X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Hej Rudasek

Hejjjjjj :):):):)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic uciekam wpadłam niezuważona ale się pożegnam :P :)
    Miłego dla Was dziewcZYny i przede wszystkim owocnego dnia :D

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daszka wrote:
    Nic uciekam wpadłam niezuważona ale się pożegnam :P :)
    Miłego dla Was dziewcZYny i przede wszystkim owocnego dnia :D

hejjj :):):) a dlaczemu nas opuszczasz ??:(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    santoocha wrote:
    Siema z rana.

Śniło mi się dziś, że zalał mnie kremowo różowy śluz. Pełno go było! Brrr.

to mi się dzisiaj śniło, że okazało się, ze małż jest niepłodny i nie da się z tym nic zrobić, siedzieliśmy z nim na łóżku, tuliliśmy się i płakaliśmy:(
    obudziłam się przestraszona, aż męża zbudziłam, płakać mi się chciało przez głupi sen, i ze spania do rana to by było na tyle...

dzień dobry w ogóle :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :* <3
    Życzę miłego dnia mimo paskudnej pogody za oknem :*

• Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa99 wrote:
    to mi się dzisiaj śniło, że okazało się, ze małż jest niepłodny i nie da się z tym nic zrobić, siedzieliśmy z nim na łóżku, tuliliśmy się i płakaliśmy:(
    obudziłam się przestraszona, aż męża zbudziłam, płakać mi się chciało przez głupi sen, i ze spania do rana to by było na tyle...

dzień dobry w ogóle :)

Hej Ewcia...mi też sie snią różne głupoty. Ostatnio , że mój R z moim Tatą testowali jakies auto i sie zabili..i tez sie obudziłam i sprawdzałam czy R jest obok...masakra
    ale na szczescie to tylko głupie snyyy....

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Rudasek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    Dzień dobry wszystkim :* <3
    Życzę miłego dnia mimo paskudnej pogody za oknem :*

Hej Landryneczkoooo :*:*

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Cześć dziewczyny! Jakoś sobie na forum miejsca znaleźć nie mogę po poronieniu... Już właściwie doszłam do siebie (chyba jestem z tych, które aż tak bardzo nie przeżywają). Na razie jestem jeszcze na L4, ale już zaniosłam do pracy wypowiedzenie. Dyrektor próbowała mnie przekonywać, żebym została. Mówiła, że wiązała ze mną nadzieję, że "dzieci" o mnie pytają, że mnie lubią. Jakoś dziwnie mi okazywali tę sympatię. Ulżyło mi jak nie wiem. Starania o dziecko na razie mamy wstrzymane na 3 miesiące przez lekarza, a ja już wytrzymać nie mogę... Już bym chciała! Ale jak trzeba czekać, to poczekam, może to uchroni mnie i maleństwo od nieszczęścia.
    Miłego dnia Wam życzę! :*

Tuleee

olka25 lubi tę wiadomość

Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
    Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz.
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Cześć dziewczyny! Jakoś sobie na forum miejsca znaleźć nie mogę po poronieniu... Już właściwie doszłam do siebie (chyba jestem z tych, które aż tak bardzo nie przeżywają). Na razie jestem jeszcze na L4, ale już zaniosłam do pracy wypowiedzenie. Dyrektor próbowała mnie przekonywać, żebym została. Mówiła, że wiązała ze mną nadzieję, że "dzieci" o mnie pytają, że mnie lubią. Jakoś dziwnie mi okazywali tę sympatię. Ulżyło mi jak nie wiem. Starania o dziecko na razie mamy wstrzymane na 3 miesiące przez lekarza, a ja już wytrzymać nie mogę... Już bym chciała! Ale jak trzeba czekać, to poczekam, może to uchroni mnie i maleństwo od nieszczęścia.
    Miłego dnia Wam życzę! :*

Kochana głowa do góry, musi być dobrze!!!!!!!!
    a wypowiedzenie dlaczego?- bo nie wiem czy ominęłam wątek czy nie pisałas ???:(

olka25 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiadomo czemu poronilas?
    Jesli nie chcesz o tym gadac to oczywiscie zrozumiem. Trzymaj sie Kochana,masz nas

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Ogólnie liczyłam mocno, że nie będę musiała wracać ze względu na ciążę, ale wyszło, jak wyszło... Pracowałam w szkole średniej - technikum i zawodówka. Rzucanie papierami w nauczyciela to norma. Ale zdarzało się też rzucanie krzesłami, ławkami. Wchodząc na lekcję bałam się o swoje życie. Nie wiedziałam, czy wyjdę z niej o własnych siłach, czy będzie trzeba mnie wynieść. Do tego podpalanie krzeseł na lekcji, ostatnio podpalenie biblioteki. No i głupie teksty podchodzące pod molestowanie seksualne. Trzeba mieć bardzo mocną psychikę, żeby to wytrzymać. Idąc tam byłam przygotowana na pewne rzeczy, ale nie wiedziałam, że aż tak to wygląda. To praca dla ludzi o mocnych nerwach - moje mocne są, ale do pewnego stopnia.

Wiem jak to jest, też jestem nauczycielem ale na szczescie nie pracuje w szkole :)::):)

olka25 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Ogólnie liczyłam mocno, że nie będę musiała wracać ze względu na ciążę, ale wyszło, jak wyszło... Pracowałam w szkole średniej - technikum i zawodówka. Rzucanie papierami w nauczyciela to norma. Ale zdarzało się też rzucanie krzesłami, ławkami. Wchodząc na lekcję bałam się o swoje życie. Nie wiedziałam, czy wyjdę z niej o własnych siłach, czy będzie trzeba mnie wynieść. Do tego podpalanie krzeseł na lekcji, ostatnio podpalenie biblioteki. No i głupie teksty podchodzące pod molestowanie seksualne. Trzeba mieć bardzo mocną psychikę, żeby to wytrzymać. Idąc tam byłam przygotowana na pewne rzeczy, ale nie wiedziałam, że aż tak to wygląda. To praca dla ludzi o mocnych nerwach - moje mocne są, ale do pewnego stopnia.

O ja pierd...przeciez to jest karalne...wspolczuje z calego serduszka. Szkoda zdrowia,moze w jakims przedszkolu znajdziesz prace...,ale narazie odpocznij sobie, a l4 ciagnij jak najdluzej,nawet psycholog Ci musi dac na takie nerwy...

olka25 lubi tę wiadomość

• alka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Nie wiadomo, czemu. Mam torbiel okołojajnikową, ale lekarz powiedział, że to na pewno nie to. Stwierdził, że po pierwszym poronieniu badań się nie robi, bo "może się tak zdarzyć" po prostu - to poronienie sporadyczne. Jeśli sytuacja się powtórzy, to będzie oznaka poronień nawykowych i wyśle mnie na badania.

na pewno nie bd potzrzby wysylania na badania bo juz bedzie dobrze...musi byc

olka25 lubi tę wiadomość

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh szkoda gadać na temat dzisiejszej młodzieży :(

olka25 lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wiecie dziewczyny jaka tem utzrymuje sie na poczatku ciazy? Bo sobie juz wkrecam mimo negatywnego testu wczoraj

• alka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    Ciągnięcie L4 już odpuściłam, bo po nagłośnieniu w TV konkretnych kontroli przez ZUS, lekarze nie chcą dawać, a mi szkoda zdrowia, czasu i pieniędzy, żeby się włóczyć od jednego do drugiego i żebrać o L4. Z głodu nie umrę - na razie mieszkamy z rodzicami. Planujemy wyjazd za granicę, może coś się uda. Jak nie, to może się odważę w końcu własną firmę założyć. Zobaczymy - możliwości jest sporo.

Najwazniejsze jest pozytywne nastawienie,wszystko sie ulozy

olka25 lubi tę wiadomość

• kejti91 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny:-) u mnie szaro buro i ponuro- pada od rana. Chyba sie dzis zabiore za sorzatania.

Goskos pytalas o ziolka sroki, zaczelam ic od tego cyklu. Zobaczymy jakie beda rezultaty. Tez sie duzo naczytalam ze alo sie po 1 razie z ziolkami... zobaczyny :-) mysle ze nie zaszkodza.

Fidelissa ja wlasnie w tym cyklu zmienilam termometr na owulacyjny i tez mi jakos dziwn mierzy. O ele nizsze tempki niz w poprzednich cykach. Dzis mialam 36,06 ale niestety nie zmierzylam drugi raz. Zastanawiam sie czy owulka nie bedzie wczesniej.... moze orzez te ziolka.
    Zaraz robie test :D

Fidelissa lubi tę wiadomość

f2w33e3ks3h3a3i8.png
    img-2013040601801830.png
  • zizia_a Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alka89 wrote:
    Najwazniejsze jest pozytywne nastawienie,wszystko sie ulozy
    dokładnie, trzeba patrzyc na jasne strony swojego zycia!!

kejti91, olka25 lubią tę wiadomość

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • alka89 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olka25 wrote:
    powinna być taka jak w fl

Jak co?

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka :) Wpadam na chwile i zaraz uciekam dalej pracować :)
    Olka o rany to dobrze ze zrezygnowałaś masakra co to sie teraz wyprawia w tych szkołach :/ a co do poronienia to niestety dużo jest przypadków utraty pierwszej ciąży, kiedyś o tym nie wiedziałam bo sama tego nie doznałam a teraz już wiem że czesto si e to zdarza niestety ale nastepnym razem bedzie dobrze :)

olka25 lubi tę wiadomość

preg.png
‹‹ 1300 1301 1302 1303 1304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ