Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Little Frog wrote:Wiedziałam, że przyniesiesz dobre wieści i dobry humor!!
Kto jak nie Ty?!
A tak na marginesie, to co tam u Macierzanki i Bursztynki? Wie może któraś? Bo ja trochę mniej ogarniam forum i nie jestem na bieżąco....
Bursztynki już dłuugo nie było... będę jutro w jej miasteczku to puszczę list gończy za niąMalinowa Panienka, Little Frog, Bursztynka lubią tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Landryneczka wrote:Nie nie , oczywiście że planujemy ślub . W następnym roku prawdopodobnie sierpień I chyba najpierw cywilny bo chcemy sb odłożyc na dzidzi . Planujemy też własny dom . A kościelny to przyjdzie na niego czas .
Magdas, Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Sporo dziewczyn nam pouciekało w ostatnim czasie ...
Little Frog lubi tę wiadomość
W życiu nie chodzi o czekanie aż burza minie. Chodzi o to,by nauczyć sie tańczyć w deszczu. -
Nie. Dwa miasta, da różne województwa. Ale nasze mamy są przyjaciółkami, jeszcze z liceum i studiów - potem się rozjechały "za mężami", więc się bardzo często spotykaliśmy. Za którymś razem zaiskrzyło i oto my
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 15:45
Lena87, Little Frog, Magdas lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka była dziś rano pisała, że nie ma zbytnio czasu na forum
a Bursztynka pod wykresem napisała Mi, że odwiedzi nas w Weekend i napisze co się dziejeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 15:48
Little Frog, Bursztynka lubią tę wiadomość
-
Magdas wrote:no niestety ale takie jest życie jedne uciekają drugie przybywają takie prawa forum
Ostatnio tak przeglądałam forum od pierwszej strony (ja dołączyłam trochę później) i tak patrzyłam, które mają suwaczki w podpisach Nawet sporo -
Złota wrote:Nie. Dwa miasta, da różne województwa. Ale nasze mamy są przyjaciółkami, jeszcze z liceum i studiów - potem się rozjechały "za mężami", więc się bardzo często spotykaliśmy. Za którymś razem zaiskrzyło i oto my
Lena87 lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:To swatowe (tak to się nazywa?) zadowolone A chyba rzadko się tak zdarza :D
Nie wiem jak to się nazywa, ale Teściowe się lubią, Teście się kumplują. Żyć nie umierać
sprawdziłam. tak to się nazywa w niektórych regionach Polski. Swatowe Musze im powiedziećWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 15:50
Little Frog lubi tę wiadomość
-
Little Frog wrote:Wiedziałam, że przyniesiesz dobre wieści i dobry humor!!
Kto jak nie Ty?!
A tak na marginesie, to co tam u Macierzanki i Bursztynki? Wie może któraś? Bo ja trochę mniej ogarniam forum i nie jestem na bieżąco....
no wlasnie gdzie dziewczyny sa?Bursztynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny