Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witajcie Dziewczyny!
Jestem tutaj nowa i powoli zapoznaję się z portalem. Fajnie że można znaleźć wsparcie osób które są w podobnej sytuacji- może dodam, że od roku staramy się z mężem o dzidzię i bez efektu... No jedne efekt był ale zakończył się poronieniem- nawet nie chcę tego wspominać
Ale głowa do góry i staramy się dalej
pozdrawiam i życzę miłego dnia dla wszystkich staraczekpaaulla84, Macierzanka:), justysia90 lubią tę wiadomość
http://ovufriend.pl/biezacy-cykl.html -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś test powtórzony. Kreska jasna ale widoczna bez problemu gołym okiem! Chyba się udało jeszcze zobaczę jak jutro
A cży mogłaby któras zobaczyc czy nie mam za niskiej temperatury? To nie jest oznaka niskiego poziomu hormonu progesteronu i niebezpieczne dla utrzymania ciąży? Bo skoro temperatura rośnie gdy poziom hormonu wzrasta to czy jego poziom nie jest u mnie za niski?
We wtorek najszybciej moge pojechać na bete i tsh. moze zrobic od razu progesteron czy panikuje? to jest pierwszy cykl po tabletkach i bardzo boje sie poronienia. wogóle to cud ze sie udało!nie wierze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 12:29
justysia90, Ania07, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Dziewczyny.
Jestem też nowa. Od tego roku jednoczę się z Wami, starającymi się o Maleństwo. Właśnie mam 2 dzień cyklu. Po nim zaczynamy nasze pierwsze staranie się. Chciałabym,aby "trafiło się" od razu, ale to jest nasze pierwsze staranie się, a mam 31 lat Więc... zobaczymy.
Trzymam za wszystkie kciukiMacierzanka:), maleńka29 lubią tę wiadomość
-
Cześc dziewczyny - stare weteranki i nowe staraczki
Wątek rośnie w siłę, ale mam nadzieję, że sukcesywnie będziemy się przenosić jedna po drugiej na fioletowe forum
Annushka, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Patu wrote:Dziś test powtórzony. Kreską jasna ale widoczna bez problemu gołym okiem! Chyba się udało jeszcze zobaczę jak jutro
A cży mogłaby któras zobaczyc cży nie mam za niskiej temperatury? To nie jest oznaka niskiego poziomu hormonu i niebezpieczne dla utrzymania ciąży? Bo skoro temperatura rośnie gdy poziom hormonu wzrasta to cży jego poziom nie jest u mnie za niski?
Mnie się wydaje Patu, że z Twoją temperaturą jest wszystko w porządku. Jest wyraźna różnica między fazą niskich a wysokich tempek i ładnie sie utrzymuje -
Boje sie wstawić zielonej kropeczki na wykresie żeby nie zapeszyc i nie cieszyc sie zbyt szybko jeśli coś miałoby się stać. chyba dopiero we wtorek po becie uwierze.
reakcja najlepsza mojego męża jak mu powiedziałam- to jakiś pic, nie wierze, pewnie jesteś w tym 1 procencie co wynik fałszywie dodatni, uwierze dopiero jak zobacze na usg