X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)
Odpowiedz

Dziewczyny starajace sie o pierwsze malenstwo :)

Oceń ten wątek:
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto by nie wolał...? Ale jak się już nie da nic zrobić, to chociaż ta część jest lepsza niż nic...

Ewelina23 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Kto by nie wolał...? Ale jak się już nie da nic zrobić, to chociaż ta część jest lepsza niż nic...
    Pewnie ze tak na nastempny raz bedziemy mieli nauczke

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale tu dziś cisza...a po 17 jak już będę miała ograniczony dostęp do kompa, to pewnie będzie się tu tyle działo, że jutro będę miała sporo nadrabiania...
    Trochę się mi nudzi...siedzę i przekopuję allegro. Począwszy od ubrań, poprzez książki i nawet przeglądnęłam artykuły dla dzieci...zdziwiłam się lekko jak zobaczyłam "kask do nauki chodzenia" :| Oj, to ja chyba zacofana lekko jestem.
    A miałam pytać jeszcze jak idzie z paleniem? Dobrze pamiętam, że paliłaś? Udało Ci się rzucić? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ale tu dziś cisza...a po 17 jak już będę miała ograniczony dostęp do kompa, to pewnie będzie się tu tyle działo, że jutro będę miała sporo nadrabiania...
    Trochę się mi nudzi...siedzę i przekopuję allegro. Począwszy od ubrań, poprzez książki i nawet przeglądnęłam artykuły dla dzieci...zdziwiłam się lekko jak zobaczyłam "kask do nauki chodzenia" :| Oj, to ja chyba zacofana lekko jestem.
    A miałam pytać jeszcze jak idzie z paleniem? Dobrze pamiętam, że paliłaś? Udało Ci się rzucić? :)
    tak zaczelam palic tego elektronicznego ale jak tam dziewczyny pisaly o nim to tak od tamtej pory nie pale :)

Little Frog lubi tę wiadomość

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję!!!! :):) No i teraz nie daj się za żadne skarby złamać i wrócić do tego :) Ja też mam nadzieję, że już nie będę palić. Nie dość, że to szkodliwe, to jeszcze tyle kasy na to idzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Gratuluję!!!! :):) No i teraz nie daj się za żadne skarby złamać i wrócić do tego :) Ja też mam nadzieję, że już nie będę palić. Nie dość, że to szkodliwe, to jeszcze tyle kasy na to idzie...
    oj tak kasy masa szla na to teraz widze jak mi w keszeni zostaje :) u nas 10 euro za poczke to 40 zl w polsce za jedna paczke

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie. Mi się wydawało, że tu jest drogo, bo prawie 23 zł za paczkę wychodzi, ale 40 to już dosłownie luksus. Wypadałoby palić paczkę na tydzień :D Oj, to sporo zaoszczędzisz :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    No to faktycznie. Mi się wydawało, że tu jest drogo, bo prawie 23 zł za paczkę wychodzi, ale 40 to już dosłownie luksus. Wypadałoby palić paczkę na tydzień :D Oj, to sporo zaoszczędzisz :D
    na tydzien wydalam na fajki gdzies tak 40 euro czery paczki wiec miesiecznie 160euro w keszeni :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo dobry interes zrobiłaś :)

• Macierzanka:) Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ewelina, kibicuję Ci :) wiem jak ciężko sie powstrzymać! Ja rzuciłam palenie kiedy jeszcze nie miałam dzidzi w planie, a paliłam strasznie dużo. A najlepsze jest to, ,że w momencie kiedy rzuciłam, to w ogóle nie miałam w planie rzucania. Po prostu tak postanowiłam, oddałam całą paczkę koleżance i tak trwa to już kilka lat :)

Little Frog lubi tę wiadomość

"Niepłodność to nie kara, uzdrowienie to nie czary"
    1237397y6kr97ild4.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:
    No Ewelina, kibicuję Ci :) wiem jak ciężko sie powstrzymać! Ja rzuciłam palenie kiedy jeszcze nie miałam dzidzi w planie, a paliłam strasznie dużo. A najlepsze jest to, ,że w momencie kiedy rzuciłam, to w ogóle nie miałam w planie rzucania. Po prostu tak postanowiłam, oddałam całą paczkę koleżance i tak trwa to już kilka lat :)
    To super . mnie narazie nie ciegnie i oby tak zostalo :)

Macierzanka:) lubi tę wiadomość

• Lucy Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anja89 wrote:
    Właśnie dlatego, że mam świadomość, że badanie zrobiliśmy źle to chcę je jeszcze raz tak szybko powtórzyć, bo wtedy będziesz wiadomo czy cos jest nie tak. W innym przypadku czekałabym dłużej. No i teraz chciałabym pojechać z mężem bo wtedy nie odpuszczę i będę chciała się czegoś dowiedzieć o wynikach.

Co do tych komórek okrągłych to tez mnie martwi i jeśli znowu w badaniu będzie cos takiego pisać to zapytam o co dokładnie chodzi. Mąż po prostu dał się spławic.
    Słusznie :)
    No to powodzenia na nowym badaniu życzę. Myślę, że wyjdzie lepiej :)

Anja89 lubi tę wiadomość

zem3j44jocammsgx.png
    zrz6x1hp5wag352p.png
  • Anja89 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy wrote:
    Słusznie :)
    No to powodzenia na nowym badaniu życzę. Myślę, że wyjdzie lepiej :)
    Dziękuję :) Oby!

svchvfxmiau6k2p0.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na piwie zaoszczędziliśmy. od dnia owulacji ani kropli oboje :) i tak 3 miesiąc już, a teraz mam nadzieję, że się ten czas wydłuży sporo.

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • wirbażka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macierzanka:) wrote:

Miałam tak samo z dnia na dzień rzuciłam po weekendowej imprezie i tak już 6 rok leci bez fajek:D a u meża 2 mineły :) tylko od piwa go odciągnąć nie mogę :D na weekend do filmu musi być ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fipsik wrote:
    My na piwie zaoszczędziliśmy. od dnia owulacji ani kropli oboje :) i tak 3 miesiąc już, a teraz mam nadzieję, że się ten czas wydłuży sporo.
    Ja winko Pilam przed owulka :)

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to od czasu do czasu też lubię sobie wypić piwko z soczkiem malinowym :) Ale to zazwyczaj jak wychodzę gdzieś ze znajomymi :) Bo w domu to ja pić nie potrafię, bo mi nie smakuje :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello dziewczyny :)
    Gratulacje dla zafasolkowanych :) Fipsik dziękuję za wiruski :0 ja je tak zbieram, zbieram do słoiczka i uwolnię je w odpowiednim momencie.

Dziś miałam egzamin, stresowałam się jak nie wiem co, ale nie taki diabeł straszy i jakoś poszło :) Wyniki dopiero za 4-5 tygodni, a że do czekania już się przyzwyczaiłam więc nie robi mi to różnicy :)

Nie wiem jak to jest rzucać palenie, bo nigdy nie paliłam, a mój mąż pali sporadycznie przy alkoholu, więc bardzo zadko :) Ale wiem, ze to ciężkie więc życzę powodzenia i wytrwałości :)

• Paulina28makuszek Ekspertka

Wysłany: 11 stycznia 2014, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Kobietki

dopiero dzisiaj trafiłam na ta stronke dopiero sie z nia zapoznaje i widze że nie jestem sama co do starań o maluszka niestety my z męzem staramy sie od kilku miesięcy i jakos nic ale ja mam nieregularne cykle i tu jest problem i tu tez moje pytanie do was czy któraś z was tez ma nieregularne cykle moje wachają sie od 26 do 37 .A bardzo wyczekujemy z meżem na dzidziusia a tu jak na złośc nic :(

Paulina 28maluszek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Paulina28maluszek:) ja tez jestem tutaj nowa i tez mam nieregularne cykle. Co prawda my z mężem dopiero zaczynamy, to masz pierwszy miesiąc. czy zawsze miałaś nieregularna miesiączkę? i co mówił twoj lekarz, jesli mogę zapytać? mnie kazał robić testy owulacyjne i mierzyć temperaturę, więc to robię ale ja nie bardzo potrafię to odczytywać na wykresie:( mam nadzieję ze się naucze.

‹‹ 148 149 150 151 152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ