Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Hej dziewczynki jak u was mija dzien ??
ale jestem glupia caly dzien nie palilam bo zapomialam pieniedzy z domu i nie mialam nic przy sobiue zeby kupic a wracajac z pracy weszlam do domu i co wzielam pieniadze i poszlam kupic papierosy Debil ze mnie
dzien minal szybko mialam duzo pracy w robocie teraz czekam na meza az wroci z pracy zjemy pyszna kolacje i licze na sympatyczny wieczorEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaaaga wrote:hej moj slubny rzucil normalne i zaczal palic e-papierosy chociaz nie smierdzi ale nie wiadomo czy nie szkodza badania trwaja
dzien minal szybko mialam duzo pracy w robocie teraz czekam na meza az wroci z pracy zjemy pyszna kolacje i licze na sympatyczny wieczor -
Ewelina23 wrote:To tak duzo pali ??
Nie no moj Piotrek nie pali nawet pol paczki dziennie
Nigdy jakoś specialnie go nie kontrolowałam więc nie zdawałam sobie nawet sprawy ile pali.. ale raz zauważyłam że paczkę napewno wypali na dzień jak nie więcej ale cięzko było by się doliczyć jak ten się poczęstuje i tamten -
nick nieaktualnymisiaa wrote:Nigdy jakoś specialnie go nie kontrolowałam więc nie zdawałam sobie nawet sprawy ile pali.. ale raz zauważyłam że paczkę napewno wypali na dzień jak nie więcej ale cięzko było by się doliczyć jak ten się poczęstuje i tamten
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane! Właśnie weszłam do domu, obiadek, sprawdzenie klasówek:-) i na chwilkę na ovu:-) jutro kupuje nowy termometr, bo ten chyba do bani, znowu rano 36,7- już nie 36,5. Heh, co do papuerosów nie pale od 28 stycznia, przerzuciłam się na e-papierosy i dobrze mi z tym, mąż też-także polecam!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucy wrote:Rzućcie te obrzydliwe śmierdziuchy dziewczyny Ani to zdrowe, ani bezpieczne, ani nie pomaga
U nas na szczęście nikt nie pali, ani ja, ani mąż. Baa nawet kawy nie pijemy -
nick nieaktualnyQuendi wrote:Hej Kochane! Właśnie weszłam do domu, obiadek, sprawdzenie klasówek:-) i na chwilkę na ovu:-) jutro kupuje nowy termometr, bo ten chyba do bani, znowu rano 36,7- już nie 36,5. Heh, co do papuerosów nie pale od 28 stycznia, przerzuciłam się na e-papierosy i dobrze mi z tym, mąż też-także polecam!!
-
nick nieaktualnyDzis mialam problem ze sluzem bylam u gina 27list mialam 9mm pecherzyk i powiedzial ze sroda czwartek moze byc owulka ale nie wiadomo czy pecherzyk peka u mnie i czy bedzie owulka po tabletkach ktore bralam moze byc tak ze jej nie bedzie a pecherzyk na dobe rosnie 2mm to dzis on powinien miec 19mm to dobrze wyliczyl ale ciekawe czy do niej dojdzie i dlatego te badania robial zeby wiedziec wszystko a dzis mialam taki sluz przezroczysty i lepki a pozniej lecialo ze mnie taki wodnisto bialy i lekko sie rozciagal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2013, 19:02
-
nick nieaktualny
-
Ewelina23 wrote:oj tak latwo nie ma wiem ze niektorzy potrafia odrazu ale niestety nie ja
Życzę Ci dużo siły do tego! Też kiedyś paliłam jak smok, wiele lat. Myślałam, że mi się nie uda nigdy, bo za bardzo lubiłam dymka A wtedy kiedy rzuciłam to nawet nie miałam tego w planie, a trwa to do dzisiaj
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Życzę Ci dużo siły do tego! Też kiedyś paliłam jak smok, wiele lat. Myślałam, że mi się nie uda nigdy, bo za bardzo lubiłam dymka A wtedy kiedy rzuciłam to nawet nie miałam tego w planie, a trwa to do dzisiaj
-
nick nieaktualny