Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:ja tez jeszcze godzinke i lece...weekend bez kompa za to sportowy
Dziś lecimy na siatkówke, jutro siłownia a niedzial basen..a co
Trzeba ruszyc stare kości
Stare ? Ciekawe ..
Laura może dolecą za niedługo na śląskLaura lubi tę wiadomość
-
To na mnie już czas. Miłego dzionka!!
Jak mi się uda wynegocjować z mężem chwilkę przy kompie, to wpadnę do Was później Pa!
PS. KotkaPsotka, nie mam zielonego pojęcia. Może w jakimś sklepie zielarskim...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 16:06
-
Hej, KotkaPsotka ja wprawdzie dostałam zioła od koleżanki, ale wiem, że ona kupiła w sklepie zielarskim każdy składnik osobno, miesza się wszystko razem i pije przed snem (jedna łyżeczka ziół na szklankę, zaparzać przez pół godziny), ja już piję od tygodnia
Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudasek wrote:Jeśli masz rocznik w loginie to jak rok wiecej
Młode jesteśmy nie przesadzaj
Laura wrote:Dziewczynki do wieczorka zmieniłam awatarek heh. Uciekam ale wpadne wieczorkiem żeby go odmienic . Buziaczki dla was
Lauro Kobieta którą masz w avatarze to Ty ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 16:20
Laura lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Kochana, jakoś tak wyszło
Chciałam sie tak troszke pokazać, bo słyszłam że odbyły sie rozmowy o odsłanianiu się.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 16:28
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
a ile Ty masz, że stara niby? bo ja widzę młodą laskę!!! <niedowidzę>????
Laura, Lena87 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
nick nieaktualnyLaura wrote:Dziękuję Kochana, jakoś tak wyszło
Chciałam sie tak troszke pokazać, bo słyszłam że odbyły sie rozmowy o odsłanianiu się.....
Tak były, dziewczyny pozapraszały się nawzajem na FB
Dzidziuś będzie miał piękną mamę ..
Malinowa Panienka wrote:a ile Ty masz, że stara niby? bo ja widzę młodą laskę!!! <niedowidzę>????
Asiu, bo Laura była u Nas wcześniej ale pod innym loginemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 16:32
Laura lubi tę wiadomość
-
Laura wrote:36
Lena87, Laura lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150