Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane! Czy mogę dołączyć? Staramy się o dzidzie 2 cykl. Piekielnie pragnę dziecka...myślałam, że to będzie prostsze a tu taki placek:-) ogólnie wierze, pragne aby każdej nas się udało!!! Jakiś dziwny mam ten cykl:-( ovu nie wyznaczyło owulacji-jestem tu dopiero 2 miesiąc. Ciężko...
Pozdrawiam ciepłoEwelina23, Fasia, Niebieska, aaaaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuendi wrote:Hej Kochane! Czy mogę dołączyć? Staramy się o dzidzie 2 cykl. Piekielnie pragnę dziecka...myślałam, że to będzie prostsze a tu taki placek:-) ogólnie wierze, pragne aby każdej nas się udało!!! Jakiś dziwny mam ten cykl:-( ovu nie wyznaczyło owulacji-jestem tu dopiero 2 miesiąc. Ciężko...
Pozdrawiam ciepło
Kochana mogl byc to cykl bez owulacji u zdrowej kobiety moze nie byc 2 razy w roku owulki ja w tamtym nie mialam i niewiem czy w tym bede miala -
nick nieaktualnyQuendi wrote:Hej Kochane! Czy mogę dołączyć? Staramy się o dzidzie 2 cykl. Piekielnie pragnę dziecka...myślałam, że to będzie prostsze a tu taki placek:-) ogólnie wierze, pragne aby każdej nas się udało!!! Jakiś dziwny mam ten cykl:-( ovu nie wyznaczyło owulacji-jestem tu dopiero 2 miesiąc. Ciężko...
Pozdrawiam ciepło -
Hej ja też się zapisuje do Was
U nas na razie czekanie na 1cs26dc (pecherzyk 20mm niepekniety)
🧪Glukoza 95,00 mg/dl 🧪TSH 3,98 µIU/ml❌➡️ 1,3 µIU/ml ➡️0.91µIU/ml 🧪FT3 3,65 pg/ml 🧪FT4 0,94 ng/dl 🧪LH 11,24 mIU/ml 🧪Estradiol 107,70 pg/ml 🧪Progesteron 2,08 ng/ml🧪Prolaktyna 22,84 ng/ml🧪DHEA 11,32 ng/ml❌🧪Androstendion 5,71 ng/ml❌🧪Testosteron 61,95 ng/dl🧪anty-TPO 0,30 IU/ml🧪anty-TG < 3.00 IU/ml🧪PAI-1 4G Układ homozygotyczny-nieprawidłowy ❌
👩 34🧔🏻♂️ 40
💊 Euthyrox N 25
grudzień ❤️🩹 -
nick nieaktualnyQuendi wrote:Dziękuje Kochane za te słowa i cieplutkie przyjęcie! W ramach odprężenia wpatruje sie w akwarium i słucham opowiadań męża o rybach:-) he he
Coś mam dziwnie z tą tempką...ale widocznie tak ma być -
Nie robiłam Kochana, pewnie będe musiała skoncentrować się na nich. Mam jeszcze zastrzezenia co do działania mojego termometru. Skupiłam się na obserwacji śluzu. Dopiero zaczynam się ovserwować wnikliwie. Im bardziej się sobie przyglądam tym bardziej jestem w szoku:-)
-
nick nieaktualnyQuendi wrote:Nie robiłam Kochana, pewnie będe musiała skoncentrować się na nich. Mam jeszcze zastrzezenia co do działania mojego termometru. Skupiłam się na obserwacji śluzu. Dopiero zaczynam się ovserwować wnikliwie. Im bardziej się sobie przyglądam tym bardziej jestem w szoku:-)
a moze twoj termometr szaleje tez tak moze byc : ) Ale moim zdaniem jest juz po owulce -
nick nieaktualnyQuendi wrote:Moim też tym bardziej, że w zeszłym cyklu była 14 dnia cyklu (jak dobrze pamietam) teraz mnie mój mąż wzruszył, bo chciałby już święta z dzidzią...oby się spełniło
Lucy91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny