Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdas wrote:To tak jak ja się nie raz dziwię,że to się tak potoczyło,też przed nim nie miałam żadnych dłuższych miłości bo z nim jestem od 18 roku życia
To jak ja ze swoim. od 18 roku życia. W te wakacje będziemy mieć 9 lat razem i 4 po ślubieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 15:33
Lena87, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:Hej Lauro :*
Ja to Ci zazdroszczę nie współczuję, bo u Mnie to się nic nie dzieje ..
Chyba każda z Nas ma chwilę zwątpienia w co się wpakowałaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 15:34
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Magdas wrote:Okolice Lublina
Lena87 lubi tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Złota wrote:To jak ja ze swoim. od 18 roku życia. W te wakacje będziemy mieć 9 lat razem i 4 po ślubieW życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na te gołąbki wpadnę
a powiem Wam, że chyba jeżdżenie po Wawie dało mi to, że ja nie mam problemów i jeżdżę wszędzie po każdym mieście nie boję się sama wybrać w trasę i jeżdżę dużo. A Wrocław przyjemniejszy w jeździe niż Wawa - tylko tu gna się po mieście 100 km/hMagdas, Lena87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
Lena87 wrote:Ja wtedy też przyjadę He He ..
Ogólnie to z Tomkiem się znamy 16 lat
To dłuuuuugo się już znacie:)W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Laura wrote:ale dziewczyny co tam idzie wiosna, boćki lataja , będzie dobrze
weeeeeekeeeeend!!!
Kto jak nie Ty?!
A tak na marginesie, to co tam u Macierzanki i Bursztynki? Wie może któraś? Bo ja trochę mniej ogarniam forum i nie jestem na bieżąco....Laura, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:A w planach ślub czy jeszcze nie ustaliliście? Czy pozostaniecie w wolnym związku?
Magdas lubi tę wiadomość