Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Dobra ja nie bede wiecej sie udzielala . Kasuje ovu .
Życzę Wszystkim Z tego forum szybkiego zafasolkowania niech spelnia sie wasze marzenia !
Trzymam za was kciuki .
Powodzenia !
No nie żartuj!
Ludzie, kochane Moje Dziewczyny! Czy my naprawdę musimy przechodzić co trzy dni takie akcje, że ktoś się zdenerwował i odchodzi?
Męczy mnie to. Nie po to to forum do jasnej Hermenegildy!Little Frog lubi tę wiadomość
-
Złota wrote:No nie żartuj!
Ludzie, kochane Moje Dziewczyny! Czy my naprawdę musimy przechodzić co trzy dni takie akcje, że ktoś się zdenerwował i odchodzi?
Męczy mnie to. Nie po to to forum do jasnej Hermenegildy!
ze kogo ????
Her .....co?
hahahahah
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje Kochane . Nie to ze chce zebyscie mnie zatrzymywaly . Ale jakos coraz dziwniej sie tu czuje .
Landryneczko Wy tez zaraz bedziecie szczesliwymi mamami . Nie chce za duzo tu pisac o sobie zebyscie nie czuly sie zle . Bo chce was wspierac i chce zostac ciotka ovu u kazdej z Was -
nick nieaktualny
-
Tak trochę czytam to zamieszanie i nie wiem czy się śmiać, czy zachować powagę....
No bez przesady...
Ogólnie to powinnyśmy wzajemnie tolerować swoje poglądy, nie obrażać innych użytkowniczek:
przedszkolanka:) wrote:To w takim razie taki <żeby nie napisać wredny> masz charakter:)
Ewelina, jeżeli czujesz taką potrzebę, to usuń konto. Już któryś raz z kolei dziewczyny Cię wręcz błagają, żebyś została, żebyś nie odchodziła z wątku i w miarę cyklicznie się to powtarza.
Mnie też czasami irytują niektóre rozmowy, komentarze itp. Trochę się usunęłam z forum, ale nie piszę, że np ktoś mnie olał, czy odchodzę. Nie będę pisać, że rezygnuję z forum, tylko zniknę, bo nie mam tu żadnych zobowiązań i nie muszę się z niczego tłumaczyć, a tym bardziej czekać aż stanie mur proszących o to, żebym została.
Dziękuję, tyle w temacieLena87, Laura, santoocha, sara_nar, Kaśka28, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Dziekuje Kochane . Nie to ze chce zebyscie mnie zatrzymywaly . Ale jakos coraz dziwniej sie tu czuje .
Landryneczko Wy tez zaraz bedziecie szczesliwymi mamami . Nie chce za duzo tu pisac o sobie zebyscie nie czuly sie zle . Bo chce was wspierac i chce zostac ciotka ovu u kazdej z Was
Będziemy cię zatrzymywały bo nie pozwolimy ci odejść
A ciocię niebawem każda z nas z cb zrobi :*Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZłota wrote:No nie żartuj!
Męczy mnie to. Nie po to to forum do jasnej Hermenegildy!
Ciesze sie ze kazda z Was poznalam i ze tu jestescie . -
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Tak trochę czytam to zamieszanie i nie wiem czy się śmiać, czy zachować powagę....
No bez przesady...
Ogólnie to powinnyśmy wzajemnie tolerować swoje poglądy, nie obrażać innych użytkowniczek:
Nie wiem jak Wy, ale ja to odebrałam jako obrazę. Poza tym część z nas nie chce podawać na tacy swojego wizerunku (skoro już nie jesteśmy anonimowe, to niech się ktoś natrudzi jak chce nas zobaczyć). Poruszamy tu jedną z najintymniejszych stref, więc wcale mnie nie dziwi, że zdecydowana większość chce pozostać tylko tutaj, a nie przenosić się na fejsa.
Ewelina, jeżeli czujesz taką potrzebę, to usuń konto. Już któryś raz z kolei dziewczyny Cię wręcz błagają, żebyś została, żebyś nie odchodziła z wątku i w miarę cyklicznie się to powtarza.
Mnie też czasami irytują niektóre rozmowy, komentarze itp. Trochę się usunęłam z forum, ale nie piszę, że np ktoś mnie olał, czy odchodzę. Nie będę pisać, że rezygnuję z forum, tylko zniknę, bo nie mam tu żadnych zobowiązań i nie muszę się z niczego tłumaczyć, a tym bardziej czekać aż stanie mur proszących o to, żebym została.
Dziękuję, tyle w temacie
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Tak trochę czytam to zamieszanie i nie wiem czy się śmiać, czy zachować powagę....
No bez przesady...
Nie wiem jak Wy, ale ja to odebrałam jako obrazę. Poza tym część z nas nie chce podawać na tacy swojego wizerunku (skoro już nie jesteśmy anonimowe, to niech się ktoś natrudzi jak chce nas zobaczyć). Poruszamy tu jedną z najintymniejszych stref, więc wcale mnie nie dziwi, że zdecydowana większość chce pozostać tylko tutaj, a nie przenosić się na fejsa.
Dziękuję, tyle w temacie
AMEN
Dzięki Żabko -
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:bo ile mozna sluchac . Poprostu bede sie mniej udzielala bo czuje sie dziwnie
Ciesze sie ze kazda z Was poznalam i ze tu jestescie .przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelina23 wrote:Ja nie prosze zeby mnie ktos blagal ! tylko napisalam bo nie chce odejsc bez slowa . I jak bys chciala wiedziec to 2 raz to sie powtórzyło
moje zdanie jest takie by nie zwracać uwagi na głupie docinki
ty się nie złość bo ci nie wolno
ja też kilka razy zrobiłam focha ale tak sb myslę że nie warto , olać głupie docinki i tyle -
Ahhhh....wiecie co jest jeszcze cudownego w pisaniu ze sobą? Przed wysłaniem wiadomości możemy ją dowolnie skorygować. W życiu codziennym nie ma takiej możliwości i często można żałować tego, co się powiedziało. Także korzystajcie z tej szansy poprawek Ja też się w miarę możliwości staram...
Lena87, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:moje zdanie jest takie by nie zwracać uwagi na głupie docinki
ty się nie złość bo ci nie wolno
ja też kilka razy zrobiłam focha ale tak sb myslę że nie warto , olać głupie docinki i tyle
Landrynko ale o co masz teraz pretensje ? ..
Człowiek się za Tobą wstawia, żeby nie było żadnych zgrzytów a sama teraz jakieś masz aluzje ..
Malinowa nie ja mieszkam na śląsku ale podoba Mi się warszawa ..
Kuzynka przeprowadziła się na Białołęke ( chyba dobrze napisałam ? )Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 14:50
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Landrynko ale o co masz teraz pretensje ? ..
Człowiek się za Tobą wstawia, żeby nie było żadnych zgrzytów a sama teraz jakieś masz aluzje ..
Malinowa nie ja mieszkam na śląsku ale podoba Mi się warszawa ..
Kuzynka przeprowadziła się na Białołęke ( chyba dobrze napisałam ? )
Nie mam aluzji tylko szkoda że przez głupią kłótnie odeszła Ewelina
trzeba się czasem pochamować , ewelina bardo nam wszystkim pomagała i doradzała a teraz odeszłaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 14:53