Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena87 wrote:Malinowa nie ja mieszkam na śląsku ale podoba Mi się warszawa ..
Kuzynka przeprowadziła się na Białołęke ( chyba dobrze napisałam ? )
Tak, tak to zupełnia przeciwna strona W-wy od mojej[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Ale o co chodzi? Sama jeszcze przed chwilą napisała, że wiecznie tu siedzieć nie będzie... A poza tym jeżeli tylko będzie miała ochotę, to założy sobie nowe konto i wróci To przecież nie problem. Czasami ludzie postępują pochopnie...
Ja w każdym razie nie chciałam jej w żaden sposób obrazić... Napisałam tylko swoje zdanie.
Lena87, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Nie mam aluzji tylko szkoda że przez głupią kłótnie odeszła Ewelina
trzeba się czasem pochamować , ewelina bardo nam wszystkim pomagała i doradzała a teraz odeszła
To była jej decyzja nikt jej nie zmusił do tego, śmieszne to wszystko jest -
Ale wiecie co dołączyłam do tego forum bo myślałam,że są tu dorosłe kobiety, które się wspierają w dążeniu do bycia rodzicem a tu co rusz są jakieś akcje aż nie przyjemnie się czyta. Dziewczyny krzyczą o usuwaniu kont jak małe dzieci, coś mi się nie podoba to napiszę,że usunę konto no kurcze bez przesady...
I nie dziewię,że niektóre chcą pozostać anonimowe
Tyle ode mnieLittle Frog, Lena87, Laura, Kaśka28, Macierzanka:), agniesia2569 lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Lena87 wrote:To była jej decyzja nikt jej nie zmusił do tego, śmieszne to wszystko jest
Lena87, Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Ale wiecie co dołączyłam do tego forum bo myślałam,że są tu dorosłe kobiety, które się wspierają w dążeniu do bycia rodzicem a tu co rusz są jakieś akcje aż nie przyjemnie się czyta. Dziewczyny krzyczą o usuwaniu kont jak małe dzieci, coś mi się nie podoba to napiszę,że usunę konto no kurcze bez przesady...
Tyle ode mnie
Rudasku, to widzę, że dwa kółka cię kręcą? A to takie z silnikiem czy bez?
Co do Warszawy, to jeszcze nigdy nie byłam i mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wybrać, bo aż wstydMagdas lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Żabko, ale widzisz jak to jest, ja miałam swoje zdanie, Lena swoje i wyszło jak wyszło.
Idę po pierogi!!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Lena87 wrote:To była jej decyzja nikt jej nie zmusił do tego, śmieszne to wszystko jest
Zgadzam się z Tobą. Jest to śmieszne, ale i przykre jednoczesnie. Trochę tak na zasadzie, nie podoba mi się twoja babka, więc zabieram zabawki i idę do drugiej piaskownicy. Oczywiście ja nie chcę nikogo obrazić, ani nic, tak mi się tylko skojarzyło.
A porady potrzebuję, anyway. Myślicie, że coś może być z mojego wykresu? Tempka mi zaczyna spadaćLena87, Laura lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Dziękuję, bo po tym jak Ewelina usunęła konto to myślałam, że wszystkie będą obwiniać mnie...
Rudasku, to widzę, że dwa kółka cię kręcą? A to takie z silnikiem czy bez?
Co do Warszawy, to jeszcze nigdy nie byłam i mam nadzieję, że kiedyś uda mi się wybrać, bo aż wstydLena87, Little Frog, Laura lubią tę wiadomość
Lena87 wrote:Złota, Malinowa ..
Tak czy siak ja bym się tam pogubiła ..
wolała bym metrem autobusami jeździć ..Lena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyMagdas wrote:Ale wiecie co dołączyłam do tego forum bo myślałam,że są tu dorosłe kobiety, które się wspierają w dążeniu do bycia rodzicem a tu co rusz są jakieś akcje aż nie przyjemnie się czyta. Dziewczyny krzyczą o usuwaniu kont jak małe dzieci, coś mi się nie podoba to napiszę,że usunę konto no kurcze bez przesady...
Tyle ode mnie
Dzięki Magdas Żabko ..
Do Mnie dziś już przyszło " Dzień Kobiet "