Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka28 wrote:Ja też jestem nowa w prawdzie ovu prowadze juz od kilku miesiecy ale czytalam czytalam czytalam serce sie raduje jak widac ze po tylu problemach po tylu miesiacach starania udaje sie podnosi to na suchu:D Ja ciagle czekam na upragnione dwie kreseczki
Tzrymam kochana kciuki -
nick nieaktualny
-
niecierpliwa20 wrote:o to calkiem sporo. podziwiam za wytrwalosc ja pewnie juz bym latala po lekarzach, juz kombinuje co za badania robic.. a w jakim wieku jestes i Twoj maz?
Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniecierpliwa20 wrote:o to calkiem sporo. podziwiam za wytrwalosc ja pewnie juz bym latala po lekarzach, juz kombinuje co za badania robic.. a w jakim wieku jestes i Twoj maz?
-
nick nieaktualny
-
Ja trzymam kciuki i za siebie i za całą reszte was wszytkich bo serce rośnie jak wasze marzenia się spelniaja:D
Macierzanka:) lubi tę wiadomość
Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Oj, to widzę, że Twój nick jest trafiony w 100%
Oj trafiony ja w goracej wodzie kąpana jestem. juz natychmiast musi byc. wczoraj powiedzialam mojemu ze wracam do tabletek bo za kazdym razem jak @ dostaje to sie wku***. to mi sie biedny poplakal az -
Tuśka wrote:Macierzanka, ja tez miałam swojego czasu wysoką prolaktynę,nie wiem jak teraz bo dano nie robiłam badań. W przyszłym tygodniu właśnie wybieram się dna badania. Ja nieregularne miesiączki mam od zawsze i lekarz powiedział ze raczej już tak będzie. Ogólnie to za bardzo się wszystkim przejmuje i stresuje...
Stres to nasz wróg! Musimy walczyć z tą zmorą!Little Frog lubi tę wiadomość
-
niecierpliwa20 wrote:Oj trafiony ja w goracej wodzie kąpana jestem. juz natychmiast musi byc. wczoraj powiedzialam mojemu ze wracam do tabletek bo za kazdym razem jak @ dostaje to sie wku***. to mi sie biedny poplakal az
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny