Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania181111 wrote:Apteka zamknieta :'(ale polecialam do 2 apteki kupilam test zrobilam iiiiiiii ..... Wyszedł chyba pozytywny :'( bo 2 krecha taka slaba że ledwo ja widać :'(:'(:'(boże .....:'(:'(:'( płakać mi się chcę :'(:'(:'(Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ania181111 wrote:Matko boska ale może źle ten test wyszedł :'(:'( muszę jutro rano powtorzyc :'(...
ania181111, santoocha, Anhe, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kaśka28 wrote:kochana gratuluje jak widzisz chociaz cien cienia to szansa jest a pokaz zdjecie[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
jesli widzisz druga kreseczke chociaz bladziutka to mysle ze sie udalo zazdroszcze pozytywnie oczywiscie i serdzecznie gratuluje no marzec pełną parą sie zaczyna oby ta zostalo do konca
Lena87, ania181111 lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ania181111 wrote:Szok !!!!! Jeszcze w pracy jestem !!! Jak tu mezowi powiedziec ?! Już mi się pracować nie chce :'(
ania181111 lubi tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Kaśka28 wrote:jesli widzisz druga kreseczke chociaz bladziutka to mysle ze sie udalo zazdroszcze pozytywnie oczywiscie i serdzecznie gratuluje no marzec pełną parą sie zaczyna oby ta zostalo do konca
santoocha, Little Frog lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Kaśka28 wrote:ja wiele razy myslalam jak by tu fajnie meza powiadomic ale narazie nie wymyslilam dobrego psosobu hehe chyba malenkie buciki albo skarpetusie...ale fajnie no super[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
ania181111 wrote:On sam już się domyśla ale ją w tym mcu zero paniki stresu że@się spoznia ;-)więc on też odpuścił
dobra dziewczynki ja spadam ide sie pomalowac zrobic fryz i ide na spacer siweze powietrze i sloneczko dobrze mi zrobi heheWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 10:50
ania181111, Little Frog, Anhe lubią tę wiadomość
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
ania181111 wrote:Apteka zamknieta :'(ale polecialam do 2 apteki kupilam test zrobilam iiiiiiii ..... Wyszedł chyba pozytywny :'( bo 2 krecha taka slaba że ledwo ja widać :'(:'(:'(boże .....:'(:'(:'( płakać mi się chcę :'(:'(:'(
-
Kaśka28 wrote:kurcze jak to zrobic i odpuscic?? hmmm nie umiem sobie powiedziec ze nie chce dziecka...ze mam starania w nosie...musze znalezc sobie zajecie i spiac poślady hehe za tydzien badania moze to przez nie jakies takie glupie mysli mnie nachodza ale do przodu hehe
obra dziewczynki ja spadam ide sie pomalowac zrobic fryz i ide na spacer siwerze powietrze i sloneczko dobrze mi zrobi hehe[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ania, gratuluję z całego serducha i zazdroszczę.
Mi zaczynają się bóle na @, więc pewnie ta owu była wtedy, kiedy wykres ją zaznaczył. Też nie umiem odpuścić i nie myśleć... Jeżeli jeszcze dwa cykle się nie uda, to wyruszam do gina, bo miałam przyjść po pół roku nieudanych starań... Kurdeczka, a tak liczyłam na ten cykl...ania181111 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewuszki
Gratuluje nowozafasolkowanej! Napawa mnie to nadzieją że mi też sie uda.
Wydaje mi się że w tym miesiącu podchodzę do tego luźnej chociaż wczoraj już sie chcialam do was zgłosić z wystawionym tylkiem na kopa bo się zaczynalam nakrecac. Mam tak jak mam miec kontakt z osobami w bliskim otoczeniu ktore sa na podobnym etapie zycia co ja ale im się juz udalo, dostaje wtedy niekontrolowanej spiny Póki co dzis już luzik ))
Ja dzis mam sprzątanie ptem gości wiec będę tylko podczytywac takze zycze wam milej niedzieli! )
A teraz ide wymodlic więcej zielonych kropek fajnie by bylo tak jak Kaska mowi żebyśmy na koniec miesiąca wszystkie sobie kropki zielone postawily
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 10:58
Little Frog, Anhe, ania181111 lubią tę wiadomość
Dwa bąbelki 👣
06.2015
03.2017 -
Little Frog wrote:OJ, u nas od wczoraj to istny urodzaj jeżeli chodzi o zielone Mam nadzieję, że to dopiero początek dobrej passy i większość z nas w niedługim czasie zobaczy 2 kreseczki na teście
Żabko, a kto jeszcze? Wczoraj wpadłam tutaj może raz, a za dużo do nadrabiania