Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyInga wrote:Ewelina23 swietny watek dopisuje sie staramy sie lacznie rok z przerwa kilkumiesieczna o pierwszego szkraba i mam nadzieje nie jedynego:) zawsze marzylam o trojce urwisow;)
Predzej cZy pozniej kazdej z nas sie uda;)Inga, monaaa85 lubią tę wiadomość
-
My też myślimy o pierwszym
Staramy się świadomie od pół roku, wcześniej miałam tabletki no i jak odstawiłam ujawnił się tysiąc problemów z jajnikami Ale dajemy rade, mam pół roku na leczenie, więc wierzę, że następne serduszkowanie będzie już owocne -
Unlike wrote:My też myślimy o pierwszym
Staramy się świadomie od pół roku, wcześniej miałam tabletki no i jak odstawiłam ujawnił się tysiąc problemów z jajnikami Ale dajemy rade, mam pół roku na leczenie, więc wierzę, że następne serduszkowanie będzie już owocne
Oby oby
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualnyUnlike wrote:My też myślimy o pierwszym
Staramy się świadomie od pół roku, wcześniej miałam tabletki no i jak odstawiłam ujawnił się tysiąc problemów z jajnikami Ale dajemy rade, mam pół roku na leczenie, więc wierzę, że następne serduszkowanie będzie już owocne -
Ja na początku roku zmieniłam lekarza z racji tego że się przeprowadziliśmy i trafiłam do super kobiety dopiero teraz wiem że ta poprzednia nic tylko umiała recepty wypisywać ta odkryła u mnie guza piersi na szczęście niegroźna torbiel trafić na dobrego lekarza to podstawa
-
nick nieaktualnyaaaaga wrote:Ja na początku roku zmieniłam lekarza z racji tego że się przeprowadziliśmy i trafiłam do super kobiety dopiero teraz wiem że ta poprzednia nic tylko umiała recepty wypisywać ta odkryła u mnie guza piersi na szczęście niegroźna torbiel trafić na dobrego lekarza to podstawa
-
Ja o malenstwu marzylam juz przed slubem ale moj uparł sie ze poczekamy. Nie bylo sensu naciskać na niego. A po slubie postanowilismy oboje poczekac zeby sie soba nacieszyc. Teraz jestesmy rok i 7 miesiecy po slubie . Niczego nie zaluje, w koncu kiedys sie uda, wyszalelismy sie chociaz. Teraz brakuje nam tylko malego szkraba do szczescia. Problemu z zaciagnieciem go do lozka nie mam zakladam seksi pizamke i wie o co chodzi nie potrafi odmowic . Na razie nie chorowalismy na nic (odpukac). Owulacje mam potwierdzona usg. Wydaje mi sie ze poprostu nie trafilismy w owu a staramy sie trzeci cykl. Moze ostatni, pochwale sie wam . Oby jak najwiecej z nas zobaczylo dwie kreski w najbliższym czasie
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:kochane ja weszlam na chwile lece sie z Piotrkem poprzytulac co by nam cieplej bylo hihi do jutra milego wieczorku i dobranoc buzka
tez mam Piotrka ;pEwelina23 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:Tez sa taci uparcy? Moj z pod znaku koziorozca to jest moj 3 partner í zawsze trafialam z pod tego znaku a ja chodze do tylu rak
Uparty jak osiol hahaEwelina23 lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
nick nieaktualny