Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:godzinkę, ale w domu najpierw przywitanie, błogosłwieństwo, po ślubie życzenia i 2h się uzbiera jak nic
Aniu u mnie dobrze dziekuje
Przedszkolanko tak jak Zaba napisala dokladnie ovu okresli sie tylko przez monitoring...a wystepuje jak pojawia sie 3 wyzsze temp i skok min 0.2stopnia ale to dowiesz sie ze wystapila:D
A ostatanio pytalas o swoj wykres mialam ci napisac wczesniej ale czekalam az sie pojawisz pisalas ciagle ze ovu masz wysznaczone na za tydzien a juz sie testy ovu pozytywne i ze sluz takze ovu wystapi niedlugo zapewne...pamietaj ze to tylko program i on statystycznie wyznacza kiedy mozesz sie spodziewac a najwazniejszym wyznacznikiem jest nasz organizm wiec jak zaobserwujesz u siebie plodne dni(sluz szyjne i testy ovu )to wlasnie ovu sie zbliza takze program sie nie sugeruj a tempka skoczy ci jak juz bedzie po ovuAnia07, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Jak miałam parę kG mniej to odmładzali Mnie o 6 ,7 lat ..
W sumie nawet ostatnio Pani w Tesco zapytała Mnie o dowód
Jak się konserwujesz ? Dobre pytanie
Sama jestem ciekawa
Ode mnie raz chcieli legitymację, bo myśleli, że mam 14 lat, a miałam 18 takie jaja ..
Lenka co u Ciebie? Jak zdrówko?Laura, Lena87 lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:No tak, ja to zapraszałam dalszą rodzinę i tak jak domek z kart - skoro ten nie idzie, to ja też nie idę i poleciało. Ale kij. Na przyjęciu weselnym u mojej kuzynki byli wszyscy, a zaproszenia dała dużo później....a mi to połowa mówiła, że na wczasy jedzie ;] A jak dawałam zaproszenia, to się wszyscy wybierali. Ale jeżeli chodzi o taką sytuację jak opisałaś, że będzie nudno, to już przegięcie No zgadza się - każdemu nie dogodzisz.
Z. ja też nie wiem nic o fasolince!!!! KTO?
A ja teraz też słucham, bo mamy ślub w Lany Poniedziałek i moja rodzina mi przychodzi i ględzą "kto Ci taki termin wymyślił, bez sensu, we wtorek trzeba iść do pracy" ja im mówię że mój ślub mój termin. Nigdy w życiu bym komuś nie powiedziała że sobie wybrał do dupy termin na wesele Jak mi nie pasuje to nie idę a nie takie hasła -
nick nieaktualny
-
Ania07 wrote:Kto mi powie co się stało z naszą Ewelinką? Usunęła konto czy jak?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ja tak dokladnie nie wiem czytalam oczywiscie popoludniowe posty ale nie ma wszystkich postow...wiem tyle ze usunela konto i w sumie sie chyba obrazila...
O masz .. jeju szkoda, no ale z tymi obrazami na forum to ostatnio jakaś epidemia.
Ja ostatnio 3 razy wbijałam i 3 razy mnie pominięto, ale przynajmniej się przywitałam do nikogo żalu nie mam i jest ok. Każdemu się zdarza.
Mam nadzieję, że pozostałym dziewczynom nie przyjdzie do głowy usuwanie konta ..Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Jakby komus zalezalo na parze mlodej to by sobie urlop wzieli przeciez przez jeden dzien a nawet dwa firma sie bez nich nie zawali....
Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️