Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Przedszkolanka:* Jakos tak poszlam na wizyte, powiedzialam ze sie staramy i ze chcialabym jakies badania zrobic zeby sie nie denerwowac ze cos jest nie tak... to on zaczal od razu mowic jak spojrzal w karte, nawet usg nie zrobil jeszcze porzadnie. "Te pani objawy sugerują...." (pomyslalam OMG !!)
Chyba widzial to podczas brania antykoncepcji, wykonujac rutynowe usg.. no ale cóż, szkoda ze nie mowil tego wczesniej... inaczej bym podeszła do sprawy a tak dopiero teraz sie dowiaduje...wiem, nie chcial mnie stresowac... ale wole gorsza prawde niz oszustwo.
Dlatego chcialam isc sprawdzic u innego gina co mi powie, ten moj ma stare usg, chyba z 20 la ma. Moze ten specjalista od plodnosci bedzie mial lepsze? Napewno..bo ma swoja klinike.
Dobranoc Landrynka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 22:54
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Mam wiecej owlosienia, problemy z cerą, no i te ajniki, 5-6 torbielek małych. Po badaniach wydzie czy mam hiperinsulinizm i hiperandrogenizm.
Antykoncepcje 2,5 roku przyjmowałam. Eh, kolejny cykl stracony bedzie
Zobaczymy po badaniach
Ale jak wyjda ok, to nic mam nie robic dalej. Tylko sie starac. NIe bedzie mi sprawdzał owulki i całej reszty.Ale ja chce, a innym wydaje się to dziwne.... ;/
-
Zalezy od dnia cyklu, ja mam dzis 7 dc i mam 7mm endometrium, z kazdym dniem robi sie grubsze, do czasu miesiaczki.
Mam ładna macice, wymiarowa...
Tak ladnie zaczal gin opowiadac, a jak przeszedl na jajniki to juz nie bylo tak fajnie.. Chcial mnie zagadac tylko, no glupia nie jestem. Powiedzial, ze mam sie nie martwic bo coś tam... Ale przeciez nie jestem głupia (chyba?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 23:04
-
Groszek wrote:Zalezy od dnia cyklu, ja mam dzis 7 dc i mam 7mm endometrium, z kazdym dniem robi sie grubsze, do czasu miesiaczki.
Mam ładna macice, wymiarowa...
Tak ladnie zaczal gin opowiadac, a jak przeszedl na jajniki to juz nie bylo tak fajnie.. Chcial mnie zagadac tylko, no glupia nie jestem. Powiedzial, ze mam sie nie martwic bo coś tam... Ale przeciez nie jestem głupia (chyba?)
Aha, to chowam to, ja z tych co wolą się na tym nie znać. Mniej wiem dłużej żyjęFidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Uciekam Dziewczynki:* kolorowych snow!
dziekuje Wam, moze zanudzam, ale to dosc stresujace...
ja nigdy badan nie dostaje. Wszystko w gabinecie zostaje
Z. napewno jest ok, bo gin by Ci powiedzial, ze cos jest nie tak podczas pomiaru endometriumZ., Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Z. wrote:Bry wieczór
Jakoś zleciało a jak u Ciebie? Widzę, że tempka rośnie
Mam nadzieje, ze jutro będzie wiecej niż 36,41:))) a jak u Ciebie? -
Słyszałam coś o tym dniu, ale to nie było wczoraj? Sama już nie wiem
Trzymam kciuki żeby Twoja tempka rosła A jak zmęczona to może czas odpocząć i się troszkę przespać?
Ja chyba właśnie tak zrobię, miałam czekać na małża ale już padam, a jutro rabotać trzeba niestety.
U mnie w porządku, staram się trzymać pozytywnie
Lecę, życzę dobrej nocki wszystkim!
P.S. A kropków zielonych na razie nie ma, czekamy na Twojego kropka teraz, a później chyba santochy jeśli dobrze pamiętam kolejność, i gdzies po drodze jest jeszcze Dżona. Więcej nie pamiętam... wybaczcie!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 23:23
Fidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017