Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny:) Ja również się dołączam na forum:) Jestem tu od niedawna, ale ogólnie staram się już bardzo długo bo ponad 2 lata. Od tego miesiąca zaczęłam chyba bardziej niż kiedykolwiek obserwować swoje ciało i dopiero teraz zaczęłam zauważać jakie sygnały nam wysyła:) Trzymam kciuki za nas wszystkie:)Jeżeli macie większe doświadczenia w śledzeniu cyklu, może zerkniecie na mój cykl?? Bo zastanawiam się szczerze mówiąc czy do owulacji w ogóle doszło..Przez te przerywanie linie..
Ewelina23, Niebieska lubią tę wiadomość
PERELKA175 -
nick nieaktualnyPERELKA175 wrote:Witajcie dziewczyny:) Ja również się dołączam na forum:) Jestem tu od niedawna, ale ogólnie staram się już bardzo długo bo ponad 2 lata. Od tego miesiąca zaczęłam chyba bardziej niż kiedykolwiek obserwować swoje ciało i dopiero teraz zaczęłam zauważać jakie sygnały nam wysyła:) Trzymam kciuki za nas wszystkie:)Jeżeli macie większe doświadczenia w śledzeniu cyklu, może zerkniecie na mój cykl?? Bo zastanawiam się szczerze mówiąc czy do owulacji w ogóle doszło..Przez te przerywanie linie..
a te przerywane linnie dlatego ze zle wpisalas sluz ale ty wiesz najlepiej jaki on byl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 22:21
-
nick nieaktualny
-
hmm....tak myślisz? Możliwe że coś pokręciłam. Szczerze mówiąc mam kłopot zwłaszcza w rozpoznaniu szyjki, więc może byłoby lepiej gdybym tych swoich obserwacji na temat szyjki nie zaznaczała bo jeszcze coś żle mi zaznaczy przez moją pomyłkę
Dziękuje za odpowiedz:)
PERELKA175 -
nick nieaktualnyPERELKA175 wrote:hmm....tak myślisz? Możliwe że coś pokręciłam. Szczerze mówiąc mam kłopot zwłaszcza w rozpoznaniu szyjki, więc może byłoby lepiej gdybym tych swoich obserwacji na temat szyjki nie zaznaczała bo jeszcze coś żle mi zaznaczy przez moją pomyłkę
Dziękuje za odpowiedz:)
-
nick nieaktualny
-
Zdarzyło mi się to pierwszy raz w środku cyklu. Akurat taki zbieg okoliczności, że to był mój pierwszy cykl z ovufriend...Dlatego też się trochę tym martwiłam, ale czytałam o tym i najprawdopodobniej jest to plamienie owulacyjne. Ja zamówiłam testy też z allegro i miałam je po 3 dniach:)PERELKA175
-
nick nieaktualnyPERELKA175 wrote:Zdarzyło mi się to pierwszy raz w środku cyklu. Akurat taki zbieg okoliczności, że to był mój pierwszy cykl z ovufriend...Dlatego też się trochę tym martwiłam, ale czytałam o tym i najprawdopodobniej jest to plamienie owulacyjne. Ja zamówiłam testy też z allegro i miałam je po 3 dniach:)
a na plamienie okolo owulacyjne albo po owulacji wydaje mi sie ze za dlugo ale moge sie mylic nie chce zle ci napisac ale jak nie mialas plamien wczesniej to moze warto isc do gina bo u ciebie one byly juz po owulacji
-
U ginekologa byłam jakies 3 tyg. temu i mialam robione usg wlasnie z tego powodu ze 2 razy mialam usuwane operacyjnie torbiele. Nawet wtedy gdy je mialam nie plamilam...We wtorek ide do endokrynologa bo doktorka podejrzewa u mnie jakies problemy z tarczyca więc może to i nawet od tego gdyby jej teoria się sprawdzila. Lepiej by było gdyby okazało się to plamieniem owulacyjnym...no ale zobaczymy:)PERELKA175
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny:-) też staramy się o pierwsze maleństwo:-) teraz jest to drugi pełny cykl starań
wcześniej mieliśmy mc przerwy a jak dostaliśmy zgodę na staramia to było za późno juz bo po owulce jeden dzień.
-
nick nieaktualny
-
Witam w niedzielne południe! Zaraz mamy wizyte rodziców zabieramy się za pichcenie obiadku-dziś kuchnia chińska- kueczak w cieście kokosowym, ryż jaśminowy (mój najulubieńszy:-) i ananas z sosem słodko-kwaśnym:-) ale mam smaka. Miłej niedzielki
Inga, Niebieska, Ewelina23 lubią tę wiadomość