Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ewelina:P wrote:Założyłam konto bo was podczytuje od poludnia .
1 Monika ktos kazal sie przenosic na fb ?? Nie !
Wiec ja nie rozumie po co sie unosisz . Nikt nikomu nie kazal sie ujawniac kto mial ochote to sie zaprosil proste ! Nie bylo cie nie ma wszystkich postów wiec nie wiesz jak bylo
2 Widocznie bylam tu niemile widziana przez niektore dziewczyny .
3 Przykro mi z tego powodu .
4 Nikomu nie kazalam zeby mnie blagal zebym zostala bo podobno juz ktorys raz chcialam usunac konto i za kazdym razem dziewczyny mnie blagaja . -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ewelina:P wrote:Założyłam konto bo was podczytuje od poludnia .
1 Monika ktos kazal sie przenosic na fb ?? Nie !
Wiec ja nie rozumie po co sie unosisz . Nikt nikomu nie kazal sie ujawniac kto mial ochote to sie zaprosil proste ! Nie bylo cie nie ma wszystkich postów wiec nie wiesz jak bylo
2 Widocznie bylam tu niemile widziana przez niektore dziewczyny .
3 Przykro mi z tego powodu .
4 Nikomu nie kazalam zeby mnie blagal zebym zostala bo podobno juz ktorys raz chcialam usunac konto i za kazdym razem dziewczyny mnie blagaja .Krokodylica, Little Frog, Ania07, Laura, Złota, ewelina:P, Maniuś, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyJa dostałam czekoladki i 3 książki: pierwsza "od poczęcia do narodzin" , druga "pierwsze miesiące życia dziecka" i trzecia taka obrazkowo informacyjna o przebiegu ciąży, usg, cesarskich cięciach itp
Little Frog, Laura, Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Lena87 wrote:A tak jakoś wychodzi, że nie ma Mnie tu, nie zawsze muszę być ..
jak widać w tym miesiącu nie ma ..
Tak już zdrowa jestem, dziękuje :* ..
Powiedz Mi Ty się budujesz ? bo coś ostatnio wspominałaś o zakupach budowalnych itd ..Lena87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaśka28 wrote:Boze ewelinka czy my naprawde nie mamay innych problemow jak spzeczki na forum dajmy juz kochane spokoj co? prosze was...badzmy dorosle a ty sie nie deneruj nie stresuj bo masz najwieksze szczescie pod serduszkiem i mysl o nim a nie o takich rzeczach mysle ze na to wszytko co tu piszemy musmy brac poprawke kochane bo zle postawimy przecinek tu dodamy wykrzyknick zle dobierzemy slowa i niekazdy zrozumie to tak z jak mysmy chcialy wiec moze lepiej wytlumaczyc na spokojnie albo nie przejmowac sie niektorymi postami ... naprawde malo mamy problemow w zyciu zeby jeszcze tutaj sobie jakies stwarzac?
Sle Wiruski dla was zycze powodzenia
paaulla84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia07 wrote:Ja dostałam czekoladki i 3 książki: pierwsza "od poczęcia do narodzin" , druga "pierwsze miesiące życia dziecka" i trzecia taka obrazkowo informacyjna o przebiegu ciąży, usg, cesarskich cięciach itp
Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A ja teraz też słucham, bo mamy ślub w Lany Poniedziałek i moja rodzina mi przychodzi i ględzą "kto Ci taki termin wymyślił, bez sensu, we wtorek trzeba iść do pracy" ja im mówię że mój ślub mój termin. Nigdy w życiu bym komuś nie powiedziała że sobie wybrał do dupy termin na wesele Jak mi nie pasuje to nie idę a nie takie hasła
No żesz kurwa, na ślub własnego brata nie może wykombinować wolnego?
Lena87, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny