X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Złota Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dobra ja nie bede wiecej sie udzielala . Kasuje ovu .

Życzę Wszystkim Z tego forum szybkiego zafasolkowania niech spelnia sie wasze marzenia !
    Trzymam za was kciuki .
    Powodzenia !

No nie żartuj!

Ludzie, kochane Moje Dziewczyny! Czy my naprawdę musimy przechodzić co trzy dni takie akcje, że ktoś się zdenerwował i odchodzi?

Męczy mnie to. Nie po to to forum do jasnej Hermenegildy!

Little Frog lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    No nie żartuj!

Ludzie, kochane Moje Dziewczyny! Czy my naprawdę musimy przechodzić co trzy dni takie akcje, że ktoś się zdenerwował i odchodzi?

ze kogo ????
    Her .....co? :):):)
    hahahahah

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze tk mnie korci żeby jutro albo w niedzielę za testować ale za wcześnie

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Kochane . Nie to ze chce zebyscie mnie zatrzymywaly . Ale jakos coraz dziwniej sie tu czuje . :/

Landryneczko Wy tez zaraz bedziecie szczesliwymi mamami . Nie chce za duzo tu pisac o sobie zebyscie nie czuly sie zle . Bo chce was wspierac i chce zostac ciotka ovu u kazdej z Was :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ze kogo ????
    hahahahah
    złota nie chciała użyć brzydkiego słowa :P
    Złota szacun ;D za ten tekst ale masz rację

• Złota Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    ze kogo ????
    hahahahah

Mój dziadek tak mówił, jak nie chciał przeklinać. Bardzo mi się to spodobało :)

Landryneczka lubi tę wiadomość

dfe327de15eec3b7764af72f3785c2ef.png
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak trochę czytam to zamieszanie i nie wiem czy się śmiać, czy zachować powagę....
    No bez przesady...
    Ogólnie to powinnyśmy wzajemnie tolerować swoje poglądy, nie obrażać innych użytkowniczek:
    przedszkolanka:) wrote:
    To w takim razie taki <żeby nie napisać wredny> masz charakter:)
    Nie wiem jak Wy, ale ja to odebrałam jako obrazę. Poza tym część z nas nie chce podawać na tacy swojego wizerunku (skoro już nie jesteśmy anonimowe, to niech się ktoś natrudzi jak chce nas zobaczyć). Poruszamy tu jedną z najintymniejszych stref, więc wcale mnie nie dziwi, że zdecydowana większość chce pozostać tylko tutaj, a nie przenosić się na fejsa.
    Ewelina, jeżeli czujesz taką potrzebę, to usuń konto. Już któryś raz z kolei dziewczyny Cię wręcz błagają, żebyś została, żebyś nie odchodziła z wątku i w miarę cyklicznie się to powtarza.
    Mnie też czasami irytują niektóre rozmowy, komentarze itp. Trochę się usunęłam z forum, ale nie piszę, że np ktoś mnie olał, czy odchodzę. Nie będę pisać, że rezygnuję z forum, tylko zniknę, bo nie mam tu żadnych zobowiązań i nie muszę się z niczego tłumaczyć, a tym bardziej czekać aż stanie mur proszących o to, żebym została.
    Dziękuję, tyle w temacie

Lena87, Laura, santoocha, sara_nar, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Dziekuje Kochane . Nie to ze chce zebyscie mnie zatrzymywaly . Ale jakos coraz dziwniej sie tu czuje . :/

Landryneczko Wy tez zaraz bedziecie szczesliwymi mamami . Nie chce za duzo tu pisac o sobie zebyscie nie czuly sie zle . Bo chce was wspierac i chce zostac ciotka ovu u kazdej z Was :)

Będziemy cię zatrzymywały bo nie pozwolimy ci odejść <3
    A ciocię niebawem każda z nas z cb zrobi :*

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Złota wrote:
    No nie żartuj!

bo ile mozna sluchac . Poprostu bede sie mniej udzielala bo czuje sie dziwnie
    Ciesze sie ze kazda z Was poznalam i ze tu jestescie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Tak trochę czytam to zamieszanie i nie wiem czy się śmiać, czy zachować powagę....
    No bez przesady...
    Ogólnie to powinnyśmy wzajemnie tolerować swoje poglądy, nie obrażać innych użytkowniczek:

Nie wiem jak Wy, ale ja to odebrałam jako obrazę. Poza tym część z nas nie chce podawać na tacy swojego wizerunku (skoro już nie jesteśmy anonimowe, to niech się ktoś natrudzi jak chce nas zobaczyć). Poruszamy tu jedną z najintymniejszych stref, więc wcale mnie nie dziwi, że zdecydowana większość chce pozostać tylko tutaj, a nie przenosić się na fejsa.
    Ewelina, jeżeli czujesz taką potrzebę, to usuń konto. Już któryś raz z kolei dziewczyny Cię wręcz błagają, żebyś została, żebyś nie odchodziła z wątku i w miarę cyklicznie się to powtarza.
    Mnie też czasami irytują niektóre rozmowy, komentarze itp. Trochę się usunęłam z forum, ale nie piszę, że np ktoś mnie olał, czy odchodzę. Nie będę pisać, że rezygnuję z forum, tylko zniknę, bo nie mam tu żadnych zobowiązań i nie muszę się z niczego tłumaczyć, a tym bardziej czekać aż stanie mur proszących o to, żebym została.
    Dziękuję, tyle w temacie
    Ja nie prosze zeby mnie ktos blagal ! tylko napisalam bo nie chce odejsc bez slowa . I jak bys chciala wiedziec to 2 raz to sie powtórzyło

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    No bez przesady...

Dziękuję, tyle w temacie

AMEN ;)

Dzięki Żabko ;)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    bo ile mozna sluchac . Poprostu bede sie mniej udzielala bo czuje sie dziwnie
    Ciesze sie ze kazda z Was poznalam i ze tu jestescie .
    wiesz kochana jak tu nie bd się udzielać to będę cię "gwłcić" na pewnej stronie społecznosciowej nie bd już nazwy mówić bo znów bd kłótnia ale mnie sie nie pozbędziesz :D

przedszkolanka:) lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powodzenia !

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Ja nie prosze zeby mnie ktos blagal ! tylko napisalam bo nie chce odejsc bez slowa . I jak bys chciala wiedziec to 2 raz to sie powtórzyło

moje zdanie jest takie by nie zwracać uwagi na głupie docinki ;)
    ty się nie złość bo ci nie wolno
    ja też kilka razy zrobiłam focha ale tak sb myslę że nie warto , olać głupie docinki i tyle

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhhh....wiecie co jest jeszcze cudownego w pisaniu ze sobą? Przed wysłaniem wiadomości możemy ją dowolnie skorygować. W życiu codziennym nie ma takiej możliwości i często można żałować tego, co się powiedziało. Także korzystajcie z tej szansy poprawek :) Ja też się w miarę możliwości staram...

Lena87, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurwa , mnie też już do złości widzicie :/
    i po co to , w końcu rozpadnie się to forum jak tak dalej bd :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Landryneczka wrote:
    moje zdanie jest takie by nie zwracać uwagi na głupie docinki ;)
    ty się nie złość bo ci nie wolno
    ja też kilka razy zrobiłam focha ale tak sb myslę że nie warto , olać głupie docinki i tyle

Landrynko ale o co masz teraz pretensje ? ..
    Człowiek się za Tobą wstawia, żeby nie było żadnych zgrzytów a sama teraz jakieś masz aluzje :/ ..

Malinowa nie ja mieszkam na śląsku ale podoba Mi się warszawa ..
    Kuzynka przeprowadziła się na Białołęke ( chyba dobrze napisałam ? )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 14:50

• Rudasek Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i klapsy nie pomogły!!!!

Dziewczyny, spokój...!!!
    Koniec tego tematu!!!!

Jaka pogode macie ??:)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Magdas Autorytet

Wysłany: 7 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh czytam i nie mam odwagi się odezwać...

Rudasku u mnie pogoda jest taka barowa;) ponuro i zimno

W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 marca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena87 wrote:
    Landrynko ale o co masz teraz pretensje ? ..
    Człowiek się za Tobą wstawia, żeby nie było żadnych zgrzytów a sama teraz jakieś masz aluzje :/ ..

Malinowa nie ja mieszkam na śląsku ale podoba Mi się warszawa ..
    Kuzynka przeprowadziła się na Białołęke ( chyba dobrze napisałam ? )

Nie mam aluzji tylko szkoda że przez głupią kłótnie odeszła Ewelina
    trzeba się czasem pochamować , ewelina bardo nam wszystkim pomagała i doradzała a teraz odeszła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 14:53

‹‹ 1331 1332 1333 1334 1335 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ