Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, możecie mi doradzić?
Mam 22 dc, cykle regularne co 27-28 dni. dzisiaj zrobiłam test ale oczywiście negatywtny wynik. Od kilku dni czuję takie ciągnięcie w podbrzuszu (wczesniej tak razej nie miałam, bolał mnie brzuch w sam dzień @) , piersi mnie nie bolą ani nie zrobiły się wrażliwe, może tylko lekko nabrzmiałe.
Czy ten wynik negatywny może się jeszcze zmienić w tym cyklu, czy jakbym była w ciąży to jakąś blada kreska by się pojawiła?
To mój drugi cykl starań... wiem że niedługo ale już chciałabym bardzo zafasolkować...
Pozdrawiam!!!!Poli -
nick nieaktualny
-
Patu ja też tak mam..... czuję po prostu podbrzusze tak dziwnie jakoś, ale to nie ból.... Nie wiem już sama czy coś się dzieje, czy po prostu zbyt wybujała wyobraźnia....
do @ mam jeszcze kilka dni ok 5-6.
Dziewczyny możecie mnie dopisać na testowanie 18.01
Poli -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hejka!
uffff doczytałam do końca się koleżanki rozpiasłu i dobrze :*
witam nowe koleżanki 3mam kciuki za owocny cykl! obysmy wszystkie szybko zobaczyły 2 krechy!
ja pełna optymizum wzięłam się za działanie po @ i wierze, że się uda!
Miłego wieczorka -
I jak tam mija wieczór? Mnie tak zmuliło, że idę nastepną kawkę sobie machnąć
Poli, wydaje mi się że za wcześnie jeszcze na testowanie. Poczekaj cierpliwie przynajmniej do terminu spodziewanej @. Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aj, leniwa ta niedziela
wczoraj byliśmy u znajomych, którzy mają 10 miesiecznego bobasa i jak już się położyłam spać to takiego doła załapałam, popłakałam się, jakiś kryzys mnie dopadł dziś już trochę lepiej, zobaczymy jeszcze tydzień do testowania.
Miłego wieczorku dziewczynki - idę grać w Milionerów z mężem (takie coś nowsze od EuroBiznes ) -
Do nas przyszli znajomi i gramy w monopoly. Ja się przyglądam nie lubię tej gry ;/
Byłam wczoraj u lekarza, właśnie mam ovu
Mam nadzieję, że się uda
Powiedział, że mam brać męża za włosy i działać przez trzy dni ile się da
Życzę, aby nam się wszystkim udałoMacierzanka:) lubi tę wiadomość
-
Lili266 wiem co czujesz.
Mnie otaczają same koleżanki z brzuszkami, a z jedną mieszkam.
Ostatnio zaproponowałam mojej znajomej, aby jadła migdały bo mają w sobie kwas foliowy, a ona na to, że jej wystarczą tabletki, i że nie będzie tego jadła bo to ma dużo kalorii. Już tego nie komentowałam...