Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNati89 wrote:Hej, dziewczyny ja po wizycie u gin. Więc jest do dupy, ze tak napiszę, mój pęcherzyk, który miał 12 mm w poneidziałek dzisiaj ma 10 mm, więc owulacji nie było i raczej nie bedzie tak mi gin powiedział. Pocieszył mnie jedynie, ze endometrium mam łądne, bo ponad 8 mm i pdoskoczyło a miałam 5. W przyszłym tyg mam zrobic progesteron. Pod koniec marca kolejna wizyta i wtedy bedzie mi cykl stymulowal lekami. Jednym słowem mówiąc mam doła:/
Z 12 na 10 mm? Skurczył się czy jak? Endometrium masz ładne to fakt. Zrób badania i wszystko się wyjaśni. Bądź silna i nie trać nadziei, a przede wszystkim nie poddawaj się i spróbuj myśleć pozytywnie. Lekarz na pewno Ci pomoże. Wierzę, że wszystko będzie dobrze! Tulę mocno i trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:dobry wieczór
Mamy nową fasolinkę w marcu
Laura jaka Ty śliczniutka
I ja też abstynentka i masz rację, nikt nie ma prawa nas oceniać
Landryneczka a zrób test, co Ci szkodzi
Witaj Karolina
Kochana i jak praktyki? Załatwiłaś? bo chyba nie doczytam -
nick nieaktualnyprzedszkolanka:) wrote:Tak tak Aniu, dziekuję za pamięć :* udało się w klasie 1!
Co u Ciebie Aniu?
Co tam Monia,jak humorek dziś?
Aaaaa to super! Gratuluję! i cieszę się razem z Tobą
A u mnie dobrze, dziękuję ;* zero objawów ciążowych. Tylko bezsenność i ból piersi a tak to wszystko ok. -
przedszkolanka:) wrote:Tak tak Aniu, dziekuję za pamięć :* udało się w klasie 1!
Co u Ciebie Aniu?
Co tam Monia,jak humorek dziś?przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalinowa Panienka wrote:Witam nowe osoby i te, które dziś widzę po raz pierwszy
mam taką ochotę na McDonalda, że chyba na kolanach tam pójdę i looody - takie pyszne lody mi się marzą...
Ja dzisiaj też o niczym innym nie myślę tylko o McDonaldzie i KFC
Niestety do jutra muszę się obejść smakiem buuu
Co u Ciebie Kochana? Jak zdrówko? -
Ania07 wrote:Witam Was Kochane
Ja dzisiaj cały dzień poza domem. Dopiero wróciłam i od razu zaglądam do Was.
Nie wiem czy dam radę dzisiaj nadrobić, ale może się uda.
Jakieś zielone kropki dzisiaj?
Widzę, że Ewelinka usunęła konto??????
Misty Kochana przytulam mocno .. najszczersze kondolencje bardzo mi przykro trzymaj się tam ..Krokodylica wrote:Widzę temat dla mnie aktualny
Ja mam właśnie takie cholernie niewygodne buty do kościoła i zastanawiam się jak w nich wytrzymam. Potem przebieram w inne ale jak ja wytrzymam te dwie godziny?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Ania07 wrote:Ja dzisiaj też o niczym innym nie myślę tylko o McDonaldzie i KFC
Niestety do jutra muszę się obejść smakiem buuu
Co u Ciebie Kochana? Jak zdrówko?Ania07 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-