Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:lepiej radze Ci wrzucić na luz bo lepiej sie miło zaskoczyć niż bardzo rozczarować jak by @ przyszła,
Wiem,wiem,ale nie potrafie...jutro do pracy ,w sobote tez,wiec nie bede miala czasu myslec....,a w pon pojade kupic testTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
Dzień dobry z rana
Ale pochmurno dziś ... a mi tempka drugi dzień spadła jeszcze niżej, jakieś jaja... nie wiem o co chodzi
Monia nie załamuj się , jeszcze wszystko się ułoży zróbcie badania i zobaczymy co to wyjdzie :*
Malinowa kuruj się :*
Magdas nie mam pojęcia niestety...
Fidelissa a ja zobacz u mnie jaka dziwna tempka;/
Cześć zizia,Nati,alka i goskos i potforzasta:)
Cześć Misty haha dobrajesteś
Cześć Santoocha
Cześć aniu Miłego dnia
Cześć Rudasku
Cześć Daszka
Cześć Landryneczka
Cześć Ola
Cześć kejti, czekamy na wieści !!!
Cześć Kasiula
Miłego dnia wszystkim :* -
Słuchajcie a jak to jest z owulacją? Jest jednodniowy spadek temperatury czy jak? Bo ja wczoraj miałam spadek 36,3 a dzisiaj nagle jeszcze 36,2 ... o 13 bedę robić test owu i zobaczymy, przesunęło mi płodne o tydzień... boję się,że na coś choruję albo coś jest nie tak...
-
przedszkolanka:) wrote:Słuchajcie a jak to jest z owulacją? Jest jednodniowy spadek temperatury czy jak? Bo ja wczoraj miałam spadek 36,3 a dzisiaj nagle jeszcze 36,2 ... o 13 bedę robić test owu i zobaczymy, przesunęło mi płodne o tydzień... boję się,że na coś choruję albo coś jest nie tak...
a ja nie wiem, szczerze mówiąc..kiedyś moj R mnie namówił do mierzenia ale ja nie oumiem tego odczytywać...Ogólnie to mniej wiecej czuje kiedy mam, a jak nie czuje to wiem ze ona tak mniej wiecej 14 dni przed kolejna @, wiec u mnie tak w 12 dniu cyklu:) i tak to mniej wiecej obliczam...nie dość ze nie mam cierpliwosci do wyksresów to jeszcze jestem zapominalska i pewnie mierzyłabym tempke o której by mi sie zywnie chciało -
A moje testy jeszcze nie dotarły
Co tam dziewczynki porabiacie?? U mnie brzydko i ponuro. Przyjechała szwagierka( drażniąca) no i mądra zakatarzone dziecko na deszcz wzięła na zakupy około 8 : 30 i jeszcze ich nie ma ale nie mój interes nie mieszam się sama będzie po szpitalach jeździć najwyżej tylko znowu tego jęczenia słuchać trzeba będzie jaka to ona biedna z chorymi dziećmi. -
Ja owulacje też czuję bo mnie jajnik zawsze boli albo jeden albo drugi nigdy razem. O przyjechali.
-
Wpadłam na chwilkę powiedzieć : CZEŚĆ WSZYSTKIM !
Zmykam na 11:50 do lekarza, mam nadzieje, że da skierowanie na badania.
Przyjechałam sama samochodem do siostry i jak będę wracać zawiozę siostrę do pracy. Powiem wam, że lepiej jeździ mi się bez M. Ja wiem, że on nie chce źle i daje mi wskazówki, bo po 30h jazdy jeszcze nikt nie nauczył się bezbłędnie jeździć, ale jakoś mi ciężko było wczoraj jechać. Może to też dlatego, że lekki stres miałam.
Miłego dniaFidelissa lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:a ja nie wiem, szczerze mówiąc..kiedyś moj R mnie namówił do mierzenia ale ja nie oumiem tego odczytywać...Ogólnie to mniej wiecej czuje kiedy mam, a jak nie czuje to wiem ze ona tak mniej wiecej 14 dni przed kolejna @, wiec u mnie tak w 12 dniu cyklu:) i tak to mniej wiecej obliczam...nie dość ze nie mam cierpliwosci do wyksresów to jeszcze jestem zapominalska i pewnie mierzyłabym tempke o której by mi sie zywnie chciało
No właśnie ja tez zawsze czuję i na bank wg.mnie będzie za tydzień a tu wykres coś innego mówi
Cześć Złota a może Ty masz tam jakiś ciężarek? ładny wykresik
Cześć Sara, miłego dnia ja też nauczyłam się jak sama jeździłam bo z moim to się płaczem kończyło -
przedszkolanka:) wrote:Słuchajcie a jak to jest z owulacją? Jest jednodniowy spadek temperatury czy jak? Bo ja wczoraj miałam spadek 36,3 a dzisiaj nagle jeszcze 36,2 ... o 13 bedę robić test owu i zobaczymy, przesunęło mi płodne o tydzień... boję się,że na coś choruję albo coś jest nie tak...
JA mam jeden gwałtowniejszy spadek, a potem po mału rośni i czasem jeszcze mocno skok w górę. Niestety, ale ze 100% pewnością można wyznaczyć kiedy była owulacja jak już jest dawno po ovu.
A nie denerwujesz się za bardzo? Mi stresy i ciężka praca mocno rozchwiewają cykl. -
Nie denerwuje, nie pracuję, jestem zdecydowanie w pełni "zrelakowana" mój cykl jest zawsze taki sam po mojej obserwacji bez wykresów tylko te pozytywne testy mnie dziwią i tempka zobaczę o 13 jaki test dzisiaj wyjdzie
P.S. Gdzie ta kejti? Miała testować i ja już jajo znoszę -
przedszkolanka:) wrote:Nie denerwuje, nie pracuję, jestem zdecydowanie w pełni "zrelakowana" mój cykl jest zawsze taki sam po mojej obserwacji bez wykresów tylko te pozytywne testy mnie dziwią i tempka zobaczę o 13 jaki test dzisiaj wyjdzie
Może za bardzo się starasz? Mi gin tłumaczył, że zbytnie skupianie się na testowaniach i ciągłe myślenie o ciąży blokują wszystko i potrafią rozregulować cykl.
Trzeba się radośnie bzykać, a nie skrupulatnie liczyć - komentarz mojego TATY, jak chlipałam mamie w słuchawkę. Ma rację. Zresztą często ma rację.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 11:50
Z., Fidelissa lubią tę wiadomość