Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Macierzanka:) wrote:Ja tam nie poszaleję z bzykankiem w 2dc więc wolę tu posiedzieć
-
nick nieaktualny
-
niecierpliwa20 wrote:ja to sie zastanawiam czy sie za duzo nie kochamy i czy sperma jest wystarczajaco dobra. ale moj gin mowil ze to wplywu nie ma...
każdy doktorek mówi co innego, ale im częściej tym wiadomo mniej plemników, ale najlepiej ponoć co drugi dzień... ale wg mnie najlepiej wtedy jak się ma na to ochotę. Oprócz @ oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 21:16
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:każdy doktorek mówi co innego, ale im częściej tym wiadomo mniej plemników, ale najlepiej ponoć co drugi dzień... ale wg mnie najlepiej wtedy jak się ma na to ochotę. Oprócz @ oczywiście
Co drugi dzien to szans nie ma, moze wyjdzie raz dziennie chociaz.Macierzanka:), Little Frog lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Julenko, przykro mi bardzo, ale ja już muszę uciekać. Jutro nadrobię wszystko. Mam nadzieję, że znajdzie się osóbka, która z Tobą teraz coś popisze Mam nadzieję, że nie zagrzejesz miejsca w staraczkach i szybko się przeniesiesz do tych zafasolkowanych
-
nick nieaktualnyw 2000 roku mialam ciąże pozamaciczną,załamaliśmy sie, po kilku latach zaczeliśmy wspólnie starania mimo ze ja mam 50% po usunieciu jednego jajowodu wraz z zaplodnionym jajeczkiem:((
Teraz coraz smielej z glową do góry i z usmiechem na twarzy staramy sie o dzidziusia a jeszcze bardziej mój mąż to on mnie namówił zeby tutaj zajżeć, może macie w sobie dar ZARAŻANIA
-
nick nieaktualny