Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Patu wrote:Boje sie wstawić zielonej kropeczki na wykresie żeby nie zapeszyc i nie cieszyc sie zbyt szybko jeśli coś miałoby się stać. chyba dopiero we wtorek po becie uwierze.
reakcja najlepsza mojego męża jak mu powiedziałam- to jakiś pic, nie wierze, pewnie jesteś w tym 1 procencie co wynik fałszywie dodatni, uwierze dopiero jak zobacze na usg
To czekamy w takim razie cierpliwie do wtorku, a mąż dobry
Co do badań, to zapytaj, ale raczej pewnie nie da. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Miłego dnia wszystkim
A dla nowych dziewczyn: moja koleżanka w pracy starała się wiele lat, zaszła w końcu i urodziła mając 37 lat i widzę, że chyba planuje iść za ciosem i starać się o drugie (jej synek skończył rok). Tak że 35 nie jest tragedią, teraz u gina spotykam dużo babeczek w ciąży koło 40. Takie czasymaleńka29, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLittle Frog wrote:Julenko, ja też miałam pozamaciczną i usunęli mi jeden jajowód. W żadnym wypadku się nie poddajemy!
Czytałam ze po jakichkolwiek cieciach, usunięciach operacyjnych wpycha sie endometrioza
W moim przypadku jest ale nie tak obfita -
Buziaki niedzielne dziewczyny! :*
ja niestety zaczynam dzisiaj kolejny cykl, trochę jest żalu, ale nie ma tragedii... byłam na to przygotowana.
Mija nam rok starań, ciekawe co przed nami... -
Fipsik wrote:oj tam, testujcie szybciej. Ja czekając na dzień @ testowałabym dopiero we wtorek a tak od soboty już wiem o ciąży zrobiłam dzisiaj drugi test, taki sam cień. Może jutro ściemnieje ciut.
-
staraczkaaga, to do boju z nowym cyklem!
A ja dziewczyny ostatnio zakupiony test po badaniu HSG ( bo byłam pewna, że zaraz po badaniu zafasolkuję ) włożyłam do szuflady... i nie zrobiłam nigdy przed terminem od tego czasu, no i leży w szufladzie nadal... ósmy miesiąc -
Lili266 wrote:Cześć dziewczyny Witam nowe staraczki
zrobiłam w podpisie naszą listę, także nowe dziewczyny mogą podać mi termin @ to uzupełnię i będzie widać kiedy każda będzie testować
Lili, to dopisz justysię90 na 4.01
żebyśy wiedziały którym się udało tutaj:) -
nick nieaktualny