X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    :) Mi się dziś chce już od 17 spać :D Teraz trochę przeszło. Wczoraj położyłam się przed 22 i w momencie zasnęłam, a dziś o 7 nie mogłam się dobudzić :) Tak, okropny śpioch się ze mnie zrobił ;]
    ja dzis zmierzylam tempke i sie sie przekrecilam tak spalam do 10.30 :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wogole to widze ze duzo nowych dziewczyn do nas dolaczylo :D
    Ciesze sie im nas wiecej tym lepiej :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie włączyłabyś "tryb czuwania" Ja bym chyba nie zasnęła choćby ze względu na to, że głupio by mi było :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Pewnie włączyłabyś "tryb czuwania" Ja bym chyba nie zasnęła choćby ze względu na to, że głupio by mi było :)
    Ja mam tak samo a tym bardziej ze ciezko z trybem czuwania jak sie nie ma dzieci w domu

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy przy każdej owulacji powinien być śluz??

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też zauważyłam, że pojawia się coraz to więcej nowych osób, a troszkę "starych" mniej widać. A rzuciłam tylko okiem na wątek styczniowe mamusie czy coś w tym stylu, ale jest dużo serduszek tam :) Aż miło patrzeć :):)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze mozesz sie kimnac z maluszkiem, jak sie obudzi to na pewno da Ci znac:)

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuśka wrote:
    Dziewczyny, czy przy każdej owulacji powinien być śluz??
    tak :) chociaz nie kazda ma taki jaki powinien byc . Ja niewiem co u mnie podzialalo bo od 2 cykli mam piekny rozciagliwy sluz

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Też zauważyłam, że pojawia się coraz to więcej nowych osób, a troszkę "starych" mniej widać. A rzuciłam tylko okiem na wątek styczniowe mamusie czy coś w tym stylu, ale jest dużo serduszek tam :) Aż miło patrzeć :):)
    tez widzialam ile tak <3 jest . Super

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa20 wrote:
    zawsze mozesz sie kimnac z maluszkiem, jak sie obudzi to na pewno da Ci znac:)
    Dam rade .

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zażywasz jakieś witaminy?? ja od 3 miesięcy biorę kwas foliowy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez mam nadzieje ze styczen to bedzie ten miesiac dla mnie, tak bym chciala zrobic prezent mojemu na urodzinki...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuśka wrote:
    A zażywasz jakieś witaminy?? ja od 3 miesięcy biorę kwas foliowy.
    Biore kwas foliowy , Magnez z wiatamina b6 olej z watroby dorsza, Witamina c , kwas omega i multiwitamina

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa20 wrote:
    ja tez mam nadzieje ze styczen to bedzie ten miesiac dla mnie, tak bym chciala zrobic prezent mojemu na urodzinki...
    moj mial 8 stycznia a juto mamy rocznice 19 stycznia testuje mam nadzieje ze dam mu prezent troszke spozniony jeden dostal ale nie taki jak bym chciala mu dac

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o widzisz to tak samo koziorozec jak i moj:) uparte osiolki są. ja to strasznie sie wkurzam juz ze nie wychodzi nam. nie mam cierpliwosci...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny miłego wieczorka wam życzę:)a Tobie Ewelinka23 żeby czas szybko Ci zleciał:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niecierpliwa20 wrote:
    o widzisz to tak samo koziorozec jak i moj:) uparte osiolki są. ja to strasznie sie wkurzam juz ze nie wychodzi nam. nie mam cierpliwosci...
    a ty ? Ja rak

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tuśka wrote:
    dziewczyny miłego wieczorka wam życzę:)a Tobie Ewelinka23 żeby czas szybko Ci zleciał:)
    Dziekuje milego wieczorku <3

• Kaśka28 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też jestem nowa w prawdzie ovu prowadze juz od kilku miesiecy ale czytalam czytalam czytalam serce sie raduje jak widac ze po tylu problemach po tylu miesiacach starania udaje sie podnosi to na suchu:D Ja ciagle czekam na upragnione dwie kreseczki

Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
    9dpt 84.51 :D
    11dpt 210
    14 dpt 765.9
    18dpt 4270
    32dptmamy ❤️
    w4sq3e3kaoemk4zn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja skoropion. to ze sie dogaduje z moim to jakis cud. Charaktery dosc mocne oba. awy jak dlugo sie staracie o maluszka?

‹‹ 150 151 152 153 154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ