Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina23 wrote:Tak tylko tu za granica nie ma rossmana . A w pharmacy kosztuja 25euro za 7sztuk . A z alegro zamowilam 35 owulacyjnych plus 5 ciazowych i wyszlo mi 13 euro
testy z allegro takie same jak apteczne w zeszłym miesiącu miałam z allegro na probe potem dokupiłam w rossmanie i zostały mi na teraz
a propo dziewczyn zrobilam przed chwila test owu i po 3-4 minutach blada druga kreska po kolejnych 6 czyli w sumie prawie po 10 minutach druga krecha prawie identyczna jak testowa myślicie ze tez negatywny ?
-
aaaaga wrote:aaaa no to fakt
testy z allegro takie same jak apteczne w zeszłym miesiącu miałam z allegro na probe potem dokupiłam w rossmanie i zostały mi na teraz
a propo dziewczyn zrobilam przed chwila test owu i po 3-4 minutach blada druga kreska po kolejnych 6 czyli w sumie prawie po 10 minutach druga krecha prawie identyczna jak testowa myślicie ze tez negatywny ?
Na moich testach napisane, że odczytywac po 10 minutach. I tak robię.
-
Lucy wrote:Druga kreska musi być albo identyczna, albo mocniejsza niż testowa. Nie może być, że "prawie"
moze jutro bedzie dodatni tempka tez nie wzrosła
wiec nic tylko serduszkowac i czekac
Lucy lubi tę wiadomość
-
Lucy wrote:Bardzo dobre testy. Sprawdzone
Zupełnie nie opłaca się przepłacac w Rossmannie czy aptece.
Na allegro wychodzą po 1zł, do tego zazwyczaj są w pakiecie + ileś tam ciazowych gratis. Naprawdę, nie ma co przepłacac.
Bardzo Ci dziękuję w takim razie ide pobuszować na allegroLucy lubi tę wiadomość
-
to i ja sie dolacze jak moge? Staramy sie o pierwsze malenstwo ponad 2 lata na ovu jestem od lutego teraz jestem w polowie cyklu i mam nadzieje ze bedzie prezent najcudowniejszy na swiecie na Boze Narodzenie
Macierzanka:), monaaa85 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny Castagnus obniża prolaktynę i pomaga jak ktoś ma długie i bolesne PMS.
Jeśli nie macie takich problemów, to nie radzę łykać na własną rękę.
Ja łykałam Castagnusa, ale ja mam stwierdzoną hiperprolaktynemię.
Ziółek nie znam, to nie pomogę.
-
madzianka wrote:to i ja sie dolacze jak moge? Staramy sie o pierwsze malenstwo ponad 2 lata na ovu jestem od lutego teraz jestem w polowie cyklu i mam nadzieje ze bedzie prezent najcudowniejszy na swiecie na Boze Narodzenie
-
nick nieaktualnymadzianka wrote:to i ja sie dolacze jak moge? Staramy sie o pierwsze malenstwo ponad 2 lata na ovu jestem od lutego teraz jestem w polowie cyklu i mam nadzieje ze bedzie prezent najcudowniejszy na swiecie na Boze Narodzenie
Trzymam kciuki
Ja rowniez jestem w polowie czekam na owulke -
nick nieaktualnyHej dziewczynki jak u was mija dzien ??
ale jestem glupia caly dzien nie palilam bo zapomialam pieniedzy z domu i nie mialam nic przy sobiue zeby kupic a wracajac z pracy weszlam do domu i co wzielam pieniadze i poszlam kupic papierosy Debil ze mnie -
nick nieaktualnymisiaa wrote:Widzę dużo mnie omineło
Ja prawie cały dzien przeplątałam się po mieście, kawka ze szwagierka i tak zleciało
Ja na szczęscie nie palę ale mój Piotrek niestety i bardzo mi to nie odpowiada -
nick nieaktualnymisiaa wrote:Kochana to dobre postanowienie Trzymam kciuki żeby Ci się udało Ja muszę trochę popracować nad Piotrusiem żeby chociaż ograniczył na początek
A mnie coś przeziębienie rozkładaa, mam straszny katar i jeszcze gardło boli buu:/
Nie no moj Piotrek nie pali nawet pol paczki dziennie