Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, Ewelina się obraziła i napisała, że usunie konto, bo na forum są spory. No i usunęła.
Krokodylico, to widzę, że dni Twojej wolności są już policzone A takie głupie pytania kto to wymyślił taką datę. Teraz wesela robią w środku tygodnia, więc pytania dotyczące daty to wg mnie trochę nie na miejscu. Tylko żebyś nie została miss mokrej sukni ślubnejKaśka28, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Jakby komus zalezalo na parze mlodej to by sobie urlop wzieli przeciez przez jeden dzien a nawet dwa firma sie bez nich nie zawali....
Dokładnie! Ludzie sobie nie zdają sprawy z tego co mówią. Może najlepiej by było dopasowywać termin pod każdego z osobna? Masakra jakaś .. -
Ania07 wrote:O masz .. jeju szkoda, no ale z tymi obrazami na forum to ostatnio jakaś epidemia.
Ja ostatnio 3 razy wbijałam i 3 razy mnie pominięto, ale przynajmniej się przywitałam do nikogo żalu nie mam i jest ok. Każdemu się zdarza.
Mam nadzieję, że pozostałym dziewczynom nie przyjdzie do głowy usuwanie konta ..Little Frog, Ania07, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Laura wrote:dokladnie ja wolalam sie tutaj po części ujawnic
XxMoniaXx, Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:Jakby komus zalezalo na parze mlodej to by sobie urlop wzieli przeciez przez jeden dzien a nawet dwa firma sie bez nich nie zawali....
Dokładnie, jestem tego samego zdania. Dla mnie to wygląda jak szukanie pretekstu żeby nie przyjść. Tylko nie biorą pod uwagę tego że mam to w d*pie, jak ktoś ma mi łaskę robić że przyjdzie, to lepiej niech nie przychodzi. A te hasła z terminem to mnie tylko denerwują. -
przedszkolanka:) wrote:Zabko ,ale Ewelina się nie obraziła i nie dlatego usunęła!
A co do fb Monika, to ja jestem zdania troche innego,ale jak niektóre wiedzą, swojego zdania tu nie można wyrażać BEZ OBRAZY oczywiście dla nikogo,bo tu nie ma podtekstów!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 20:30
-
Ania07 wrote:Ja dzisiaj też o niczym innym nie myślę tylko o McDonaldzie i KFC
Niestety do jutra muszę się obejść smakiem buuu
Co u Ciebie Kochana? Jak zdrówko?[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150 -
przedszkolanka:) wrote:Zabko ,ale Ewelina się nie obraziła i nie dlatego usunęła!
A co do fb Monika, to ja jestem zdania troche innego,ale jak niektóre wiedzą, swojego zdania tu nie można wyrażać BEZ OBRAZY oczywiście dla nikogo,bo tu nie ma podtekstów! -
A co do fb Monika, to ja jestem zdania troche innego,ale jak niektóre wiedzą, swojego zdania tu nie można wyrażać BEZ OBRAZY oczywiście dla nikogo,bo tu nie ma podtekstów!
kochana jak w powyzszym poscie niema podtekstow to ja naprawde nie wiem....bo chyba zadna tu nie pwoiedziala ze nie mozesz wyrazac wlasnego zdania? nie pamietam zby ktos komus tego zabronil...jak mowie popoudnie jest dla mnie zagadka bo poznikalo mi polowa rozmow no ale ok najwazjniejsze zebysmy sie szanowaly a zdanie kazdy moze swoje wyrazic wazne jest abysmy jako dorosle osoby potrafily zaakceptowac to ze ktos mysli inaczej i nie krytykowac za jakiekolwiek poglady trzeba byc tolerancyjnymLaura, XxMoniaXx, Ania07 lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
przedszkolanka:) wrote:Ale nikt na fb się nie przeniósł
Moniko nie musimy myśleć tak samo, ale wiesz, nie było Cię tu wcześniej -
XxMoniaXx wrote:ja tu zostaje i nie bede na żadnego głupiego facebooka sie przenosić
Little Frog, Laura lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Posty zostały usunięte z tego co widzę... zrobiła się afera - niefajna. Kto chciał na fb mieć kontakt to ma i nikt nikomu nie nakazywał się przenosić a jedynie pojawiła się propozycja. Nie podoba mi się, że różne zdania potrafią doprowadzić do takiego końca... atmosfera powinna być ok w końcu jesteśmy tu z takich samych powodów.
ja odnoszę tylko wrażenie, jest ono moje osobiste, że część tych zafasolkowanych jest tu zbędna, bo robimy przykrość tym, które się starają... jest to moje subiektywne zdanie ale takie jest od jakiegoś czasuprzedszkolanka:), Ania07 lubią tę wiadomość
[*] Jagoda 18.03.2014
[*] Antosia 13.01.2019
Mutacja V Leiden hetero (acard 150mg.,heparyna 0,6ml.)
MTHFR 1298A>C hetero
Niedoczynność tarczycy Euthyrox N 150