Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Przyszedl mi list dzis ze szpitala i mam wizyte na 21 marca
Hej mamusko.Zapytam bo nigdy nie pytałam no inie sledzilam na bierzaco. Zanim zaszlas to leczylas się na cos ,mialas z czyms problemy?Tobiaszek- nasz cud ur.27.10.2014 r . Cc
Zośka /28.06.2015 **Aniołek **10 tydz. -
nick nieaktualnyalka89 wrote:Hej mamusko.Zapytam bo nigdy nie pytałam no inie sledzilam na bierzaco. Zanim zaszlas to leczylas się na cos ,mialas z czyms problemy?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Mialam problem z owulacja . Torbielowe pecherzyki na jajnikach . Staralismy sie rok zmienilam gina zrobil badania dostalam clo po 1 cyklu z clo sie udalo
Opowiedz coś wiecej jak było u Ciebie z clo?
od którego dnia brałaś? 5 dni? poźniej monitoring?
ja odebrałam dzisiaj moją cytologie i wymaz
@ mam na 15/16 marca
ja mam cykle 24 dniowe
a HSG robi się tylko do połowy cyklu ( do owulacji), a przy monitoringu wyszło że owu była 9dc wiec u mnie bardzo mało czasu na hsg
i zstanawiam się czy jak pójde do gina pokazac wyniki z wymazu żeby być gotowa do hsg to zapytac go o clo
Eewlinka opowiadaj więcej
jestem taka ciekawa
po czym zadecydował żeby przepisac Ci clo?
Anhe robiłaś testy owu cały cykl? od końca okresu? bo może masz wcześnie i miałaś owu zanim testy wykryły
u mnie testy owu na poczatku były blade a to dlatego że owu nie było bo miałam prolaktyne wysoką
w tym cyklu miałam taki test owu jak nigdy, pierwsza ciemniejsza od drugiej , a zawsze watpiłam czy są chociaż równe
ale czy owu była?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 19:43
-
Złota wrote:Cześć dziewczęta, wypadłam na dwa dni i już 1309 stron.. Nie nadążam...
Co słychać u Was ciekawego? U mnie okropny ból podbrzusza, okropne ciągnięcie. ja bym miała ciężarek w brzuchu.
Lecę Was nadrabiać, będę zerkać
Z tym, ze u Ciebie temperatura rośnie:)) -
nick nieaktualnyAnusiaM wrote:Opowiedz coś wiecej jak było u Ciebie z clo?
od którego dnia brałaś? 5 dni? poźniej monitoring?
ja odebrałam dzisiaj moją cytologie i wymaz
@ mam na 15/16 marca
ja mam cykle 24 dniowe
a HSG robi się tylko do połowy cyklu ( do owulacji), a przy monitoringu wyszło że owu była 9dc wiec u mnie bardzo mało czasu na hsg
i zstanawiam się czy jak pójde do gina pokazac wyniki z wymazu żeby być gotowa do hsg to zapytac go o clo
Eewlinka opowiadaj więcej
jestem taka ciekawa
po czym zadecydował żeby przepisac Ci clo?
Anhe robiłaś testy owu cały cykl? od końca okresu? bo może masz wcześnie i miałaś owu zanim testy wykryły
u mnie testy owu na poczatku były blade a to dlatego że owu nie było bo miałam prolaktyne wysoką
w tym cyklu miałam taki test owu jak nigdy, pierwsza ciemniejsza od drugiej , a zawsze watpiłam czy są chociaż równe
ale czy owu była?
Zrobil mi badania i sam pow ze mi przepisze clo bo mam problem z owulka czasto robil sie torbiel i nieregularne cykle .
Przepisal mi od 5dc do 9dc po 2 tab dziennie .
Mialam isc na monitoring ale tak wyszlo ze pracowalam i nie poszlam . No i sie udaloWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 19:48
-
Fidelissa wrote:Witajcie:)) jak widać nadrabiam zaległości:)) co tam slychowac?
Santoocha jak kop ma pomoc na podwyższenie tempki, to ja sie nastawiam:)))
I tak Wogóle niedobrze mi od rana....
Hej dawaj dawaj z tą tempką do góry bo ostatnio brakuje kropek zielonychFidelissa lubi tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
nick nieaktualnyOczywiscie ten stray wczesniejszy gin mnie straszyl i wychodzilam z placzem .
Mo mialam polip i torbiel powiedzial mi ze torbiel znikl a polip nie poszlam tydzien pozniej do nowego gina powiedzialam mu ze chciala bym sprawdzic czy jest ten polip ale polipa nie bylo . pow mu ze rok sie staramy odrazu badania ja przyszly wyniki poszlam mowi mi ze nie mam owulacji co cykl ze nieregularne cykle i dal mi te clo na przyrost pecherzykow i na skrocenie cyklu to cykl mi skrocilo ze owulke mialam 16 dc a wczesniej mialam ponad 20dc