X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaz nie jestesmy same. A po to tu jestesmy zeby sie wspierac. Moj piotrek mowi mi zebym przestala tyle siedziec na tym ovu bo nieraz wiem ze przesadzam

monaaa85, Lucy91, misiaa lubią tę wiadomość

• Lucy Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój też mi tak mówił, ale do czasu, gdy dziewczyny z ovu (i innych portali) pomogły mi zdiagnozowac mój problem
    zrobiły to szybciej niz lekarz
    dzięki nim poszłam sobie sama zrobić badania i już jestem leczona, a jakbym liczyła na lekarza to.. :D

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to trafic na dobrego lekarza ciezko :-/ predzej dziewczyny pomoga niz lekarz a kase biora . Ja trafilam ostatnio na gina ktory szybko badal i przerywal jak pytalam . Doslowne szybko szybko i wypad

• Lucy Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja ginka do której chodizłam odkąd jestem nastolatką to taka sama. Dała leki i mówi: To powodzenia, zapraszam za 3 miesiące z brzuchem.
    Masakra :)

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki masz problem Lucy jeśli wolno zapytać? ..ciekawam co można wyczytać z objawów..że dziewczyny pomogły.. Bo czasem ci lekarze..to szkoda słów..

1usacwa1uvvludfr.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez idę do nowego ginka w środe. Niech mnie maca..a co! :-)

Ewelina23 lubi tę wiadomość

1usacwa1uvvludfr.png
  • Lucy Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Generalnie podstawowy to hiperprolaktynemia czynnościowa. Ona powodowała słabej jakości jajeczka, bo całkiem owu mi nie hamowała, jednak uniemozliwiała zapłodnienie.
    Lekarka zrobiła mi prolaktynę podstawową, a dziewczyny poradziły zrobić badanie z obciążeniem, zrobiłam i to był strzał w dziesiątkę.
    Do tego pomogły mi z progesteronem, okazało się że mam niedomogę.
    Porobiłam sobie sama badania, zaniosłam je do drugiego gina i szybko leki.
    Teraz jem bromergon na prolaktynę, clostibegyt na jajeczka i duphaston na progesteron.
    Liczę, że ta miksutura pomoże :D

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • monaaa85 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to życzę całym sercem powodzenia! Już jest połowa sukcesu, wiedzieć co dolega i leczyć. :-)

1usacwa1uvvludfr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz jak bylam u ginatnowego to odrazu badania mi zrobil :-) pow ze polipa nie ma . A tydzien temu bylam u tego co chodzilam i widzial polip a ten w srode pow ze polipa zadnego nie ma . Musial sie wchlonac po primolucie. Wiec nie wiem gdzíe ten wczesniejszy go widzial

• Lucy Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuję ;) I również powodzenia życzę :)

monaaa85 lubi tę wiadomość

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tydzien po wizycie poszlam do tego co teraz bylam . W sobote ide po wyniki i sprawdzic czy byla owulka .

• monaaa85 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ...zarzućcie jakiś temat bo mi się w robocie dłuży :-(

1usacwa1uvvludfr.png
  • Lucy91 Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez powodzenia zycze :)

monaaa85 lubi tę wiadomość

Biochem - 2017 r

Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa

Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)

Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r.
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Chociaz nie jestesmy same. A po to tu jestesmy zeby sie wspierac. Moj piotrek mowi mi zebym przestala tyle siedziec na tym ovu bo nieraz wiem ze przesadzam

hehe ciekawe bo mój Piotrek mówi to samo :D

Lucy91, Ewelina23 lubią tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja mam nadzieję nie mam takiego złego gina.. chociaż teraz to sama zaczynam się nad tym zastanawiać.. nie robił mi jeszcze żadnych konkretnych badań i mówi ze jestem jeszcze młoda i na wszystko mam jeszcze czas.. w sumie powiedział że jak nam się nie uda to po nowym roku zleci mi jakieś konkretne badania.. na razie to się skupiamy na moim męzu i poprawiamy nasionka :)

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misiaa wrote:
    hehe ciekawe bo mój Piotrek mówi to samo :D
    Hehe :-) ja jak wszystko w domu yrobie i mi sie nudzi to zaraz lapka wlanczam :-) Piotrek nieraz sam mowi zeby mu pokazac wykres zapyta co i jak i to wszystko. Ja wiew ze przesadzam ale jak bym tu nie weszla chora bym byla

monaaa85, misiaa lubią tę wiadomość

• aaaaga Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc staraczki :)
    siedze w domku sama moj ślubny w pilke poszedl grac , wiec popisze sobie z wami wg ovuf zaczely mi sie dni plodne ale sluz i tempka nie wskazuja na to ok godz 16 zrobie testy owu i zobaczymy moze znowu sie wszystko przesunelo :(

misiaa lubi tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Hehe :-) ja jak wszystko w domu yrobie i mi sie nudzi to zaraz lapka wlanczam :-) Piotrek nieraz sam mowi zeby mu pokazac wykres zapyta co i jak i to wszystko. Ja wiew ze przesadzam ale jak bym tu nie weszla chora bym byla

Wiesz ja mam tak samo :) A od kąd nie pracuje to laptop całymi dniami włączony bo przecież nie opłaca mi się go wyłączać i za chwile znowu włączać :D Ale mimo wszystko staram sie przy Piotrku nie siedzieć za długo bo by mnie przecież zaraz przegonił i coś do robienia wynalazł jak mi się nudzi :D

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaga wrote:
    czesc staraczki :)
    siedze w domku sama moj ślubny w pilke poszedl grac , wiec popisze sobie z wami wg ovuf zaczely mi sie dni plodne ale sluz i tempka nie wskazuja na to ok godz 16 zrobie testy owu i zobaczymy moze znowu sie wszystko przesunelo :(

Kochana owulkę możesz mieć nawet za kilka dni :) Nie stresuj się na zapas :) Ovu tylko ostrzega i zachęca do działań zielonym światełkiem :D<3

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
  • misiaa Autorytet

Wysłany: 30 listopada 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelina23 wrote:
    Jestem tego samego zdania. :-) jeszcze troszke i nasze marzenia sie spelnia

Kochana a ile się staracie? <3

sylwiunia lubi tę wiadomość

misiaa

34bwrjjgk872glsj.png
‹‹ 6 7 8 9 10 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ