Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja powiem Wam numer mam termomet rteciowy i elektroniczny, i wczoraj na wieczor juz troche leżałam i zmierzyłam tempke najpierw elektronicznym i zgadnijcie ile mi pokazalo 41,1 !!!<szok> a rteciowy 37.5 , a wiec ja juz nie wierze żadnemu elektronicznemu;)
-
Dziewczyny w trakcie cyklu się NIE ZMIENIA termometru.
Nie ma co porównywać ile jets na jednym, a ile na drugim.
Jak któras chce mierzyć tempke innym to od nowego cyklu
Tak naprawde nie jest wazne ile pokazuje termometr, tlyko czy pokazuje odhylenia od naszej normalnje tempki oraz wzrost. Dlatego tak wazne jest robić to jednym i tym samym termometrem.Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Lucy wrote:Dziewczyny w trakcie cyklu się NIE ZMIENIA termometru.
Nie ma co porównywać ile jets na jednym, a ile na drugim.
Jak któras chce mierzyć tempke innym to od nowego cyklu
Tak naprawde nie jest wazne ile pokazuje termometr, tlyko czy pokazuje odhylenia od naszej normalnje tempki oraz wzrost. Dlatego tak wazne jest robić to jednym i tym samym termometrem.Lucy lubi tę wiadomość
Biochem - 2017 r
Franek 👼- 36 tc (*) 2670g/50cm 20.03.2021 (Sn) - kolizja pepowinowa
Maciej 💙 - 37+4 tc 3470g/54cm 08.03.2022r. (Cc)
Pozamaciczna w bliźnie po cc - 10.11.2022 r. -
nick nieaktualny
-
Martii wrote:Ale castangus to po prostu niepokalanek mnisi.Tylko pytanie czy można łączyć go z mieszanka ojca sroki...;/
Wiesz co, przeczytałam kiedyś, że jakaś dziewczyna piła ziółka biorąc i bromergon i castagnus, bo pytała lekarza, czy może, ale wiem na pewno, że nie można ich łączyć z hormonami. A swoją drogą źle dobrane zioła też przecież mogą zaszkodzić. -
Witam w ten nowy dzień życzę aby był bardzo przyjemny co do temperatury to u mnie stoi w miejscu a inne znaki wskazują na owu jak wrócę z pracy robię kolejny test też mam elektroniczny termometr dostaliśmy go po naukach przed małżeńskich więc jest przeznaczony do mierzenia tempki w cyklu hihi
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
-
witam z rana my też nie palimy papierosów nawet kawy nie pijemy a mój mąż nawet herbaty nie pije. ja nadal czekam natermometr owulacyjny z allegro dostałam sms że zlecenie wykonane więcej lada dzień powinien być ale dopiero zaczne goo używać od nowego cyklu