Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Generalnie podstawowy to hiperprolaktynemia czynnościowa. Ona powodowała słabej jakości jajeczka, bo całkiem owu mi nie hamowała, jednak uniemozliwiała zapłodnienie.
Lekarka zrobiła mi prolaktynę podstawową, a dziewczyny poradziły zrobić badanie z obciążeniem, zrobiłam i to był strzał w dziesiątkę.
Do tego pomogły mi z progesteronem, okazało się że mam niedomogę.
Porobiłam sobie sama badania, zaniosłam je do drugiego gina i szybko leki.
Teraz jem bromergon na prolaktynę, clostibegyt na jajeczka i duphaston na progesteron.
Liczę, że ta miksutura pomoże
-
nick nieaktualnyJa teraz jak bylam u ginatnowego to odrazu badania mi zrobil pow ze polipa nie ma . A tydzien temu bylam u tego co chodzilam i widzial polip a ten w srode pow ze polipa zadnego nie ma . Musial sie wchlonac po primolucie. Wiec nie wiem gdzíe ten wczesniejszy go widzial
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Chociaz nie jestesmy same. A po to tu jestesmy zeby sie wspierac. Moj piotrek mowi mi zebym przestala tyle siedziec na tym ovu bo nieraz wiem ze przesadzam
hehe ciekawe bo mój Piotrek mówi to samoLucy91, Ewelina23 lubią tę wiadomość
-
Kurcze ja mam nadzieję nie mam takiego złego gina.. chociaż teraz to sama zaczynam się nad tym zastanawiać.. nie robił mi jeszcze żadnych konkretnych badań i mówi ze jestem jeszcze młoda i na wszystko mam jeszcze czas.. w sumie powiedział że jak nam się nie uda to po nowym roku zleci mi jakieś konkretne badania.. na razie to się skupiamy na moim męzu i poprawiamy nasionka
-
nick nieaktualnymisiaa wrote:hehe ciekawe bo mój Piotrek mówi to samo
monaaa85, misiaa lubią tę wiadomość
-
czesc staraczki
siedze w domku sama moj ślubny w pilke poszedl grac , wiec popisze sobie z wami wg ovuf zaczely mi sie dni plodne ale sluz i tempka nie wskazuja na to ok godz 16 zrobie testy owu i zobaczymy moze znowu sie wszystko przesunelomisiaa lubi tę wiadomość
-
Ewelina23 wrote:Hehe ja jak wszystko w domu yrobie i mi sie nudzi to zaraz lapka wlanczam Piotrek nieraz sam mowi zeby mu pokazac wykres zapyta co i jak i to wszystko. Ja wiew ze przesadzam ale jak bym tu nie weszla chora bym byla
Wiesz ja mam tak samo A od kąd nie pracuje to laptop całymi dniami włączony bo przecież nie opłaca mi się go wyłączać i za chwile znowu włączać Ale mimo wszystko staram sie przy Piotrku nie siedzieć za długo bo by mnie przecież zaraz przegonił i coś do robienia wynalazł jak mi się nudziEwelina23 lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:czesc staraczki
siedze w domku sama moj ślubny w pilke poszedl grac , wiec popisze sobie z wami wg ovuf zaczely mi sie dni plodne ale sluz i tempka nie wskazuja na to ok godz 16 zrobie testy owu i zobaczymy moze znowu sie wszystko przesunelo
Kochana owulkę możesz mieć nawet za kilka dni Nie stresuj się na zapas Ovu tylko ostrzega i zachęca do działań zielonym światełkiem <3