Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Quendi wrote:Witam w niedzielne południe! Zaraz mamy wizyte rodziców zabieramy się za pichcenie obiadku-dziś kuchnia chińska- kueczak w cieście kokosowym, ryż jaśminowy (mój najulubieńszy:-) i ananas z sosem słodko-kwaśnym:-) ale mam smaka. Miłej niedzielki
Mniam Ja też się zastanawiam, czy nie jechać do teściów na obiadek. Ale tam będą jak zwykle schabowe -
nick nieaktualny
-
hej kochane jak tam samopoczucie ? ja mialam ciezka noc prawie wogole nie spalam za duzo roznych mysli mialam w glowie az z tego wszystkiego o 5 nad ranem jak zmierzylam tempke sie poplakalam
mam taka huśtawkę nastrojów ze ojoj -
nick nieaktualnycześć dziewczyny. dopisuję się do wątku starań o pierwsze dziecko. chociaż bardzo bym chciała od razu bliźniaki
ja jestem tuż przed 30stką. TŻ 34. starania od dawna, ale tak leniwie, teraz dopiero na poważnie 6cs. staram się zachować spokój i cierpliwość ale już nie mogę się doczekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2013, 13:39
Niebieska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyQuendi wrote:Witam w niedzielne południe! Zaraz mamy wizyte rodziców zabieramy się za pichcenie obiadku-dziś kuchnia chińska- kueczak w cieście kokosowym, ryż jaśminowy (mój najulubieńszy:-) i ananas z sosem słodko-kwaśnym:-) ale mam smaka. Miłej niedzielki
-
Miałam taki kryzys ze 3 m-ce temu, prawdziwa deprecha mnie dopadła. Beczałam co chwilę, choć nie mam tego w naturze. Ale potem dwa miesiąc odpuściłam to nakręcanie się i teraz jest lepiej. Mam nadzieję że się teraz za bardzo nie nakęce bo znów będzie trudno, a wiążę z tym miesiącem naprawdę duże nadzieje.. Aaaga jesteśmy z tobą, będzie dobrze, bo musi:)
Niebieska, aaaaga lubią tę wiadomość
-
pewnie ze musi byc dobrze
dzisiaj byliśmy na długaśnym spacerku (chociaż pogoda tez nie sprzyja pozytywnemu nastawieniu ) i przewietrzyłam umysl
zaraz zajmę sie obiadkiem , jutro do pracy i znowu tydzien zleci
czas pomyśleć o swietach
-
miłej niedzieli , uciekam robić obiadek
ps tez lubię eksperymentowac w kuchni ale dzisiaj tradycyjnie pieczone miesko z grzybkami - grzybki zebrane własnoręcznie mmmm... kurki
Niebieska lubi tę wiadomość