Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczynki
U mnie tak sobie głowa boli i trochę mi niedobrze po śniadaniu a przecież dużo nie zjadłam.Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Magdas wrote:Cześć
Dziewczyny usg dopochwowe można robić podczas plamień? bo mam w sobotę je mieć a mam plamienia i prawdopodobnie one nie rozwiną się w większy okres z tego względu,że nie miałam owulacji i mam cienkie endometrium. I nie wiem czy można je zrobić teraz czy będę miała kolejny cykl stracony a do tam gdzie mam robić usg nie mogę się dodzwonić;/ wczoraj cały dzień dzwoniłam i dzisiaj już zaczełam ;/
Moim zdaniem mozna, bo dlaczego nie? Ja mialam robione nawet podczas okresu.
-
goskos86 wrote:A pije któraś z Was zioła o.sroki?! koleżanka mi polecała-podobno dzięki nim udało jej się od razu, chociaż wcześniej pół roku się starali, nie wiem co o tym myśleć !
A co to jest pol roku . Jakby sie 3lata starali i dopeiro po tych ziolkach zaskoczylo to by byl faktycznei cud:)
Gdzie te ziolka mozna kupic? -
Siema z rana.
U mnie dziś już lepiej. Nastąpił rozejm, padły zapewnienia poprawy itp.
Zobaczymy.
Śniło mi się dziś, że zalał mnie kremowo różowy śluz. Pełno go było! Brrr.
A w kościach czuję, że to nie mój cykl. Mimo ładnego wykresu, czuję się absolutnie tak samo jak w poprzednim cyklu.
Skoro mam być płodna w miesiącu, w którym się urodziłam, to wypadałby właśnie marzec. Tylko pytanie- w marcu ma się okazać, że jestem w ciąży, czy w marcu mam spłodzić dziecko?
Lecę operować. Będę jak wrócę.
Dobrego dnia!Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Powiem Wam,ze mialam robic test ze Zlota,Santocha i Fideliska w sobote,ale nie moglam wytrzymac i zrobilam wczoraj...oczywiscie negatyw,ale do 10 bd brala luteine ,wtedy odstawie zeby @ przyszla i zaczynam kolejny cykl staranTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
santoocha wrote:Siema z rana.
U mnie dziś już lepiej. Nastąpił rozejm, padły zapewnienia poprawy itp.
Zobaczymy.
Śniło mi się dziś, że zalał mnie kremowo różowy śluz. Pełno go było! Brrr.
A w kościach czuję, że to nie mój cykl. Mimo ładnego wykresu, czuję się absolutnie tak samo jak w poprzednim cyklu.
Skoro mam być płodna w miesiącu, w którym się urodziłam, to wypadałby właśnie marzec. Tylko pytanie- w marcu ma się okazać, że jestem w ciąży, czy w marcu mam spłodzić dziecko?
Lecę operować. Będę jak wrócę.
Dobrego dnia!
Hej Santocha,nie wytrzymalam i juz wczoraj zrobilam test...
Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
nick nieaktualnyCześć dziewczyny przeczytałam tylko Was od dziś rana, zaraz spadam do Biblioteki trochę się pouczyć bo w domu mam milion zawsze rzeczy do zrobienia.
Gosko86 ja też uważam jak KotkaPsotka że pół roku to nic, po za tym organizm każdej kobiety jest innej może Ona sobie w mówiła ze to jaj pomoże i "niby" pomogło a tak naprawdę zadziałało podświadomie? Psychika kobiety jest bardzo złożona i myślę że u nas to wiele ma wspólnego, czytalam kiedyś artykuł że kiedy medycznie nie ma się do czego przyczepić a ciąży brak niepłodność zaczyna się leczyć u psychologa i przełamać barierę psychiczną. -
nick nieaktualnyHej wpadłam się przywitać i życzyć wszystkim miłego dnia
Troszkę "przeleciałam" posty, nie daję rady nadrabiać. Za dużo mam na głowie.
Monia mocno przytulam. Dziwi mnie co się stało z tym pęcherzykiem? Może się tak po prostu wchłonąć?
Santoocha z chłopami jest ciężko. Z moim też mam podobnie. Mam nadzieję, że sobie wszystko wyjaśnicie i będzie ok
Another życzę owocnych starań w takim razie
Laura świetne wieści ;*Laura lubi tę wiadomość
-
santoocha wrote:Alka ale to za wcześnie.
Poczekaj do niedzieli, wtedy zrób i ewentualnie odstaw lutkę.
Wiem,ale wczoraj sobie wkrecilam ,ze sie udalo,a brzuch mnie boli jak na @Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Jak sie nie uda to wpadne w szal bo niby dlaczego,zawsze sie leczylam ,a teraz prl spadla calkiem,wiec znow cos nie tak...tylko gdzie teraz szukac przyczyny. Jakie badania zrobic???Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Hej DZiewczyny...
Kurcze znów ok 15 stron do nadrobienia, ehhhh..coś tam ogarnęłam:)
Moj oczywiście znów pozdrawia, wczoraj jak tylko sie spotkaliśmy po pracy to pytał " jak moje Dziewczyny??"
u nas w miare oki,wczoraj zrobiłam kolorek wiec dziś czuje sie piękna al pogoda mnie dobija....leje, wieje, zimno i ponuro..brrrrrrrr
Buziaki dla Was Kochane :*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 10:11
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:Hej DZiewczyny...
Kurcze znów ok 15 stron do nadrobienia, ehhhh..coś tam ogarnęłam:)
Moj oczywiście znów pozdrawia, wczoraj jak tylko sie spotkaliśmy po pracy to pytał " jak moje Dziewczyny??"
u nas w miare oki,wczoraj zrobiłam kolorek wiec dziś czuje sie piękna al pogoda mnie dobija....leje, wieje, zimno i ponuro..brrrrrrrr
Buziaki dla Was Kochane :*:*
Hej RudasekTobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.