Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucy wrote:Ja zawsze jak zamawiam z allegro testy owu + ciążowe to po 2 dniach mam juz w domu. Mogę podać namiary na priva jakby któraś chciała, do Pani która przesyła pędzikiem
ja chceBiochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny, witam Was wszystkie razem i każdą z osobna
Mam pytanie, czy te testy, które zamawiacie przez allegro są dobre? Jesteście z nich zadowolone? Ja kupuję też też te rossmannowskie, albo te same w aptece, ale niedługo to przez nie zbankrutuję... i się zastanawiam. A w niektórych aptekach sprzedaja na sztuki, ale nawet po 7zł... -
Macierzanka:) wrote:Hej Dziewczyny, witam Was wszystkie razem i każdą z osobna
Mam pytanie, czy te testy, które zamawiacie przez allegro są dobre? Jesteście z nich zadowolone? Ja kupuję też też te rossmannowskie, albo te same w aptece, ale niedługo to przez nie zbankrutuję... i się zastanawiam. A w niektórych aptekach sprzedaja na sztuki, ale nawet po 7zł...
Zupełnie nie opłaca się przepłacac w Rossmannie czy aptece.
Na allegro wychodzą po 1zł, do tego zazwyczaj są w pakiecie + ileś tam ciazowych gratis. Naprawdę, nie ma co przepłacac.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, to wkleję tu. Ja póki co zamawiam od tej osoby:
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25503185
Jak ktoś ma kogoś kto równie szybko wysyła, to może niech też wklei. Ułatwi to komuś może
Przykładowo, w poniedziałek o 12 zamówiłam, odrazu wpłaciłam poprzez płatności allegro. A w środę o 12 już tetsy miałam w domu.
-
nick nieaktualny