Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mariposa wrote:Hej dziewczyny mogę się przyłączyć do Was? Ja staram się również o pierwsze maleństwO i jest to mój 4 cykl starań. Jutro przewidywana @....
-
Ja nie mogę w to uwierzyć, jutro idę na betę i do lekarza, zrobiłam drugi test i też dwie kreski ja odpuscilam całkiem w tym miesiącu, w 16 dniu lekarz powiedział ze pęcherzyk nie pękł tylko się skurczył i nic z tego, od kolejnego cyklu miałam zacząć stymulacje, kupiłam juz nawet leki i czekałam na @... To się chyba nie dzieje naprawdę bo jakim cudem?
Mika85, julenka78, Anja89, Lili266 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak bardzo Ci zazdroszczę, ja już na ten cud czekam półtorej roku i nadal nic... Serdecznie Ci gratuluję!martyna1989 wrote:Ja nie mogę w to uwierzyć, jutro idę na betę i do lekarza, zrobiłam drugi test i też dwie kreski ja odpuscilam całkiem w tym miesiącu, w 16 dniu lekarz powiedział ze pęcherzyk nie pękł tylko się skurczył i nic z tego, od kolejnego cyklu miałam zacząć stymulacje, kupiłam juz nawet leki i czekałam na @... To się chyba nie dzieje naprawdę bo jakim cudem?
-
martyna1989 wrote:Ja nie mogę w to uwierzyć, jutro idę na betę i do lekarza, zrobiłam drugi test i też dwie kreski ja odpuscilam całkiem w tym miesiącu, w 16 dniu lekarz powiedział ze pęcherzyk nie pękł tylko się skurczył i nic z tego, od kolejnego cyklu miałam zacząć stymulacje, kupiłam juz nawet leki i czekałam na @... To się chyba nie dzieje naprawdę bo jakim cudem?
A ja dziś idę na usg, cokolwiek by nie powiedział to mam nie wierzyć? hehehehe
-
martyna1989 wrote:boje się ze to może być jakaa torbiel albo coś innego co podwyższyło hcg, milion myśli w głowie... To był mój piaty cykl starań, pierwszy z monitoringiem w którym lekarz wykluczył owulację, mógł się pomylić?
-
nick nieaktualnywirbażka wrote:Ja mam jeszcze jedno pytanie: jak wygląda badanie nasienia u partnera? byłyście ze skierowaniem czy nie? po skierowanie do jakeigo lekarz się udać? i z wynikami do kogo? jaka cena?
Oooo...to bardzo dobre pytanie. też bym w sumie chciała wiedzieć. Bo po ostatnich badaniach jak wyszło, ze u mnie wszystko w porządku, maż ppowiedział, ze on by się przebadał dla świetego spokoju. Wizytę u ginka mam za miesiąc i wtedy chciałam go zapyatć, ale moze wcześniej dziewczyny z doświadczeniem coś podpowiedzą -
Little Frog wrote:Gratulacje Martynko!! Dużo dużo zdrówka dla Was Oj, widzę, że tu istny wysyp Chyba klimat przedświąteczny sprzyjał ;];];] Oby tak dalej
świąteczno - sylwestrowy
faktycznie zielony miesiąc!! a to dopiero połowa!! )
gratuluję wszystkim i powodzenia życzę -
Dziewczyny mam pytanie odnośnie wielkości pęcherzyka. W listopadzie miałam usg w 13 dniu cyklu, pęcherzyk miał 27 mm, ale jak tam czytam opinie, to chyba już za duży co? Za tydzień w poniedziałek mam kolejną wizytę i usg, to muszę się trochę przygotować, wiedzieć o co spytać, bo zawsze czegoś zapomnę
-
nick nieaktualny
-
Mika85 wrote:Dziewczyny mam pytanie odnośnie wielkości pęcherzyka. W listopadzie miałam usg w 13 dniu cyklu, pęcherzyk miał 27 mm, ale jak tam czytam opinie, to chyba już za duży co? Za tydzień w poniedziałek mam kolejną wizytę i usg, to muszę się trochę przygotować, wiedzieć o co spytać, bo zawsze czegoś zapomnę