Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny:) Ja również się dołączam na forum:) Jestem tu od niedawna, ale ogólnie staram się już bardzo długo bo ponad 2 lata. Od tego miesiąca zaczęłam chyba bardziej niż kiedykolwiek obserwować swoje ciało i dopiero teraz zaczęłam zauważać jakie sygnały nam wysyła:) Trzymam kciuki za nas wszystkie:)Jeżeli macie większe doświadczenia w śledzeniu cyklu, może zerkniecie na mój cykl?? Bo zastanawiam się szczerze mówiąc czy do owulacji w ogóle doszło..Przez te przerywanie linie..
Ewelina23, Niebieska lubią tę wiadomość
PERELKA175 -
nick nieaktualnyPERELKA175 wrote:Witajcie dziewczyny:) Ja również się dołączam na forum:) Jestem tu od niedawna, ale ogólnie staram się już bardzo długo bo ponad 2 lata. Od tego miesiąca zaczęłam chyba bardziej niż kiedykolwiek obserwować swoje ciało i dopiero teraz zaczęłam zauważać jakie sygnały nam wysyła:) Trzymam kciuki za nas wszystkie:)Jeżeli macie większe doświadczenia w śledzeniu cyklu, może zerkniecie na mój cykl?? Bo zastanawiam się szczerze mówiąc czy do owulacji w ogóle doszło..Przez te przerywanie linie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 listopada 2013, 22:21
-
nick nieaktualny
-
hmm....tak myślisz? Możliwe że coś pokręciłam. Szczerze mówiąc mam kłopot zwłaszcza w rozpoznaniu szyjki, więc może byłoby lepiej gdybym tych swoich obserwacji na temat szyjki nie zaznaczała bo jeszcze coś żle mi zaznaczy przez moją pomyłkę Dziękuje za odpowiedz:)PERELKA175
-
nick nieaktualnyPERELKA175 wrote:hmm....tak myślisz? Możliwe że coś pokręciłam. Szczerze mówiąc mam kłopot zwłaszcza w rozpoznaniu szyjki, więc może byłoby lepiej gdybym tych swoich obserwacji na temat szyjki nie zaznaczała bo jeszcze coś żle mi zaznaczy przez moją pomyłkę Dziękuje za odpowiedz:)
-
nick nieaktualny
-
Zdarzyło mi się to pierwszy raz w środku cyklu. Akurat taki zbieg okoliczności, że to był mój pierwszy cykl z ovufriend...Dlatego też się trochę tym martwiłam, ale czytałam o tym i najprawdopodobniej jest to plamienie owulacyjne. Ja zamówiłam testy też z allegro i miałam je po 3 dniach:)PERELKA175
-
nick nieaktualnyPERELKA175 wrote:Zdarzyło mi się to pierwszy raz w środku cyklu. Akurat taki zbieg okoliczności, że to był mój pierwszy cykl z ovufriend...Dlatego też się trochę tym martwiłam, ale czytałam o tym i najprawdopodobniej jest to plamienie owulacyjne. Ja zamówiłam testy też z allegro i miałam je po 3 dniach:)
-
U ginekologa byłam jakies 3 tyg. temu i mialam robione usg wlasnie z tego powodu ze 2 razy mialam usuwane operacyjnie torbiele. Nawet wtedy gdy je mialam nie plamilam...We wtorek ide do endokrynologa bo doktorka podejrzewa u mnie jakies problemy z tarczyca więc może to i nawet od tego gdyby jej teoria się sprawdzila. Lepiej by było gdyby okazało się to plamieniem owulacyjnym...no ale zobaczymy:)PERELKA175
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny:-) też staramy się o pierwsze maleństwo:-) teraz jest to drugi pełny cykl starań wcześniej mieliśmy mc przerwy a jak dostaliśmy zgodę na staramia to było za późno juz bo po owulce jeden dzień.
-
nick nieaktualny
-
Witam w niedzielne południe! Zaraz mamy wizyte rodziców zabieramy się za pichcenie obiadku-dziś kuchnia chińska- kueczak w cieście kokosowym, ryż jaśminowy (mój najulubieńszy:-) i ananas z sosem słodko-kwaśnym:-) ale mam smaka. Miłej niedzielki
Inga, Niebieska, Ewelina23 lubią tę wiadomość