Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patu wrote:Ale cały czas boli mnie podbrzusze podobnie jak na okres, tylko słabiej, głownie przy jakimkolwiek wysiłku. Nie wiem co o tym myśleć, w Internecie są baaaardzo sprzeczne opinie.
kochana mnie też boli. szczególnie jak kicham, kaszlę, przeciągam się i jak wstaję z leżenia. To macica się rozciąga w zastraszającym tempie. A jak mam pełny pęcherz jak boli!
Chodź już na forum fioletowe, tam jest dużo osób z podobnymi objawami, pogadasz, poczytasz, będzie ci łatwiej -
hej, Kobietki! Pozytywnie nastawiona po weekendzie - tyle zielonych kropek się namnożyło na tym naszym forum! Super! Dziś 13-nasty, oby szczęśliwy dla wielu z nas! U mnie weekend pełen serduszek, oby poskutkowało. Jutro wizyta w poradni... Nie mogę się doczekać, co tam mi poradzą, doradzą...
Little Frog lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was dziewczęta nowe i "stare" (wiecie o co mi chodzi) w ten poniedziałkowy, jakże leniwy dla mnie i szary poranek. U nas tak szaro za oknem, ze aż sie w nie spogladać nie chce, pies leniwie lezy na swoim wyrku, i nawet głowy nie podnosi Dobrze, że mąż ma w tym tygodniu normalną zmianę więc będzie w domu po 16:00.
Wczoraj bylismy w Czechach, kupilismy kilka fajnych rzeczy, zjedliśmy pyszny obiad i pospacerowaliśmy po fajnym ryneczku małego miasteczka Dziś musze ogarnąć trochę mieszkanie i kupic wreszcie tabletki, które dostałam od ginka
Patu - żadnych wyrzutów sumienia!!! Super, ze Wam się udało za pierwszym razem, reakcje Twojego męza sa boskie, aż się nie moge doczekać na reakcje mojego, i meża/partnera każdej z nas, bo głęboko wierzę, że każdej z nas się uda - prędzej czy później ale się uda teraz się nie stresuj i nie czytaj za dużo, dzwoń do ginka i podpytaj i będzie dobrze. Zdrówka i spokoju Ci zyczę
Udanego nowego tygodnia ! -
nick nieaktualnyDziewczyny zrobiłam test w 27 dc i negatywny, jak myślicie nie za wcześnie? Jest sens się jeszcze łudzić? Bo już się załamałam, tyle czasu staramy sie o dziecko i nic... na dodatek przesladują mnie ciężarne:( Nie lubię poniedziałków! PONIEDZIAŁKOWA DEPRESJA
-
Agatko, tak jak Ci pisały dziewczyny w styczniowych mamach - bardzo możliwe, że jest jeszcze za wcześnie. Wiem, że czekanie to nie łatwa sprawa, ale spróbuj się uzbroić w cierpliwość A co do prześladowań, to zazwyczaj jak się czegoś bardzo chce, a się nie ma, to nagle wszyscy dookoła to mają...mało tego, w telewizji nawet bez przerwy to pokazują Ja też wczoraj wszędzie dzieci widziałam ;]
-
nick nieaktualnycykle mam różne od 29 - 36 ale zazwyczaj około 32,33.Melula wrote:a jak długie masz cykle i ile zostało o przewidywanej @? test najlepiej zrobić najwcześniej w dniu, w którym ma wystąpić @... ale bywa różnie, zależy od organizmu bądź dobrej myśli!
-
nick nieaktualnyprzepraszam Was dziewczyny za to marudzenie, ale jak zbliża się czas testowania wariuję...Little Frog wrote:Agatko, tak jak Ci pisały dziewczyny w styczniowych mamach - bardzo możliwe, że jest jeszcze za wcześnie. Wiem, że czekanie to nie łatwa sprawa, ale spróbuj się uzbroić w cierpliwość A co do prześladowań, to zazwyczaj jak się czegoś bardzo chce, a się nie ma, to nagle wszyscy dookoła to mają...mało tego, w telewizji nawet bez przerwy to pokazują Ja też wczoraj wszędzie dzieci widziałam ;]
-
agatasssss wrote:przepraszam Was dziewczyny za to marudzenie, ale jak zbliża się czas testowania wariuję...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 10:42
-
nick nieaktualny
-
większość nas, staraczek tak ma... najgorszy jest czas czekania na owulację, a potem na @ - znaczy na jej brak! cierpliwość najważniejsza, ale łatwo mówić. wiem co czujesz... też zwykle mam fisia, gdy zbliża się czas testowania. niestety ostatnimi czasy @ wyprzedza moje testowanie
-
nick nieaktualny
-
Normy beta hCG dla poszczególnych tygodni ciąży, licząc od daty ostatniej miesiączki (LP-last period):
3 LP --- 5 – 50 mIU/ml
4 LP --- 5 – 426 mIU/ml
5 LP --- 18 – 7,340 mIU/ml
6 LP --- 1,080 – 56,500 mIU/ml
7 – 8 LP --- 7, 650 – 229,000 mIU/ml
9 – 12 LP --- 25,700 – 288,000 mIU/ml
13 – 16 LP --- 13,300 – 254,000 mIU/ml
17 – 24 LP --- 4,060 – 165,400 mIU/ml
25 – 40 LP --- 3,640 – 117,000 mIU/ml
kobiety nie w ciąży: <5.0 mIU/ml
kobiety po menopauzie: <9.5 mIU/ml
Normy beta hCG dla poszczególnych tygodni ciąży, licząc od terminu owulacji, tydzień ciąży mlU/ml:
3 – 4 tydzień od owulacji – 9 – 130
4 – 5 tydzień od owulacji – 75 – 2600
5 – 6 tydzień od owulacji – 850 – 20,800
6 – 7 tydzień od owulacji – 4,000 – 100,200
7 – 12 tydzień od owulacji – 11,500 – 289,000
12 – 16 tydzień od owulacji - 18,300 – 137,000
16 – 29 tydzień od owulacji – 1,400 – 53,000
29 – 41 tydzień od owulacji – 940 – 60,000
-
nick nieaktualny