
Nati89 lubi tę wiadomość
-
Maniuś nikt tu za wariatkę nikogo nie bierze,nie martw się każda chyba wierzy "w coś" żeby tylko się udało, a nóż widelec się uda
Uciekam obiadek robic, dzisiaj mi się zapiekanki ziemniaczano- warzywnej zachciało
Miłego popołudnia wszystkim i do wieczora :* -
nick nieaktualny
-
Hej,
gdyby któraś chciała zajrzeć to zapraszam:
http://malinowyswiat.wordpress.com/
mam nadzieję, że wytrwam i blog będzie dotyczył nie tylko okresu ciąży ale też tego co później u nasLandryneczka, santoocha, Fidelissa lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyoj placki ziemniaczane... w innym temacie makaron z owocami morza w śmietanie... takie smakołyki, że ciężko już w pracy usiedzieć
malinowa, trzymam kciuki, lubię takie blogi już subuję rssWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 14:49
Malinowa Panienka lubi tę wiadomość
-
Ewa99 wrote:oj placki ziemniaczane... w innym temacie makaron z owocami morza w śmietanie... takie smakołyki, że ciężko już w pracy usiedzieć
malinowa, trzymam kciuki, lubię takie blogi już subuję rss
dokładnie..ja tez mam głoda takiego , ze nie wiem jak przezyję do 18
-
nick nieaktualny