Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, właśnie ujrzałam II kreseczki na teście! Piąty m-c starań. Pierwszy z ovuF. Oby Wam się poszczęściło. Ja już mam mały prezencik na Mikołaja
Fasia, Macierzanka:), Lucy, Saramago, aaaaga, Karolcia23369, Ciapulinka, zAgatka, monaaa85, Malwina89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczynki!
Od 5 cykli staram się o ciążę. Jestem w 16 dc(czas około owulacyjny ) i pierwszy raz odkąd rozpoczęłam starania nie miałam płodnego śluzu...Ok. 14dc był konsystencji gęstej i dość rozciągliwej, bardzo lepki,przezroczysty, przypominał klej:-/ pierwszy raz obserwowałam u siebie coś takiego. 15 dc rzadki przezroczysty, w b.małej ilości, dziś susza... Nie było typowego białka kurzego;-).To mój pierwszy cykl z ziołami wspomagającymi zajście w ciążę Ojca Sroki, może to jest sprawca.Czy któraś z Was zaszła w ciążę mimo braku płodnego śluzu??? -
nick nieaktualny
-
Niebieska wrote:Dziewczyny, właśnie ujrzałam II kreseczki na teście! Piąty m-c starań. Pierwszy z ovuF. Oby Wam się poszczęściło. Ja już mam mały prezencik na Mikołaja
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartii wrote:Cześć Dziewczynki!
Od 5 cykli staram się o ciążę. Jestem w 16 dc(czas około owulacyjny ) i pierwszy raz odkąd rozpoczęłam starania nie miałam płodnego śluzu...Ok. 14dc był konsystencji gęstej i dość rozciągliwej, bardzo lepki,przezroczysty, przypominał klej:-/ pierwszy raz obserwowałam u siebie coś takiego. 15 dc rzadki przezroczysty, w b.małej ilości, dziś susza... Nie było typowego białka kurzego;-).To mój pierwszy cykl z ziołami wspomagającymi zajście w ciążę Ojca Sroki, może to jest sprawca.Czy któraś z Was zaszła w ciążę mimo braku płodnego śluzu???
castagnus soie może kup mi pomógł -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też kocham małe dzieci oby się poszczęściło i na Święta z najwspanialszym prezentem ruszyć w Nowy Rok.. Mąż wczoraj pytał co chcę na prezent na Święta a ja do niego że fasolkę w brzuszku to będzie najwspanialszy prezent jaki mógłby mi dać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 10:26
Ciapulinka, aaaaga, Ewelina23, monaaa85 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]