Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Lena , ale nikt Ci nie mówi co masz robić, tylko stwierdziłam fakty
rudasek to super wieści
Ewelinka wczoraj też była złośliwa do jednej z dziewczyn.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 14:09
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:Nie mam wózka Na szczęście mieszkam w takim miejscu, że wszędzie blisko. Więcej czasu zajmie wtaszczenie się do samochodu i wyjechanie z parkingu podziemnego niż dojście do sklepu czy ewentualnie na przystanek.
Lena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dajcie już spokój.
Kto chce niech się zaprzyjaźnia fejsbukowo, kto chce niech pozostanie tylko na forum. Mi czyjś wygląd nie jest do niczego potrzebny. Bardziej utożsamiam osobę z tym co pisze, a nie jak wygląda ona lub nawet jej avatar.Lena87, Ewelina23, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
santoocha wrote:Dajcie już spokój.
Kto chce niech się zaprzyjaźnia fejsbukowo, kto chce niech pozostanie tylko na forum. Mi czyjś wygląd nie jest do niczego potrzebny. Bardziej utożsamiam osobę z tym co pisze, a nie jak wygląda ona lub nawet jej avatar.
Dokładnie tak
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:Dajcie już spokój.
Kto chce niech się zaprzyjaźnia fejsbukowo, kto chce niech pozostanie tylko na forum. Mi czyjś wygląd nie jest do niczego potrzebny. Bardziej utożsamiam osobę z tym co pisze, a nie jak wygląda ona lub nawet jej avatar. -
nick nieaktualny
-
Odbijając od tematu facebookowych zaproszeń, bo się zaraz pozagryzacie.
Mój M. dobrowolnie chce się wybrać na badania i zacząć brać jakieś witaminy ;O Byłam święcie przekonana, że będę musiała z nim przeprowadzić wojnę o to, a tu takie zaskoczenie
Lecę na obiadek i do kina, buziam! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnhe wrote:Odbijając od tematu facebookowych zaproszeń, bo się zaraz pozagryzacie.
Mój M. dobrowolnie chce się wybrać na badania i zacząć brać jakieś witaminy ;O Byłam święcie przekonana, że będę musiała z nim przeprowadzić wojnę o to, a tu takie zaskoczenie
Lecę na obiadek i do kina, buziam! -
nick nieaktualnyNikt tu nie robi głupich docinek a przynajmniej nie Ja.
Piszę tylko, że nie odczuwam potrzeby przenoszenia się na FB oraz ukazywania i pokazywania się Wam
To że mam inne zdanie to już jest złe ? ..
Nie we wszystkim się musimy zgadzać ..
Więc nie róbcie ze Mnie bóg wie kogo bo nikomu przykrości nie zrobiłam ..
Wręcz przeciwnie staram się dobre słowo napisać ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 14:17
santoocha, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Nikt tu nie robi głupich docinek a przynajmniej nie Ja.
Piszę tylko, że nie odczuwam potrzeby przenoszenia się na FB oraz ukazywania i pokazywania się Wam
To że mam inne zdanie to już jest złe ? ..
Nie we wszystkim się musimy zgadzać ..
Więc nie róbcie ze Mnie bóg wie kogo bo nikomu przykrości nie zrobiłam ..
Wręcz przeciwnie staram się dobre słowo napisać ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 14:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysantoocha wrote:A propos bocianów, szukałam dziś w moich wioskowych gniazdach, ale póki co żadnego nie wypatrzyłam. No porąbane jakieś, czy co??
Ja ich potrzebuję!
U Mnie po polu jeszcze też nie chodziły, to nie nasza porasantoocha lubi tę wiadomość
-
Dziewuchy cicho juz tammmmmmmm
bo Ciotka Ruda sie wkur....:
Żarcik:)
co u WAs ????
piszcie szybko...słyszałam , że Dorotucha bedzie mieć dzidzi
Gratki Kochanaaaaaaa :*:*:*:santoocha lubi tę wiadomość