Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no tak tak faktycznieKrokodylica wrote:godzinkę, ale w domu najpierw przywitanie, błogosłwieństwo, po ślubie życzenia i 2h się uzbiera jak nic

Aniu u mnie dobrze dziekuje
Przedszkolanko tak jak Zaba napisala dokladnie ovu okresli sie tylko przez monitoring...a wystepuje jak pojawia sie 3 wyzsze temp i skok min 0.2stopnia ale to dowiesz sie ze wystapila:D
A ostatanio pytalas o swoj wykres mialam ci napisac wczesniej ale czekalam az sie pojawisz
pisalas ciagle ze ovu masz wysznaczone na za tydzien a juz sie testy ovu pozytywne i ze sluz takze ovu wystapi niedlugo zapewne...pamietaj ze to tylko program i on statystycznie wyznacza kiedy mozesz sie spodziewac a najwazniejszym wyznacznikiem jest nasz organizm wiec jak zaobserwujesz u siebie plodne dni(sluz szyjne i testy ovu )to wlasnie ovu sie zbliza takze program sie nie sugeruj a tempka skoczy ci jak juz bedzie po ovu
nick nieaktualny, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualnyLena87 wrote:Jak miałam parę kG mniej to odmładzali Mnie o 6 ,7 lat
..
W sumie nawet ostatnio Pani w Tesco zapytała Mnie o dowód
Jak się konserwujesz ? Dobre pytanie
Sama jestem ciekawa
Ode mnie raz chcieli legitymację, bo myśleli, że mam 14 lat, a miałam 18
takie jaja ..
Lenka co u Ciebie? Jak zdrówko?
Laura, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Little Frog wrote:No tak, ja to zapraszałam dalszą rodzinę i tak jak domek z kart - skoro ten nie idzie, to ja też nie idę i poleciało. Ale kij. Na przyjęciu weselnym u mojej kuzynki byli wszyscy, a zaproszenia dała dużo później....a mi to połowa mówiła, że na wczasy jedzie ;] A jak dawałam zaproszenia, to się wszyscy wybierali. Ale jeżeli chodzi o taką sytuację jak opisałaś, że będzie nudno, to już przegięcie
No zgadza się - każdemu nie dogodzisz.
Z. ja też nie wiem nic o fasolince!!!! KTO?
A ja teraz też słucham, bo mamy ślub w Lany Poniedziałek i moja rodzina mi przychodzi i ględzą "kto Ci taki termin wymyślił, bez sensu, we wtorek trzeba iść do pracy"
ja im mówię że mój ślub mój termin. Nigdy w życiu bym komuś nie powiedziała że sobie wybrał do dupy termin na wesele
Jak mi nie pasuje to nie idę a nie takie hasła
-
nick nieaktualny
-
Ja tak dokladnie nie wiem czytalam oczywiscie popoludniowe posty ale nie ma wszystkich postow...wiem tyle ze usunela konto i w sumie sie chyba obrazila...Ania07 wrote:Kto mi powie co się stało z naszą Ewelinką? Usunęła konto czy jak?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ja tak dokladnie nie wiem czytalam oczywiscie popoludniowe posty ale nie ma wszystkich postow...wiem tyle ze usunela konto i w sumie sie chyba obrazila...
O masz .. jeju szkoda, no ale z tymi obrazami na forum to ostatnio jakaś epidemia.
Ja ostatnio 3 razy wbijałam i 3 razy mnie pominięto, ale przynajmniej się przywitałam
do nikogo żalu nie mam i jest ok. Każdemu się zdarza.
Mam nadzieję, że pozostałym dziewczynom nie przyjdzie do głowy usuwanie konta ..
Laura, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Jakby komus zalezalo na parze mlodej to by sobie urlop wzieli przeciez przez jeden dzien a nawet dwa firma sie bez nich nie zawali....
nick nieaktualny, Little Frog lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️