Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sama jestem ciekawa czym Cię Twój mężunio zaskoczy
Bo mój mnie zaskoczył już tym, że wiedział, że jutro jest dzień kobiet, a reszta standard - "możesz sobie coś zamówić" 
nick nieaktualny, Laura, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
nie unosiłam sie tylko wyraziłam swoje zdanie .. to tyle.ewelina:P wrote:Założyłam konto bo was podczytuje od poludnia .
1 Monika ktos kazal sie przenosic na fb ?? Nie !
Wiec ja nie rozumie po co sie unosisz . Nikt nikomu nie kazal sie ujawniac kto mial ochote to sie zaprosil proste ! Nie bylo cie nie ma wszystkich postów wiec nie wiesz jak bylo
2 Widocznie bylam tu niemile widziana przez niektore dziewczyny .
3 Przykro mi z tego powodu .
4 Nikomu nie kazalam zeby mnie blagal zebym zostala bo podobno juz ktorys raz chcialam usunac konto i za kazdym razem dziewczyny mnie blagaja . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boze ewelinka czy my naprawde nie mamay innych problemow jak spzeczki na forum dajmy juz kochane spokoj co? prosze was...badzmy dorosle a ty sie nie deneruj nie stresuj bo masz najwieksze szczescie pod serduszkiem i mysl o nim a nie o takich rzeczach mysle ze na to wszytko co tu piszemy musmy brac poprawke kochane bo zle postawimy przecinek tu dodamy wykrzyknick zle dobierzemy slowa i niekazdy zrozumie to tak z jak mysmy chcialy wiec moze lepiej wytlumaczyc na spokojnie albo nie przejmowac sie niektorymi postami ... naprawde malo mamy problemow w zyciu zeby jeszcze tutaj sobie jakies stwarzac?ewelina:P wrote:Założyłam konto bo was podczytuje od poludnia .
1 Monika ktos kazal sie przenosic na fb ?? Nie !
Wiec ja nie rozumie po co sie unosisz . Nikt nikomu nie kazal sie ujawniac kto mial ochote to sie zaprosil proste ! Nie bylo cie nie ma wszystkich postów wiec nie wiesz jak bylo
2 Widocznie bylam tu niemile widziana przez niektore dziewczyny .
3 Przykro mi z tego powodu .
4 Nikomu nie kazalam zeby mnie blagal zebym zostala bo podobno juz ktorys raz chcialam usunac konto i za kazdym razem dziewczyny mnie blagaja .
Krokodylica, Little Frog, nick nieaktualny, Laura, Złota, ewelina:P, Maniuś, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualnyJa dostałam czekoladki i 3 książki: pierwsza "od poczęcia do narodzin" , druga "pierwsze miesiące życia dziecka" i trzecia taka obrazkowo informacyjna o przebiegu ciąży, usg, cesarskich cięciach itp
Little Frog, Laura, nick nieaktualny, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Rodzicom pomagamy swoją wiedza i czasem przy przebudowie budynku gospodarczego na mieszkalny, 4 pokoje, 2 łazienki itp....masakra:))Lena87 wrote:A tak jakoś wychodzi, że nie ma Mnie tu, nie zawsze muszę być ..
jak widać w tym miesiącu nie ma .. 
Tak już zdrowa jestem, dziękuje :* ..
Powiedz Mi Ty się budujesz ? bo coś ostatnio wspominałaś o zakupach budowalnych itd ..
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Masz racjie .Kaśka28 wrote:Boze ewelinka czy my naprawde nie mamay innych problemow jak spzeczki na forum dajmy juz kochane spokoj co? prosze was...badzmy dorosle a ty sie nie deneruj nie stresuj bo masz najwieksze szczescie pod serduszkiem i mysl o nim a nie o takich rzeczach mysle ze na to wszytko co tu piszemy musmy brac poprawke kochane bo zle postawimy przecinek tu dodamy wykrzyknick zle dobierzemy slowa i niekazdy zrozumie to tak z jak mysmy chcialy wiec moze lepiej wytlumaczyc na spokojnie albo nie przejmowac sie niektorymi postami ... naprawde malo mamy problemow w zyciu zeby jeszcze tutaj sobie jakies stwarzac?
Sle Wiruski dla was zycze powodzenia
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBardzo przydatne prezentyAnia07 wrote:Ja dostałam czekoladki i 3 książki: pierwsza "od poczęcia do narodzin" , druga "pierwsze miesiące życia dziecka" i trzecia taka obrazkowo informacyjna o przebiegu ciąży, usg, cesarskich cięciach itp

A jak się czujesz Aniu?
Kaśka28, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
O kochana miałam tak samo! My ślub kościelny braliśmy 25 grudnia i co poniektóre jednostki w rodzinie bez pardonu określały, że beznadziejny termin, bo w Boże Narodzenie to się świętuje z rodziną (a była sama najbliższa rodzina- 26 osób). Tomka brat stwierdził, że on pewnie nie przybędzie, bo jest kolejarzem i u nich nie można brać wolnego w Święta, a zamienić się trudno.Krokodylica wrote:A ja teraz też słucham, bo mamy ślub w Lany Poniedziałek i moja rodzina mi przychodzi i ględzą "kto Ci taki termin wymyślił, bez sensu, we wtorek trzeba iść do pracy"
ja im mówię że mój ślub mój termin. Nigdy w życiu bym komuś nie powiedziała że sobie wybrał do dupy termin na wesele
Jak mi nie pasuje to nie idę a nie takie hasła 
No żesz kurwa, na ślub własnego brata nie może wykombinować wolnego?
nick nieaktualny, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
i jaaaaaaaaaaaakarollina92 wrote:Dziewczynki a ja bym życzyła sobie na Dzień Kobiet tylko jeden prezent

nick nieaktualny, Laura lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualny