Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Ja tez tutaj zostaje :d ale facebooka nie uwazam za glupiego mam zalozone tam konto zeby miec kontakt z przyjaciolmi reszte swoich mysli moze zatrzymam dla siebie
-
Little Frog wrote:NO to może nie do końca pasowała jej atmosfera sprzeczek. No sama nie wiem. Ewentualnie przez mój post....jeżeli tak, to jak już wcześniej napisałam, to nie to miałam na celu i myślę, że jeżeli będzie miała tylko taką ochotę, to wróci.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Malinowa Panienka wrote:Posty zostały usunięte z tego co widzę... zrobiła się afera - niefajna. Kto chciał na fb mieć kontakt to ma i nikt nikomu nie nakazywał się przenosić a jedynie pojawiła się propozycja. Nie podoba mi się, że różne zdania potrafią doprowadzić do takiego końca... atmosfera powinna być ok w końcu jesteśmy tu z takich samych powodów.
ja odnoszę tylko wrażenie, jest ono moje osobiste, że część tych zafasolkowanych jest tu zbędna, bo robimy przykrość tym, które się starają... jest to moje subiektywne zdanie ale takie jest od jakiegoś czasu -
Malinowa Panienka wrote:Posty zostały usunięte z tego co widzę... zrobiła się afera - niefajna. Kto chciał na fb mieć kontakt to ma i nikt nikomu nie nakazywał się przenosić a jedynie pojawiła się propozycja. Nie podoba mi się, że różne zdania potrafią doprowadzić do takiego końca... atmosfera powinna być ok w końcu jesteśmy tu z takich samych powodów.
ja odnoszę tylko wrażenie, jest ono moje osobiste, że część tych zafasolkowanych jest tu zbędna, bo robimy przykrość tym, które się starają... jest to moje subiektywne zdanie ale takie jest od jakiegoś czasu
Z pierwszą częścią się zgodzę całkowicie!
Ale druga kochana co Ty piszesz...nikomu przykrości nie robicie, wręcz przeciwnie zawsze doradzicie, podtrzymacie na duchuAnia07 lubi tę wiadomość
-
ja odnoszę tylko wrażenie, jest ono moje osobiste, że część tych zafasolkowanych jest tu zbędna, bo robimy przykrość tym, które się starają... jest to moje subiektywne zdanie ale takie jest od jakiegoś czasu
Ja swoich żadnych postów nie usuwam.
Jeżeli chodzi o zafasolkowane, to już kiedyś pisałam, że nie uważam Was za zbędne - wręcz przeciwnie, bo macie podejście do sprawy z innej perspektywy i możecie doradzić jako te, którym się udało....po różnych doświadczeniach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 20:41
Kaśka28, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Malinowa Panienka wrote:ja odnoszę tylko wrażenie, jest ono moje osobiste, że część tych zafasolkowanych jest tu zbędna, bo robimy przykrość tym, które się starają... jest to moje subiektywne zdanie ale takie jest od jakiegoś czasu
XxMoniaXx, Little Frog, Ania07, santoocha lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
XxMoniaXx wrote:"głupiego " uważam bo nie zastąpi forum ale dla znajomych to jak najbardziej ok
XxMoniaXx lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
i co sobie wyobrażacie nasze mamuśki że cooo tyle sie znamy i cooo że jak zajdziemy w ciąże to mamy ot tak sie usunąć stąd ?
o niiieeee moje drogie ostrzegam Was że jak zajde to będe Was tu dalej męczyc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! swoją osobą oczywiście.. no chyba że będziecie mnie juz miały dosyc to napiszcieKaśka28, Laura, Ania07 lubią tę wiadomość
-
Założyłam konto bo was podczytuje od poludnia .
1 Monika ktos kazal sie przenosic na fb ?? Nie !
Wiec ja nie rozumie po co sie unosisz . Nikt nikomu nie kazal sie ujawniac kto mial ochote to sie zaprosil proste ! Nie bylo cie nie ma wszystkich postów wiec nie wiesz jak bylo
2 Widocznie bylam tu niemile widziana przez niektore dziewczyny .
3 Przykro mi z tego powodu .
4 Nikomu nie kazalam zeby mnie blagal zebym zostala bo podobno juz ktorys raz chcialam usunac konto i za kazdym razem dziewczyny mnie blagaja .
5 Chyba moje wsparcie bylo tu
nie Potrzebne .Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2014, 20:56
przedszkolanka:), Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
a ja juz dzisiaj dostalam tulipanka od chlopczyka z grupy maluszkow jakie to slodnie bylo:D
Laura, Ania07, Little Frog lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualnyKaśka dobrze mówisz
Ja się nie czuję zbędna. Wiem jak się czują dziewczyny starające, bo przecież sama niedawno nią byłam i przeżywałam to samo. Też zazdrościłam dziewczynom, którym się udało, ale tak pozytywnie. Było mi źle i też nie raz płakałam. Wiem, że z jednej strony każda wiadomość o zielonej kropce jest "ciosem" dla dziewczyn którym po raz kolejny się nie udało. Ja to rozumiem. Wspieram Was mocno z całego serducha i wierzę, że każdej się uda!
Jesteśmy tu po to żeby się wspierać i wyrażać swoje zdania! Nie ważne że się różnią! Każdy ma prawo do własnej opinii i trzeba to uszanować!
Uwielbiam Was i się nie wyniosę stąd Ostatnio nie mam czasu zbytnio, ale myślami jestem z Wami
PS. Neta mi wywala i tak późno odpisuję ..XxMoniaXx, Laura, Kaśka28, Little Frog, Maniuś, Macierzanka:) lubią tę wiadomość