Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobranoc dziewczynki a ja jestem nienormalna i dopiero ćwiczyłam
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry!!
Wczoraj to chyba jakiś kiepski dzień był. Też się trochę posprzeczaliśmy, ale szybko przeszło
A noc to jakaś masakra...nie dość, że nie mogłam zasnąć, to jeszcze co chwile się budziłam. Dziś to będę się czuła ja jakieś zombie...
Miłego dzionka!! -
hej,
ja też pół nocy nie spałam w dodatku TŻ i jego brat przeziębili mnie wczoraj!!!
Leżę sobie w wannie a oni siedzieli i mecz oglądali i brat TŻ pali i oczywiście balkon otworzyli bo tamten palić poszedł!!! a mnie przewiało... nosz kurwa gardło mnie boli - zabije obu! TŻ będzie dziś mi q..a przywoził z pracy jakieś pyszne rzeczy - mam to w nosie niech odpracuje to co przewinił!Fidelissa lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Cześć
Dziewczyny usg dopochwowe można robić podczas plamień? bo mam w sobotę je mieć a mam plamienia i prawdopodobnie one nie rozwiną się w większy okres z tego względu,że nie miałam owulacji i mam cienkie endometrium. I nie wiem czy można je zrobić teraz czy będę miała kolejny cykl stracony a do tam gdzie mam robić usg nie mogę się dodzwonić;/ wczoraj cały dzień dzwoniłam i dzisiaj już zaczełam ;/W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Little Frog wrote:Dzień dobry!!
Wczoraj to chyba jakiś kiepski dzień był. Też się trochę posprzeczaliśmy, ale szybko przeszło
A noc to jakaś masakra...nie dość, że nie mogłam zasnąć, to jeszcze co chwile się budziłam. Dziś to będę się czuła ja jakieś zombie...
Miłego dzionka!! -
XxMoniaXx wrote:Niestety nie wiem MagdasW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Czesc i czołem:)
Tu zbuntowana termometrowo Fidelissa.
Pierwsza tempka- mam termometr owulacyjny- po włożenia do ust prawie natychmiast piszczy i wyszło 36,06-ta wpisałam.
Dla porównania mierze drugi raz - termometr mierzy dłużej i po piiip jest 36,27.
Poszłam do wc i wracam- 36,40.
Mam wpisać ta pierwsza?
Dlaczego czasami termometr mierzy tak krótko?
Któraś z Was moze wie?
Miłego dnia:))
-
Fidelissa wrote:Czesc i czołem:)
Tu zbuntowana termometrowo Fidelissa.
Pierwsza tempka- mam termometr owulacyjny- po włożenia do ust prawie natychmiast piszczy i wyszło 36,06-ta wpisałam.
Dla porównania mierze drugi raz - termometr mierzy dłużej i po piiip jest 36,27.
Poszłam do wc i wracam- 36,40.
Mam wpisać ta pierwsza?
Dlaczego czasami termometr mierzy tak krótko?
Któraś z Was moze wie?
Miłego dnia:))Fidelissa lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Heeeej z rana! Wczoraj mnie nie bylo, wiec zaleglosci masa, kilkanascie stron ogarnelam.
Tyle zalatwien, juz mam dosc.
Dzis wbijamy w Krakow i okolice zapraszac.
Krop u nas widze nie ma w marcu zadnych poki co. Dziewczyny nie ma lypy! Nie ma opier...lania sie! Jak to mowi slynny koksu
U nas sniezku nasypalo w nocy troche!
Wczoraj u znajomych wprawialismy sie w obecne bajki i lalki na topie! Maja 2 mega slodkie dziewczynki
Dzis mialam piekny sen...karmilam moje malenstwo piersia i czulam jak ciagnie cyca! Przyjemne to bylo Spytalam mojego, czy czasem nie on ciagnal haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 08:23
Lena87, Ania07, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
goskos86 wrote:Hejka!!! Magdas ja miałam robione usg dopochwowe pod koniec @ i gin powiedziała że to żaden problem, więc Twoje plamienie też nie powinno przeszkadzaćW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
Misty87 wrote:Heeeej z rana! Wczoraj mnie nie bylo, wiec zaleglosci masa, kilkanascie stron ogarnelam.
Tyle zalatwien, juz mam dosc.
Dzis wbijamy w Krakow i okolice zapraszac.
Krop u nas widze nie ma w marcu zadnych poki co. Dziewczyny nie ma lypy! Nie ma opier...lania sie! Jak to mowi slynny koksu
U nas sniezku nasypalo w nocy troche!
Wczoraj u znajomych wprawialismy sie w obecne bajki i lalki na topie! Maja 2 mega slodkie dziewczynki
Dzis mialam piekny sen...karmilam moje malenstwo piersia i czulam jak ciagnie cyca! Przyjemne to bylo Spytalam mojego, czy czasem nie on ciagnal haha
Sen piękny mam ndzieję,że kiedykolwiek będę mogła tego doświadczyćMisty87 lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Cześć dziewczyny Też troszkę was nadrobiłam, bo wczoraj juz po 19 spałam, przez zarwaną poprzednią noc, dzięki moim patologicznym sąsiadom. Dzisiaj czuje się już lepiej, Jutro gin, zobaczymy co wyjdzie, ale na nic się nie nastawiam. Jedna dziewczyna pisała o większym prawdopodobieństwu zajścia w ciażę w tym miesiącu, w którym się urodziło, heh jestem z 18 marca, fajnie by było potwierdzić to Ale jakoś nie wydaje mi się, no cóz, nie ma co smęcic
zizia_a, Maniuś, Z. lubią tę wiadomość