Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześc Kochane! Ale tu dziś wesoło!
Martyna swietne wiadomości!
Justysia śliczna Fasola
Mariposa witaj! Powodzenia
Wirbażka, nam na badanie nasienia kazał iśc mój gin po roku bezowocnych starań. Za badanie raczej płaci się z wasnej kieszeni. My płacilićmy 100 zł i z wynikami do gina... a jak wyjdą nie za bardzo to trzeba szukać androloga dla męża, albo chociaż dobrego urologa. Oprócz seminogramu warto też zrobić posiew, no a na inne badania to już ewentualnie kieruje lekarz (jeśli oczywiście nasienie na to wskazuje, że trzeba coś jeszcze badać).
Czas abstynencji seksualnej to najlepiej 3-5 dni przed badaniem. Badanie się robi na miejscu, ale niektóre laboratoria pozwalają dowieźć do 0,5h.
Co do miejsca badania, to ja wolę w niezależnym laboratorium, nie związanym z żadnym lekarzem. Nie chciałam iść do kliniki leczenia niepłodności, dopiero w ostateczności, ale to już sprawa indywidualna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 16:37
-
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Doliczyłam się dziewczyny na tym wątku
8 fasolek z grudnia
i już 4 w styczniu
Ale mogłam oczywiście pomunąć kogoś
Myslisz o rekordziku w styczniu? CZEMU NIE
dopiero mamy 13.01
wiec do dzieła dziewczętaLittle Frog, Macierzanka:), martyna1989, Mika85 lubią tę wiadomość
-
A jest tu jeszcze jakaś lista testujących? Tak troszkę jestem ciekawa ile nas jeszcze planuje zatestować do końca miesiąca Chociaż codziennie dochodzą też nowe. Ja jak widziałam w wątku styczniowe mamy ile jest tam serduszek to aż w szoku byłam Aż miło było popatrzeć
-
Little Frog wrote:Mi to też w sumie najbliższy jest ten wątek. Inne tylko trochę podczytuję, ale przykleiłam się do tego
Ja też z Wami i w niektórych, że tak powiem medycznych wątkach. Bardzo mi pomogły i pomagają. Chociaż w wątku 'Nowy cykl, nowe szanse' to pojawiam się cyklicznie co miesiąc -
nick nieaktualnyMacierzanka:) wrote:Ja też z Wami i w niektórych, że tak powiem medycznych wątkach. Bardzo mi pomogły i pomagają. Chociaż w wątku 'Nowy cykl, nowe szanse' to pojawiam się cyklicznie co miesiąc
Hej kobitki i ja od samego początku, czyli od kilku dni z wami, jakoś w tym wątku jest tak cieplej, milej i bardzo sie przywiązałam ze wpycham swój nochal odrazu tutaj jak tylko sie loguje -
julenka78 wrote:Hej kobitki i ja od samego początku, czyli od kilku dni z wami, jakoś w tym wątku jest tak cieplej, milej i bardzo sie przywiązałam ze wpycham swój nochal odrazu tutaj jak tylko sie loguje
A wpychaj Jak to już kiedyś zostało powiedziane - w kupie raźniej!
Fipsik, Lili266 lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie.
Moje jajo urosło dwukrotnie, ma 22.5 więc kazał działać działać działać
Endo urosło do 6mm, a było tylko 3.7, więc tez jest postęp.
Do tego jest 5cio warstwowe, ja nie wiedziałam co to znaczy ale gin mówi, że to piękne.
No to lecimy działaćMacierzanka:), wirbażka, Mika85, Anja89 lubią tę wiadomość