Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:jak się konserwujesz? bo dałabym Ci ze 27-28 ale mojego TŻ brata dziewczyna ma 22 a wygląda na 13 i ludzie pytają ją np. w przychodni czemu przyszła bez mamy
Jak miałam parę kG mniej to odmładzali Mnie o 6 ,7 lat ..
W sumie nawet ostatnio Pani w Tesco zapytała Mnie o dowód
Jak się konserwujesz ? Dobre pytanie
Sama jestem ciekawaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 16:36
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dokładnie Kochana...
ja tarczyce miałam, jak wiekszość "Dzieci Czarnobyla"...niby wyleczona ale ostatnio jak byłam u lekarza MP na badaniach to macał mnie po szyi i mówił ze cos mu sie nie podoba
ide 15go do Gienka powiem mu o tym i poprosze o skierowanie na badania w strone tarczycy..bo może dlatego nie ma fasolki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 16:52
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, dziewczyny ja po wizycie u gin. Więc jest do dupy, ze tak napiszę, mój pęcherzyk, który miał 12 mm w poneidziałek dzisiaj ma 10 mm, więc owulacji nie było i raczej nie bedzie tak mi gin powiedział. Pocieszył mnie jedynie, ze endometrium mam łądne, bo ponad 8 mm i pdoskoczyło a miałam 5. W przyszłym tyg mam zrobic progesteron. Pod koniec marca kolejna wizyta i wtedy bedzie mi cykl stymulowal lekami. Jednym słowem mówiąc mam doła:/
-
Witam wszystkie panie
Landrynko zaprosiłam Cię do przyjaciółek bo nie mogę wysłać Ci wiadomości.
Misty współczuję
Co do jutrzejszego dnia mój ma przewalone bo nie dość że dzień kobiet to jeszcze moje imieniny
Anhe poszło zaproszenie
Rudasku my z mężem też czekamy żeby nasze 2 kółka z silnikiem wyprowadzić
JA z moim we wrześniu 9 lat a po ślubie w lipcu 4 lata. -
santoocha wrote:Nati, ale to krok naprzód. Wiesz co nie gra, gin wie jak to naprawić. Będzie ok, po prostu to jeszcze nie ten cykl. Ale już wkrótce :*
-
Jestem na chwilkę, no żesz kurdę, to się troszkę działo dzisiaj. Nie ma to jak podnieść adrenaline na weekend.
Laura powiem tylko O Kurdę ! Laska jak się patrzy
Rudasek piękne cacko pod Twoimi pośladkami kilka lat temu jeździłam jak dureń, prawka nie mam, ale po wypadku kolegi, niestety byłam świadkiem, a kolega trup na miejscu nie mam odwagi....
W środę wylot, a ja jestem w czarnej d*pie, że tak powiem. Masakra.
Laura lubi tę wiadomość
-
Misty87 wrote:Czesc wszystkim...
Straszny czas dla nas nastal...
Dzis rano zmarla moja babcia...
Tak mi zle...
Laura wrote:Tak to ja mówiłam że jestem staruszką heh
santoocha wrote:Ja też jestem rocznik 86 Rudasek
Piękny rok czarnobylskiLandryneczka wrote:Laura jak ty ładnie wyglądasz
Dziewczyny jak by któraś mogła luknąć na mój wykres wykres , nie wykryło mi owulacji jeszcze a myślę nad testemsara_nar wrote:Jestem na chwilkę, no żesz kurdę, to się troszkę działo dzisiaj. Nie ma to jak podnieść adrenaline na weekend.
Laura powiem tylko O Kurdę ! Laska jak się patrzy
Rudasek piękne cacko pod Twoimi pośladkami kilka lat temu jeździłam jak dureń, prawka nie mam, ale po wypadku kolegi, niestety byłam świadkiem, a kolega trup na miejscu nie mam odwagi....
W środę wylot, a ja jestem w czarnej d*pie, że tak powiem. Masakra.
I tak w ogole witam wszystkie
I dziewczyny nie sprzeczac sie juz ze soba prosze. Szanujmy sie nawzajem bo zadna nie ma pojecia co tak dokonca sie dzieje u kazdej w zyciu takze szanujmy sie ok buziaki dla wszytkichWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 18:34
Laura, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️