Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaśka28 wrote:Hej Misty:D wpadaj wpadaj na oblewanie i chetnie przyjme wirusy swierze od ciebie:D
a co do tapet to zeby fajnie zchodzily trzeba je porzadnie zmoczyc pozniej fajnie odchodza od scian wiem bo sama zrywalam hehe
Fidelissa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja uciekam manele pakować do auta, bo za niedługo jedziemy. Postaram się jeszcze zajrzeć wieczorem do Was
Życzę Wam miłej niedzieli
Mamuśki uważajcie na siebie i oszczędzajcie się, a naszym staraczkom zostawiam zastrzyk wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&Kaśka28, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Ania07 wrote:Kochane ja uciekam manele pakować do auta, bo za niedługo jedziemy. Postaram się jeszcze zajrzeć wieczorem do Was
Życzę Wam miłej niedzieli
Mamuśki uważajcie na siebie i oszczędzajcie się, a naszym staraczkom zostawiam zastrzyk wirusków &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& -
Misty87 wrote:Jakbys widziala tapety w mieszkaniu, ktore my zaczelismy remontowac, to bys padla... zrywamy jedna, pod nia druga, lupimy druga, pod nia trzecia! Dramat... namoczone solidnie, ale przy takiej skorupie to nic nie dawalo.Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Aniu kochana u mnie w porzadku, mdlosci ustaly, mysle ze juz nie wroca bedzie dziewczynka
Jedyne co mi dokucza to nieustanny bol piersi i czeste siku, ale to przez progesteron, ktory biore.
Jutro ciezku dzien...pogrzeb babci a wieczorem mam dzwonic do gina i moze mnie przyjmie kolo 21.
-
Natu93 wrote:Hej.ami znowu przesunelo uwulke=/
Dojrzałam- brałaś duphaston. To tym bardzie dziwne, że po odstawieniu nie masz @.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2014, 10:07
-
nick nieaktualny
-
Another wrote:Przeczytałam
Gratuluję z całego serducha santoocha i alka89 To naprawdę super wieści.
Chętnie dołączyłabym do testujących na koniec marca, ale prawdopodobnie będę właśnie w połowie kolejnego cyklu, także dupcia blada
Kaśka dołączaj. Już nawet nie pamiętam ile jest nas w tej paczce na koniec miesiąca więc którejś na pewno się uda.
Witam, Witam ze słoneczkiem niedzielnym - normalnie za oknem lato, tylko pewnie zimno trochę.Lena87, Kaśka28, Another, Z., Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Bursztynka wrote:Pobędziesz jeszcze trochę z nami na wątku to się z nami wyrównasz. My tu w kupie juz zaczynamy mieć nawet cykle podobnie
Kaśka dołączaj. Już nawet nie pamiętam ile jest nas w tej paczce na koniec miesiąca więc którejś na pewno się uda.
Witam, Witam ze słoneczkiem niedzielnym - normalnie za oknem lato, tylko pewnie zimno trochę.Z., Bursztynka lubią tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
A to w ogole mozliwe ze jak sie nie jest w ciazy a bralo sie na wywolanie i tak nie przyszla@?? Lena ile dni po odstawieniu dupka powinna sie ta wredota pojawic? Ty go bralas nie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
Apteka zamknieta :'(ale polecialam do 2 apteki kupilam test zrobilam iiiiiiii ..... Wyszedł chyba pozytywny :'( bo 2 krecha taka slaba że ledwo ja widać :'(:'(:'(boże .....:'(:'(:'( płakać mi się chcę :'(:'(:'(
Lena87, Misty87, Kaśka28, Little Frog, Bursztynka, Fidelissa lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
Bursztynka wrote:Pobędziesz jeszcze trochę z nami na wątku to się z nami wyrównasz. My tu w kupie juz zaczynamy mieć nawet cykle podobnie
Witam, Witam ze słoneczkiem niedzielnym - normalnie za oknem lato, tylko pewnie zimno trochę.
To wtedy się dołączę do Was z miłą chęcią
Zbieram się do pracy, będę po 21. Dobrej niedzieli :*"Musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda.."
-
ania181111 wrote:Apteka zamknieta :'(ale polecialam do 2 apteki kupilam test zrobilam iiiiiiii ..... Wyszedł chyba pozytywny :'( bo 2 krecha taka slaba że ledwo ja widać :'(:'(:'(boże .....:'(:'(:'( płakać mi się chcę :'(:'(:'(